хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Економічна війна триває

Росія паралізувала українські вагонобудівні та вагоноремонтні заводи.На початку вересня Регистр сертифікації на Федеральном залізничном транспотрі Росії видав Кременчузькому сталеливарному заводу настанову про презупинення дії сертифіката відповідності на бокові рами тележек вантажних вагонів.

Результатом цього стало зупинення работи вагоноремонтних заводів "Укрзалізниці"- Дарницького,Стрийського ,Попанснянського ,Панютинського а також Стаханівського, Крюковського, Дніпродзержинського вагонобудівних заводів, Криворіжського дизельного завода, Криворіжського завода "Трансмаш".

Різке скорочення випуску вантажних вагонів призвело до того , що багато предприємств почали відправляти своїх працівників у безоплатні відпустки без чіткої дати виходу на роботу.Скількі часу буде діяти заборона Регістра сертифікації ніхто прорікувати не береться.

За даними російських експертів на початку 2011 року найдешевший вантажний полувагон російського виробництва коштував близько $72 тис. середня ціна - $75 тис. У той час , вагон українського виробництва продавався на тих же умовах доставки за $68-69 тис. Минулого року Україна експортувала до Росії вагонів на суму близько  $1.5 млрд

За матеріалами сайту eizvestia.com
3

Коментарі