Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

История русского языка 2

Заради імперських інтересів завоювання слов'янських країн, Росія здійснила великий вплив на свою лінгвістичну науку , ставя перед нею завдання наданя московській мові  статусу   слов'янської .
4

Коментарі

Гість: Вечный бан

126.11.11, 08:57

Жги.

    Гість: burtka

    226.11.11, 09:20

    украинствующие в попытках обосновать присвоение ими мове "статуса" отдельного языка.

      Гість: Вечный бан

      326.11.11, 09:22Відповідь на 2 від Гість: burtka

      украинствующие в попытках обосновать присвоение ими мове "статуса" отдельного языка.Слависты всего мира в ахуе от подобных заявлений.

        Гість: burtka

        426.11.11, 09:31

        я всегда говорил, что изучение мовы пагубно влияет на неокрепшую психику. все вокруг начинают казаться иностранцами-оккупантами, которые специально приехали, чтобы примазаться к "славянству".

          анонім

          526.11.11, 10:53Відповідь на 3 від Гість: Вечный бан

          украинствующие в попытках обосновать присвоение ими мове "статуса" отдельного языка.Слависты всего мира в ахуе от подобных заявлений.
          Ты ещё скажи, что Петр первый русский... посмотри на его рожу, где ты там увидел славянина?
          Хотя похож немного на Киркорова...

            Гість: danko53

            626.11.11, 11:02

            Чи хто бачив, щоб українці чи поляки, чехи чи словаки, болгари чи македонці доказували, що вони словяни, а мова їхня словянська? Цього просто не потрібно робити, адже це доконаний факт.
            "...и сказала ему Муму своим собачьим языком..." І оцей "язык" штучно створений в Московії, тобто в московськім ханстві, для того щоб примазатися до словян і стати "европейским государством". В них все брехливе, навіть назву своєї країни вони вкрали в нас. В 1721 р. кат українського народу Петро 1 під страхом смерті заборонив називати країну Московією, тільки Росією. В переводі з грецької це Русь. Так татари стали "словянами", а їхній "собачий язык" словянским. Але брехню треба весь час підтримувати. Подивіться їхнє телебачення, всі безперервно говорять, що вони словяни.

              Гість: danko53

              726.11.11, 11:05

              Жаль що в Україні багато людей цю брехню підтримують, чи від не знання, чи від дурості. Особливо це стосується молодих людей. Підсвинок в 20 років, який ще в своєму житті собачої буди не побудував, вже гадить на власний народ.

                Гість: burtka

                826.11.11, 11:12Відповідь на 6 від Гість: danko53

                а кто слышал, чтобы кто-то, кроме украинствующих, доказывал, что русские - не славяне и язык их - не славянский?

                  Гість: Alx50

                  926.11.11, 11:46

                  О славнейший граде Пскове великий! пошто бо сетуеши и плачеши. И отвеща
                  прекрасный град Псков. Како ми не сетовати, како ми не плакати и не скорбети како ми не плакати своего опустения, прилетел бо на мя многокрылый орел. исполнь крыле львовых ногтей и взят от мене три кедра Ливанова... 1510 г, задолго до Петра 1. А называть любой язык собачьим значит не уважать и свой. По поводу физиономии Петра 1. Вглядитесь в физии щирых
                  украинцев, каждый третий азиатю

                    Гість: danko53

                    1026.11.11, 11:49

                    Ти що читати не вмієш? Останній рядок ком.6.
                    Включи московське телебачення. В кожній передачі почуєш: ".. у нас на Руси..." або ,,мы словяне...". Такого ні в Україні ні в іншій словянській державі не почуєш. Нічого доказувати не треба. Доказувати треба злодіям і брехунам. Що вони і роблять. Тож покайся перед власним Українським Народом, не роби йому шкоди, не захищай московських татар. Їхня імперія лопне як мильна бульбашка. Ще не такі могутні імперії розпадалися. За політику безперервних завоювань, яку вони успадкували від Чингізхана, все одно прийдеться відповідати. За маленьких українських діток, яких кати петра в Батурині брали за ніжки і розбивали головами до дерев, за ріки української крові... За все, за все...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна