Копійка до копійки в банк Саші Януковича.

  • 22.03.12, 20:30
З працівників податкової списують по 50 гривень щомісяця на депозит у банку Олександра Януковича. Про це розповіли працівники податкової.

"У межах зарплатного проекту ПАТ "Всеукраїнський банк розвитку", за умовами договору, один раз на місяць проводиться списання із зарплатних карток співробітників певної суми коштів (мінімально 50 грн), які зараховуються на депозитний рахунок із річною ставкою 13%. За бажанням працівника, вони можуть бути отримані з нарахованими відсотками в будь-який час", - офіційно відповіли виданню у Державній податковій адміністрації.

Однак перевірити, чи це так дійсно, власники карток не можуть. За телефонним номером банку у Донецьку, який надають працівникам ДПА, працює автовідповідач.

Більш того, вони кажуть, що 50 гривень знімають двічі - з зарплати і авансу.

Нагадаємо, минулого року податкову перевели на обслуговування у Всеукраїнський банк розвитку. До цього вони обслуговувалися у державному Укрексімбанку.

Крім того, у грудні имнулого року ЗМІ повідомляли, що УкрБізнесБанк Олександра Януковича має намір обладнати податкові інспекції в країні своїми терміналами прийому податкових платежів.

Як відомо, колишній голова податкової Віталій Захарченко (зараз міністр МВД) та нинішній глава ДПА Олександр Клименко є друзями Олександра Януковича, старшого сина президента України.

Уряд не визнав вклади СРСР внутрішнім державним боргом

  • 21.03.12, 23:21
сьогодні, 18:58

0
Коментувати
Розмір тексту:

Фото: Ощадна книжка вкладників СРСР.


Депутати провалили законопроект, згідно з яким кошти вкладників СРСР визнавали б державним боргом країни.

За законопроект проголосувало лише 128 народних депутатів.

Законопроект передбачав також перерахування коштів у сумі 1% ВВП, отриманого за попередній рік, на виплати знецінених вкладів СРСР.

Нагадаємо, раніше Віктор Янукович пообіцяв до кінця року віддати борги "Ощадбанку".

Джерело:
ukranews.com

Приміщення єдиної клініки для хворих на СНІД віддадуть УПЦ (МП)

  • 21.03.12, 23:13
Клініка Інституту епідеміології та інфекційних хвороб, в якій лікують пацієнтів з ВІЛ/СНІД та вірусними гепатитами, найближчим часом остаточно випише всіх хворих. Її з будівлі неподалік від Києво-Печерської лаври вирішили перенести в приміщення на околиці столиці, яке потребує капітального ремонту.


У документах, які оприлюднила міжнародна громадська організація «Антивірус», йдеться про те, що у постанові Національної академії медичних наук України від 13 березня 2012 року мова йде про виконання доручення Кабінету міністрів про виселення з Києво-Печерської лаври суб’єктів господарювання, діяльність яких не пов’язана з діяльністю монастиря та Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

"Бюро президії Національної академії медичних наук України прийняло постанову протягом двох тижнів виписати і надалі не проводити госпіталізацію хворих у відділення вірусних гепатитів і нейроінфекцій клініки Інституту, а за необхідності — перевести хворих до установ охорони здоров’я Києва", — йдеться у документі.

"За результатами розгляду пропозицій МОЗ Україні відділення СНІДу з палатою інтенсивної терапії розмістити на базі клінічної лікарні нафтопереробної промисловості МОЗ до 20 травня 2012 року", — сказано в документі, на який посилається УНІАН.


Подбали про медиків
У постанові дається доручення директору Інституту ім. Громашевського Віктору Марієвському не допустити звільнення або скорочення працівників відділення вірусних гепатитів і нейроінфекцій клініки на період капітального ремонту нового приміщення.

Також буде розглянуто пропозицію Головного управління охорони здоров’я Київської міськоїадміністрації "щодо тимчасового працевлаштування працівників відділень вірусних гепатитів та нейроінфекцій клініки Інституту в лікувально-профілактичних закладах міста Києва".


Будівлю віддадуть УПЦ (МП)
Голова МГО "Антивірус" Максим Борисовський повідомив,що після виселення хворих будівлю віддадуть Українській православній церкві Московського патріархату.

"Сьогодні нам подзвонили з Печерської Клініки Інституту епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського і повідомили, що до кінця цього тижня лікарів, що працюють в цій лікарні, зобов’язали виписати всіх хворих. Після виселення будівлю віддадуть Українській православній церкві Московського патріархату", — сказав Максим Борисовський.

