Что, жалко три тысячи?

  • 15.03.12, 21:04
Семён Битый

Товарищи, а вдруг Гарант помрёт?
Иль от забот - премьер протянет ноги?
На вскрытие родня не соберёт -
Так что ж – покойникам валяться на дороге?

Что ж - на помойку Хама и Пахло?
На живодёрню – поступить по-хамски?
Отец Кирилл учил: заведено
В тяжёлый час - помочь по-христиански!

Товарищи, да что же, звери мы,
Да что ж, у нас и совести – ни грамма?
Они ж - в ногах валялись у Москвы -
На наши социальные программы!

Они ж для нас – последний унитаз,
Последний вертолёт – берите, люди! –
А тут коньки откинули - и раз –
На свалку их, коль вскрытия не будет?!

А ну-ка, братцы, соберём деньжат
На вскрытие Гаранта и премьера –
Пусть поп Кирилл за паству будет рад -
Ведь мы ж Московской, христианской веры!

Журналістів ТВі підозрюють у нападі на директора "Залісся,,

  • 15.03.12, 20:58
МВС звинувачує знімальну групу ТВі у нанесенні тілесних ушкоджень директору резиденції "Залісся". Про це у своєму Facebook повідомив журналіст Дмитро Гнап.

"Нас з оператором Шапарем міліція підозрює не лише в хуліганських діях в резиденції "Залісся". Представник МВС Володимир Гриняк сьогодні заявив, що директор резиденції отримав тілесні ушкодження і через це знаходиться на лікарняному", - розповів він.

"Ну, як ми відгамселили цього дядю, напевне всі бачили. Слава українській міліції! Вона знайшла справжніх небезпечних злочинців", - додав журналіст.



Нагадаємо, журналісти Дмитро Гнап і оператор Кирило Шапар 28 лютого спробували взяти в директора державної резиденції "Залісся" Віктора Камінецького коментар щодо того, чому не виконується указ президента.

За указом, на території "Залісся" замість закритої президентської бази відпочинку має бути створений відкритий для всіх громадян національний парк.

"Зазначені питання обурили директора державної резиденції і Камінецький напав на журналіста й оператора, намагаючись вихопити камеру. Відбулася фізична сутичка, у результаті якої були пошкоджені камера і мікрофон знімальної групи. Після інциденту директор резиденції залишив місце події", - відзначили в прес-службітелеканалу.

В обласній міліції повідомили, що після одержанні інформації про конфлікт і заяви з цього приводу було проведено опитування як керівництва резиденції, так і знімальної групи з одержанням від неї відповідного відеозапису.

Там також додали, що якщо статус Залісся офіційно не змінений, то дії представників ЗМІ можуть підпасти під ознаки статті Кримінального кодексу - дрібне хуліганство, тому, що якщо цей об'єкт є режимною зоною, журналісти без одержання офіційного дозволу не мали права на нього заходити.

На час розслідування інциденту директора державної резиденції "Залісся" було відсторонено від роботи.

Запрошуючи Порошенка до Кабміну, влада прагне «приручити» «5 кан

  • 15.03.12, 20:51
У випадку згоди Петра Порошенка стати членом Кабінету Міністрів, владний конгломерат отримує у своє розпорядження значні фінансово-організаційні та медійні активи. Про це у черговому числі Тижня пише Андрій Скумін.

Автор зауважує, що, за версією Forbes, статки Порошенка оцінюють у понад $1,1 млрд, він має добре відпрацьоване електоральне поле у Вінницькій області, на його підприємствах працюють тисячі людей – потенційних виборців у регіонах, що не вирізняються особливою симпатією до нинішньої влади.

Підконтрольний Порошенку «5 канал» від часів Помаранчевої революції здобув популярність серед значної частини українського суспільства, яка скептично оцінювала лояльні до влади ЗМІ.

Автор відзначає, що рекрутування Порошенка знімає питання про примусову купівлю частки його медійних активів представниками «Сім’ї», можливість чого уже давно обговорюють у політикумі.

Вочевидь, припускає Скумін, працевлаштовуючи Порошенка, влада розраховує створити перед Європою і виборцями видимість нової урядової команди ліберальних реформаторів, які мають багатий бізнес-досвід (Тігіпко, Хорошковський, Арбузов).

Більше про це читайте у статті «Повернення блудного сина, який нікуди не ходив» у № 11 Тижня

У Миколаєві триває одразу два мітинги проти насильства.

  • 15.03.12, 20:28
Мне нравится 2

in
Share

Володимира Чайку освистали на мітингу на підтримку Оксани Макар
novosti-n.mk.ua

Сьогодні о 16:00 на площі Леніна в Миколаєві розпочався мітинг на підтримку дівчат, що постраждали від насильства.

Якщо спочатку присутні планували своєю акцією підтримати тільки постраждалу від ґвалтівників Оксану Макар, то у зв'язку з повідомленням про те, що тієї ж ночі, що й Оксана, була по-звірячому побита ще одна дівчина, спрямованість мітингу трохи змінилася. В руках протестувальників були плакати із закликами підтримати не тільки Оксану Макар, але й Олександру Попову, що зараз перебуває в комі у лікарні швидкої медичної допомоги.

Серед учасників мітингу дуже багато молоді, найактивніші тримають в руках плакати Поверніть смертну кару, Собаці — собача смерть, Віддайте їх нам! та ін.

Кожен присутній може піднятися на сцену й висловити свою думку. Зі сцени вже прозвучали заклики звернутися до Верховної Ради з вимогою повернути смертну кару у виняткових випадках, а також вимагати провести судову реформу, щоб судді не призначалися, а обиралися народом.

Молодь у своїх гаслах була більш демократична. Так, одна дівчина звернулася до своїх однолітків з промовою, що викликала шквал оплесків: "Дівчата, досить носити короткі спідниці й куценькі курточки! Ви не повинні викликати у чоловіків тільки тваринні бажання! Хлопці, давайте почнемо поважати дівчат, жінок — це ж ваші сестри, матері! І взагалі: харе бухати! Невже ви не бачите, що ми деградуємо?".

А от промова мера Володимир Чайки, що також прийшов виступити на мітингу, викликала зовсім інші емоції. На запевнення Чайки в тому, що суд буде справедливим і виправдання, що він не знав про ситуацію про насильство над дівчатами, бо був у від'їзді, натовп відповів гулом і криками "Фу!".

А тим часом, ближче до пам'ятника Леніну почав збиратися ще один мітинг. Завдання у нього такі ж, але чомусь примикати до процесії організатори не хочуть. Більше того, вони закликали учасників першого мітингу переходити до них. Городяни, які прийшли на акцію протесту, розгубилися, і переходять через площу Леніна від одного мітингу до іншого.

За оцінками правоохоронців, на площі зараз зібралося понад дві тисячі чоловік.

Білорусь заблокувала імпорт труб з України на вимогу Росії.

  • 13.03.12, 21:05
У Міністерстві закордонних справ Білорусі заявили, що Білорусь не була ініціатором блокування імпорту нержавіючих труб з України. Про це на прес-конференції 13 березня заступник міністра закордонних справ Білорусі Олександр Гур'янов.

Він підкреслив, що Білорусь не сприймає тверджень про блокування імпорту нержавіючих труб з України.

«Немає поняття - позиція Білорусі. Є позиція країн Митного союзу. Не Білорусь щось блокує. Позиція щодо нержавіючих труб не була позицією Білорусі, а позицією РФ, яка була націлена на стримування недобросовісної цінової конкуренції», - сказав Гурьянов.

Він зазначив, що це питання вирішувалося трійкою країн, і «головну скрипку» грала не Білорусь.

«Заяви про те, що Білорусь блокує в якомусь вигляді торгівлю не тільки неприйнятні, а й некоректні. Узгоджені з українською стороною підходи в даний час узгоджуються у Митносу союзі», - підкреслив заступник міністра закордонних справ Білорусі.