Він повідомив також, що життя усіх хворих "під питанням, бо багато хто з них прийшов саме в цю клініку, як в останню інстанцію".

«Натомість дають “убите” приміщення на вулиці Галицькій. Там потрібно робити капремонт. Згідно постанови, всі хворі (110 ліжок) будуть виписані або при необхідності розподілені по лікарнях м. Києва і поміняють своїх висококваліфікованих лікарів на ... . Тобто життя цих хворих під питанням, бо ж багато хто прийшов саме в цю лікарню як в останню інстанцію».
— Голова МГО «Антивірус» Максим Борисовський.

"Кращий колектив лікарів-професіоналів в Україну викидається на вулицю. Таким чином, головний штаб з боротьби зі страшними захворюваннями людства просто обезголовлюють. Це прямий удар по населенню всієї країни, адже епідемія зростає, не дивлячись на зусилля, які робляться", — підсумував Максим Борисовський.

Порошенко вже вирішив, чи стане він міністром економіки.

  • 20.03.12, 21:24
Петро Порошенко вже вирішив, чи стане прийме він пропозицію президента стати міністром економіки. Про це розповів народний депутат Юрій Стець.

«Я знаю, що рішення він прийняв», - заявив він. За його словами, Порошенко, швидше за все, озвучить своє рішення цього тижня.

При цьому Стець упевнений, що поява Порошенка у виборчому списку Партії регіонів є нереальною.

«Він (Порошенко – Ред.) оголосив про свою участь у парламентських виборах саме як мажоритарщик. Я впевнений, він не зрадить вінницьку громаду за будь-яких обставин. Це я не думаю так - це я знаю», - зазначив Стець.

Нагадаємо, про те, що кандидатура Петра Порошенка розглядається на пост міністра економічного розвитку і торгівлі, стало відомо ще 23 лютого.

9 березня Янукович оголосив, що запропонував очолити Мінекономіки Петру Порошенку.

Топ-5 зухвалих вчинків провідних "регіоналів"

  • 19.03.12, 21:42
Представники Партії регіонів все частіше демонструють зухвальство та зневагу, а деякі навіть не гребують застосувати фізичну силу.

21 грудня 2011 року на річній підсумковій прес-конференції президент Віктор Янукович відповів на незручне запитання журналіста Мустафи Найєма так: "Те, що ви розвиваєте, мені мало цікаво. Я дуже мало маю часу для насолоди. Вчора, наприклад о 3:00 ночі приїхав додому, встав о 6 ранку. Про яку солодкого життя ви міркуєте? Я вам не заздрю. Ми з вами один одного добре знаємо і розуміємо. Решту додумаєте самі".

Сам же Мустафа Найєм назвав таку відповідь не погрозою, а лише промахом прес-служби Віктора Януковича.



22 лютого 2012 року прем'єр Криму Анатолій Могильов нахамив депутату кримського парламенту Олександрі Кужель. Кужель пояснила поведінку Могильова безкультур'ям і відбитком міліцейського минулого.

.

1 березня Одеський міський голова Олексій Костусєв перед самим вильотом офіційної делегації до Грузії випровадив з літака журналістів двох видань. Він наполіг на виключенні журналістів телекомпанії «1+1» і сайту «Думская.net» зі складу делегації.

Сам Костусєв опісля заявив, що не вимагав, аби журналісти вийшли з літака.

17 березня під час зїзду Партії регіонів її голова, чинний прем’єр Микола Азаров відмовився спілкуватися з журналістами. Йому не сподобалися їхні запитання щодо можливої зміни лідера партії на Сергія Тігіпка. Журналісти запитали, чи не боїться Азаров, що Тігіпко підсидить його? Глава уряду не захотів відповідати, що викликало обурення журналістів, які почали наполягати на тому, щоб він відповів. "Бачите, що їх цікавить? Найголовніше – це зіштовхнути нас лобами. Не вийде", - сказав Азаров, звертаючись до Тігіпка, який стояв поряд з ним.

18 березня народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник застосував силу проти народного депутата Ірини Геращенко (НУНС). Це сталося на одній з виборчих дільниць Обухова, де проходили вибори міського голови.



Після інциденту сам Мельник зажадав вибачень від Геращенко за образу. Вона, начебто, обізвала його хамом.

Інспекторів ДАІ спіймали на підробці адмінпротоколів.