Як повідомлялося раніше, уряд України звинувачує Білорусію в блокуванні імпорту українських труб до країн Митного союзу (МС). Зокрема, про це йдеться в листі урядового уповноваженого з питань співпраці з РФ і країнами-учасницями СНД, ЄврАзЕС та іншими регіональними об`єднаннями Валерія Мунтіяна на адресу заступника міністра закордонних справ Республіки Білорусь Олександра Гурьянова.

23 лютого Верховна Рада України законодавчо врегулювала можливість реагування на дискримінаційні дії з боку іноземних держав по відношенню до українських товарів.

Нагадаємо, у червні 2011 року комісія Митного союзу ухвалила рішення про введення до 18 листопада 2015 року антидемпінгових мит на деякі види сталевих труб, які ввозяться з України.

У Запоріжський суд, самий кращий суд для ПР.

  • 13.03.12, 20:55
Запорізький окружний адміністративний суд заборонив запорізьким обласним організаціям партій "Фронт змін", "ВО "Батьківщина" і ВО "Свобода" проводити у вівторок мітинг біля стін Запорізької обласної державної адміністрації. Про це Українським Новинам повідомив представник "Свободи".

За його інформацією, позов із проханням про заборону мітингу подав до суду виконавчий комітет Запорізької міської ради 12 березня у зв'язку з тим, що заявку на проведення акції в цьому ж місці й у цей же час подали представники запорізької міськорганізації Партії регіонів.

У "Свободі" повідомили, що мітинг за назвою: "Вставай! Покажи Януковичам червону картку!" планували провести активісти й прихильники молодіжних організацій партій.

У ході акції вони планували дати оцінку передвиборчих обіцянок президента Віктора Януковича молоді.

"Обіцяв квартири для молоді - дав камери для політв'язнів; обіцяв 75% бюджетних місць у ВНЗ - дав українофоба Табачника; фінансує "тушок" замість підвищення стипендій; корумпує освіту замість поліпшення її якості", - сказано в повідомленні.

Зі слів співрозмовника агентства, у зв'язку із судовою забороною у вівторок представники "Фронту змін", "Батьківщини" і "Свободи" приносили в мерію Запоріжжя повідомлення про проведення акції в іншому місці й в інший час, але не виявили на робочих місцях керівництва й службовців управління внутрішньої політики, преси та інформації міськради й канцелярії.

При цьому, зі слів представника "Свободи", у відділі зі зв'язків із громадськістю йому безпідставно відмовили в реєстрації повідомлення про проведення акції.

"Протягом двогодинної суперечки на робочих місцях не було виявлено жодного відповідального за реєстрацію заяв керівника, заступника чи інших службовців міської ради, що ми розцінюємо як злочинне службове недбальство й зневагу до людей", - сказано в повідомленні.

У зв'язку із цим, "Свобода" має намір просити прокуратуру й безпосередньо мера Запоріжжя Олександра Сіна притягти чиновників, які були відсутні на робочих місцях, до відповідальності.

Україна знайшла спосіб протидіяти монополії Газпрому.

  • 11.03.12, 20:38
Україна розглядає варіант реверсного використання частини газотранспортної системи, що дозволить імпортувати в Україну газ по трубопроводах не тільки з Росії, але і з Євросоюзу. Такі заходи дозволять знизити ціну імпортного газу на вітчизняному ринку.

«Нафтогаз України» планує підписати з німецькою компанією RWE короткостроковий контракт на постачання в Україну через трубопроводи Словаччини спотового газу, купленого в Європі. Відбутися це може вже найближчим часом. Видання ZN.UA має у розпорядженні проект рамкової угоди та відповідних контрактів, покликаних забезпечити угоду Нафтогазу з RWE.

Проект цього документа кардинально відрізняється від договору купівлі-продажу від 19 січня 2009 року, укладеного між Нафтогазом і Газпромом. З юридичної точки зору, як свідчать фахівці міжнародного торгового права, з якими консультувалася редакція ZN.UA, рамкова угода Нафтогазу з RWE є достатньо збалансованим документом. В цілому права і зобов'язання кожної зі сторін є паритетними і не обтяжені надмірними умовами.

Угода стане «пробною кулею» і розрахована на невеликі обсяги поставок - Нафтогаз має намір поки що імпортувати з Європи близько 3 млн кубометрів газу на добу. Але сам факт може вплинути на подальші позиції України в переговорному процесі з Газпромом. Є підстави сподіватися, що реверс української ГТС для імпорту газу з півдня і заходу розглядається українською стороною як цілком реальна перспектива на майбутнє.

Як стало відомо ZN.UA, представники України провели переговори з Туреччиною і Болгарією на предмет використання одного з турецьких LNG терміналів з тим, щоб потім організувати поставку газу через газотранспортну систему Болгарії в Україну. Ні Туреччина, ні Болгарія не заперечують.

Болгарія за останній час модернізувала свою ГТС і проклала паралельно експортним газопроводам труби, які дозволять транспортувати газ у реверсному напрямку до Румунії. Так що якщо Україна домовиться з Румунією, реверс газу і в цьому напрямку технічно можливо буде організувати.

Кузьмін "шиє" Тимошенко вбивство Щербаня і нехоче допиту Путіна.

  • 10.03.12, 12:37
Заступник генпрокурора анонсував екс-прем'єрові ще з десяток карних справ і судових рішень.


Сегодня
Заступник генпрокурора запевняє, що викликати на допит Путіна не було жодних підстав
"Чорною плямою" на міжнародній репутації України є не суд над Юлією Тимошенко, а оцінки, котрі дають цій події політики, в тому числі й на Заході. Про це заявив заступник генерального прокурора Ренат Кузьмін.


На його думку, справа екс-прем'єра Тимошенко містить дві складові: правову та політичну. Захист обрав саме другий аспект і всіляко на ньому наголошує, будуючи в такий спосіб захист колишнього чиновника.

Заступник керіника ГПУ вважає, що правова сторона процесу очевидна, тому коментувати навіть немає чого. "Вина екс-прем'єра в скоєнні злочинів доведена, і політична оцінка цього судового процесу – це політична оцінка, яка нічого спільного не має із законом і правовими процедурами", - наголосив він.

Кузьмін підкреслив, що відносно Тимошенко розслідувалося близько десятка кримінальних справ, котрі виникли ще за попередньої влади.

"Крім того, не для кого не є таємницею, що Генпрокуратура перевіряє інформацію про причетність Тимошенко до фінансування замовного вбивства депутата українського парламенту Євгена Щербаня та членів його родини. У нас є достовірна інформація про сплату з рахунків фірм, які контролювали Тимошенко і Лазаренко, коштів кілерам за це зухвале вбивство. Таким чином, кримінальний шлях екс-прем'єра Тимошенко став об'єктом дослідження групи слідчих як генпрокуратури України, так і Служби безпеки України, так і Державної податкової інспекції України", - візначив Кузьмін.

Водночас він наголосив, що всі існуючі кримінальні справи проти Тимошенко вже завершено. Вони передані захисникам для ознайомлення. "Після вивчення ці справи будуть скеровані до суду для розгляду по суті", - запевнив заступник генпрокурора.

Кузьмін пояснив, що за "газові угоди" притягнута до відповідальності лише Тимошенко, оскільки Путін не розглядається українськими правоохоронцями в якості особи, що завдала шкоди державі.

"Якби прем'єр Путін здійснював якісь дії на території України, і якби ці дії суперечили українським законам, була б неодхідність у його допиті. Стосовно Тимошенко, той злочин, який вона скоїла, є очевидним для українських слідчих та судів. Звинувачувати Путіна у тому, що Тимошенко в Україні скоїла злочин на посаді, який завдав такої колосальної шкоди Україні, ми не можемо. Слідчий самостійно обирає шлях, яким він доводить провину, і запрошує на допити людей, які можуть допомогти слідчому отримати об'єктивну картину. У нашому випадку у слідчого не було необхідності допитати Путіна, і саме тому допиту не було", - пояснив Кузьмін.

Русские о жыдах.