  • 19.03.12, 20:38
У неділю, 18 березня, у Запоріжжі активісти громадської організації "Дорожній контроль" виявили інспекторів ДАІ, в машині яких були повністю заповнені протоколи правопорушень. В протоколах порожніми були лише поля для внесення імен "потенційних правопорушників".


«8 березня у Запоріжжі сталася бійка між місцевими співробітниками ДАІ та активістами “Дорожнього контролю”. Причина конфлікту — інспектори намагалися приховати пачку сфальсифікованих адміністративних протоколів», — повідомляється на сайті організації.

В неділю у Запоріжжі відбулася зустріч місцевих активістів "ДК" з активістами із Херсона, Донецька та Харкова. Під час патрулювання міста, приблизно 20 активістів "Дорожнього контролю" виявили патруль ДАІ, який писав протокол на зупиненого водія.

"Візуальний зовнішній огляд салону автомобіля ДАІ показав, що в ньому знаходилася пачка протоколів з уже заповненою шапкою і вписаними свідками ще не вчиненого правопорушення. Як тільки "ДК" почав фіксувати дану подію, почався конфлікт", — повідомляє прес-служба організації.

ДАІ викликали на підмогу 100 людей
Інспектори ДАІ викликали на підмогу три автомобілі з районного відділення внутрішніх справ, а також близько десятка машин місцевих бандитів. Через деякий час, на місці події були присутні близько 100 людей. Під час розмови, між працівниками ДАІ та активістами "ДК" почалася бійка, в яку співробітники РВВС не втручалися.

Що ж стосується місцевих бандитів, то вони намагалися захистити працівників ДАІ, штовхалися з активістами "ДК", погрожували фізичною розправою. На відео видно, що люди у цивільному одязі, які прибули на виклик інспекторів ДАІ поводяться зухвало.

"Дорожній контроль" викликав журналістів, які прибули на місце події і зняли репортаж.

Скарги направили. Реакції поки немає
Керівник прес-служби "ДК" Єгор Воробйов повідомив кореспонденту Телеканалу новин "24", що активісти одразу звернулись до органів прокуратури зі скаргами на незаконні дії інспекторів ДАІ, яких вони звинувачують у службовій фальсифікації.

"Звісно, ми написали скарги. Це ж службова фальсифікація, порушення закону. Сьогодні була прес-конференція ДАІ. Можливо, в них на сайті є якась інформація. На наші скарги і звернення відповідей поки не було", — сказав Єгор Воробйов.

На момент написання матеріалу, сайт Запорізького управління ДАІ не відкривається. Замість головної сторінки на сайті встановлена "заглушка" із повідомленням, що "ресурс на реконструкції". Телефон прес-служби не відповідав.

Сотні людей несуть квіти до будинку розстріляних в Білорусії.

  • 18.03.12, 21:40
Біля будинку розстріляного Владислава Ковальова у Вітебську чергують мікроавтобуси з ОМОНом, міліція не дозволяє людям покласти квіти і поминальні свічки.




Багато білорусів вважають, що вина розстріляних не була доведена.

Дивіться Цензор-ВІДЕО: Cуд постановив знищити всі докази по справі розстріляних білорусів: "Вони все швидко зробили, сліди замітають"

За словами нашого кореспондента, до будинку Ковальова люди з усього Вітебська несуть квіти і поминальні свічки, але покласти їх не вдається. Співробітники міліції перехоплюють їх по дорозі.

У суботу ввечері до білоруського посольства в Москві прийшли кілька людей з квітами в руках, запалили свічки і залишили їх перед будівлею дипмісії. В даний час люди продовжують нести квіти, в тому числі білі троянди, перев'язані чорними стрічками. Поліція не втручається в те, що відбувається.

ДИВІТЬСЯ Цензор-ВІДЕО: Міхалок про Лукашенка: Мені не подобається, що Білорусь асоціюють з цим мерзенним політичним діячем і підривником

Владислава Ковальова, обвинуваченого у виконанні терактів в мінському метро, розстріляли 16 березня. У суботу його мати отримала повідомлення про те, що смертний вирок приведений у виконання.

Пізніше стало відомо про розстріл іншого учасника терактів Дмитра Коновалова. Владислав Ковальов і Дмитро Коновалов були визнані винними у виконанні терактів в мінському метро 11 квітня 2011 року. Тоді загинули 15 людей, 387 постраждали.

Зеки готують розправу над миколаївськими ґвалтівниками.

  • 18.03.12, 21:16
За даними джерел, міліція побоюється, що мучителі Оксани Макар не доживуть до суду.