  • 10.03.12, 11:13
Все беды от евреев?
Все беды от евреев. Евреи самые коварные люди в Интернете. Они самые наглые - у них шумные и разноцветные странички. Картинки и фон для своих Home Page евреи по ночам воруют с исконно русских сайтов. Евреи травят русский народ некачественной порнографией, повсюду в России организовывая "взрослые" сайты, чтобы разрушать крепкие русские семьи. У евреев всегда самый лучший connect даже на самых зашумленных линиях - у них в модемах используются протоколы сионских мудрецов. Евреи самые жадные - они предпочитают не платить денег за лицензионные продукты, а пользоваться свободными версиями софта, которые постоянно скачивают у своих русских друзей.

Евреи постоянно кричат о том, что их якобы ущемляют. Когда смелая провайдерская контора petlura.ua решительно заставила всех своих абонентов кроме обычных login и password при входе в Интернет указывать еще графу "национальность", а всем евреям нашить на свои Home Page желтые звезды в левом углу - какой грязный скандал подняли евреи? А сами, между прочим, на свою еврейскую пасху логинятся аккаунтами христианских младенцев - это доподлинно известно!

Если занят в Интернете
Твой любимый телефон,
То понятно даже детям -
Это жид, конечно он.

Если русских нет шрифтов -
Это заговор жидов!

Если русский шрифт стоит -
То его испортил жид!

Нету кнопки anykey -
Значит спер ее еврей!

Если принтер мнет листы -
Так подстроили жиды!

Если монитор свистит -
Значит в нем завелся жид!

Счет пришел за Интернет -
Вот он, от евреев вред!

Если в DOOM-е монстр летит -
Приглядись, наверно жид!

Вот в розетке нет "земли" -
Ишь, Россию довели!

Только чукча и москаль
Станет изучать Паскаль...

Ой, нет, простите, это я что-то заговорился. О чем я? Ах да, о жидах. Жиды самые хитрые - они успевают занять телефонную линию перед самым вашим звонком - специально следят и узнают когда вы звоните. Их e-mail по блату идет быстрее чем у простого русского человека - проверено. Они уже захватили всю власть в мире. Они знают все и умеют читать мысли. Они все предусмотрели, все рассчитали и весь мир - это большой жидовский заговор. Они следят за каждым человеком. Они внушают мысли и контролируют движения. Они поселяются у каждого в голове. Они хотят всех забрать в психушку. Они уже крадутся сюда. Спасите! А!!! Что вы со мной делаете??? Ой. Ай! Уя! Больно, блин! А-а-а-а!!!

Жирують за народні гроші.

  • 09.03.12, 20:55
Генпрокуратура на «секретному тендері» закупила розкішні «Toyota Camry»
Автомобілі, придбані в лютому Генеральною прокуратурою України за 3,57 млн грн, виявились седанами «Toyota Camry». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

держзакупівліВартість одного авто склала 446 тис. грн, або майже $56 тисяч за курсом Нацбанку. Придбано вісім автомобілів. Згідно з технічним завданням, автомобілі мають бути у найрозкішнішій комплектації «premium» зі шкіряним салоном і мати двигун об’ємом 3,5 літра, що є найбільшим для цієї марки авто.

На момент опублікування новини конкурсна документація щодо придбаних автомобілів на сайті «ВДЗ» була відсутня.

Після звернення народного депутата Віктора Матчука до ГПУ з вимогою надати відсутні документи, ГПУ повідомила, що вся документація була опублікована у відповідністю з вимогами закону про державні закупівлі. Відразу після цього документація з’явилась на сайті «ВДЗ».

Як повідомлялось, у грудні 2011 року Генпрокуратура за 35 млн грн придбала різні товари та послуги, в тому числі замовила модернізацію свого сайту за 1,1 млн грн.

Тоді також не було опубліковано жодних документів щодо цих тендерів.

Також на «ВДЗ» не було опубліковано результату тендеру на будівництво нового офісу для Гепрокуратури по вул. Різницька, 13/15, який за різними даними коштує від 99 млн грн до 312 млн грн.

Нагадаємо, 9 лютого Верховна Рада прийняла за основу проект змін до низки законів, що регулюють держзакупівлі. Ці зміни у разі їх прийняття загрожують поверненням корупційних схем.