Новости N
За даними газети, кримінальні авторитети вимагають розправи над садистами
У більшість виправних установ України зекам прийшли листи від кримінальних авторитетів з вимогою розправитися з трьома миколаївськими хлопцями, які познущались над Оксаною Макар, пише "Комсомольская правда" в Украине".


Поки що затримані за підозрою в зґвалтуванні і спроби вбивства Оксани Макар Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк знаходяться в ізоляторі тимчасового утримання центрального району Миколаєва.

Але за законом після пред'явлення остаточних обвинувачень їх мають перевести в СІЗО, де вони і сидітимуть до вироку суду. Але там на них вже чекають місцеві в'язні.

"Я буквально сьогодні спілкувався з одним дуже хорошим знайомим, - каже ув'язнений Жора "Писар" - Він 15-й рік і стверджує, що на загальній камері жоден з них собі місця не знайде".

У миколаївській міліції цю інформацію підтвердили на умовах анонімності.

"У нас через це дійсно виникли дуже великі складнощі, - говорить один зі слідчих Микола. - Є обґрунтовані підозри, що з обвинуваченими постараються звести рахунки ще до винесення вироку".

За його словами, кілька днів тому до більшості виправних установ України зекам надійшли листи від кримінальних авторитетів з вимогами учинити розправу над цими хлопцями.

Між тим, один з підозрюваних Артем Погосян весь час плаче і клянеться, що не гвалтував Оксану Макар, а в квартирі з лиходіями виявився взагалі випадково.

А от слідство вже встановило, що Артем Погосян особисто брав участь у спробі приховати злочин - він допомагав Євгену Краснощоку і Максиму Присяжнюку відтягнути Оксану Макар на будівництво і брав участь в її підпалі. Його мати Лариса Погосян продовжує запевняти, що Артема в тій квартирі утримували силоміць.

І знову МММ.

  • 17.03.12, 23:07
Поки у Білорусі організаторів "МММ" притягають до кримінальної відповідальності, киян спокійно заманюють в аферу.


Дело
Киянам пропонують гречку за участь в МММ
У Києві представники "МММ-2011" роздають гречку і цукор в обмін на заповнену анкету.


В районі станції метро "КПІ" встановлена біла палатка з логотипом "МММ-2011", в якій молоді люди видають по кілограму гречки або цукру (на вибір) за заповнену анкету.

Як відомо, Сергій Мавроді у минулому році заснував нову піраміду. Водночас, у міліції попереджають, що фінансова піраміда небезпечна, пише газета "Сегодня".

"Ми постійно про це говоримо всім. Хоча поки скарг і кримінальних справ проти "МММ" не було", - сказав начальник ЦГЗ МВС України Володимир Поліщук.

Водночас, у суботу у Білорусі порушили кримінальну справу стосовно групи осіб, причетних до фінансової піраміди "МММ-2011".

Учасники злочинної групи були затримані в офісі, в якому здійснювалися фінансові операції і проходили зустрічі з вкладниками, було накладено арешт на банківські рахунки, комп'ютери й офісну техніку.

За інформацією КДБ, підозрювані відкрили банківські рахунки, куди будь-який бажаючий міг внести вклад в білоруській та іноземній валюті.

При цьому виплата грошових винагород і виграшів здійснювалася тільки за умови додаткового вкладу та притягнення до фінансової піраміди інших учасників. Підозрювані поміщені в слідчий ізолятор КДБ.

З'їзд "регіоналів" охороняють Держохорона і снайпери,від кого?

  • 17.03.12, 22:45
У Міжнародному виставковому центрі почався 13-й з'їзд Партії регіонів.

Біля будівлі стоїть близько 100 прихильників "регіоналів". Вони тримають національні і партійні прапори.



По периметру стоять міліціонери. Як розповів один із них, їх сюди звезли на 6.45 ранку, коли з'їзд мав розпочатися о 12-й.

"Тут весь Дніпровський райвідділ - 50 осіб. Є також "удошники" (працівники Управління держохорони), близько 100 "беркутівців", на прилеглих будинках є снайпери. Але навіть ми не знаємо, де саме", - повідомив правоохоронець.

За словами міліціонера, вони тут будуть до 15.00.

З’їзд Партії регіонів вже почався.



На ньому присутні, зокрема, президент Віктор Янукович, спікер Володимир Литвин, представники дипломатичного корпусу, а також представники закордонних партій, які є політичними партнерами ПР. Всього присутні 843 делегати.