Обережно, міжнародна жидівська змова проти україни і українців.

Український Народ та його Держава власними шкурою, життям, добробутом і здоров'ям нації рятують Німеччину і весь Євросоюз від повного краху. У свою чергу, це все відбувається на фоні збереження надприбутків Газпрому Росії. Ви спитаєте: як таке можливо?
Дуже просто! Юлія Володимирівна Тимошенко зробила канцлеру Німеччини пані Меркель та власникам Газпрому Росії черговий величезний корупційний подарунок із кишені Українського Народу:
– транзит газу із Росії в Європу через Україну – за безцінь;
- закупівля газу у Росії для українців – втричі дорожче ніж було до неї…;
- закупівля газу для Німеччини та кількох інших країн Європи з урахуванням навіть транзиту через Україну – вдвічі дешевше, ніж для України…

Таким чином, Ю.В.Тимошенко своїми корупційними міжнародними схемами «від щирого серця» не без власних інтересів подарувала кілька десятків мільярдів доларів мільярдерам Заходу та Сходу (жидам – власникам різних ТНК) нахабно вкравши їх із кишень понад сорока мільйонів українців…

Ось чому вся ця злочинна, корумпована міжнародна зграя відомих політиків так агресивно накинулась на владу України під приводом начебто несправедливого засудження Ю.В.Тимошенко. Тому в хід пішло все – погрози, шантаж, міжнародна змова, терористичні акти в Дніпропетровську, фінансування масових акцій протесту і підготовка до революції в Україні під приводом боротьби з «диктатурою»…

Ця міжнародна мафія довела – з метою захисту награбованого у нашого народу вона не зупиниться навіть на роздмухуванні в Україні братовбивчої громадянської війни з метою повалення не зручного для неї владного режиму…

В даному випадку, по великому рахунку, інтереси, права, свободи, справедливість в державі і добробут десятків мільйонів пограбованих та пригнічених українців цю мафію абсолютно не цікавлять!!!

Вони лише маніпулюють інтересами жидівських олігархів України, до яких останнім часом апелює ця міжнародна жидівська мафія погрожуючи їм зривом ЄВРО 2012, що загрожує останнім не отримати ними очікуваних надприбутків.

Ця міжнародна банда не зупиниться ні перед чим – на кону стоять сотні мільярдів доларів, які вони спланували отримати за рахунок українців лише за російський газ, не кажучи про десятки трильйонів доларів, десятки тисяч тонн золота, платіни і брилі антів, які ця мафія вивезла з СРСР до 1991 року і після цього та зберігає у своїх банках по всьому західному світу…

Комуністи не наважились розгорнути у Львові червоні прапори.

  • 01.05.12, 21:43
За словами учасників мітингу, правоохоронці заборонили їм розгортати червоні прапори.


zik.ua
1 травня обійшлося у Львові без червоних прапорів, хоча з червоним транспарантом
Представники Комуністичної партії і їх прихильники провели у Львові присвячений святу 1 Травня мітинг під гаслом "За права робітників - трудящих!" без традиційних червоних прапорів, повідомляє УНІАН.


Близько 100 представників місцевих осередків Антифашистського комітету України, КПУ, ПСПУ і ветеранських організацій поклали вінки та квіти до Монументу воїнам-визволителям на вулиці Стрийській.

Учасники мітингу розгорнули кількаметровий червоний транспарант з написом: "Да здравствует 1 мая – День международной солидарности трудящихся!".

Після покладання квітів перед присутніми виступили лідери обласного осередку КПУ та ветеранських організацій.

Учасники мітингу тримали в руках червоні прапори. Однак не розгортали їх, оскільки, за їхніми словами, "працівники міліції заборонили розгортати червоні прапори, посилаючись на ухвалу міської ради".

"Вранці, перед початком мітингу, нас попередили працівники міліції про відповідальність за порушення ухвали Львівської міської ради, якою передбачається заборона оприлюднення у Львові червоних прапорів із символікою КПУ", - розповів член КПУ, голова облосередку Антифашистського комітету України Олександр Калинюк.


zik.ua
Комуністи пообіцяли, що 9 травня обов'язково святкуватимуть з прапорами
Він зазначив, що вони не хотіли провокувати конфлікт, тож виконали вимогу, "хоча ухвала міської ради є грубим порушенням українського законодавства".


Водночас Калинюк пообіцяв, що 9 травня на вулиці Львова вони обов'язково вийдуть під червоними стягами. За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, органи прокуратури опротестують заборону міської ради на використання прапора Перемоги. Бо у прокуратурі вважають, що Львівська міська рада вийшла за межі своїх повноважень.

У Вінниці пройшов бандерівський Першотравень.

  • 01.05.12, 20:31
Фото: Євген Борісов
1/15

Сьогодні у Вінниці пройшов націоналістичний першотравневий марш за соціальну рівність. Акцію організували автономні націоналісти. Участь у ході взяли близько 200 людей. Прибули гості зі Львова, Тернополя, Сум, Чернігова, Києва, Миколаєва і, навіть, Москви.

О 10:00 люди почали збиратися на Музейній площі біля кінотеатру "Росія". Перед початком маршу міліціонери спробували спровокувати націоналістів на сутичку.

"Жирний міліціонер - Ващук В'ячеслав Альфредович підійшов і зірвав з хлопця маску і одразу ж розірвав її пополам, - розповів 23-річний Максим Верба. – Хлопець нічого протизаконного не робив, просто одягнув маску і за це міліціонер її порвав".

Після таких дій правоохоронця почалася словесна перепалка. Молодь вимагала від міліціонерів повернути 25 гривень за зіпсовану річ, начальник міліції Куций Юрій Іванович, на очах якого відбувся інцидент, заявив, що віддасть гроші і втік від людей.

Після конфлікту молодь почала будувати свою колону. Попереду колони 5 хлопців тримали великий банер із написом "Геть наймане рабство! Народовладдя, революція, соціалізм! OPIR.INFO", по боках колони люди тримали банери із написами "Нація, Воля, Соціалізм", "Клас проти класу за свободу і рівність", "Незалежні націоналісти, за народні волю і права проти олігархічної держави", "Власність – крадіжка, конституція – брехня, єдиний вихід - класова війна". Над головами майоріли червоно-чорні стяги, чорні прапори з Ідеєю нації та з кельтським хрестом і прапори з написом "Вольница", - російський національний рух, та дві червоно-чорні розтяжки із соціальними закликами.

Колону супроводжувало близько 40 міліціонерів. За словами одного з організаторів акції Сидорука Сергія, колона мала йти проїжджою частиною, проте міліціонери заштовхали людей на тротуар.

Колона пройшла вулицею Соборною та Хмельницьким шосе до площі Василя Стуса.

Люди вигукували такі гасла: "Нація! Воля! Соціалізм!", "Геть міністрів, геть капіталістів!", "Свобода! Рівність! Братерство!", "Владу радам, власність громадам!", "Капіталізм - рабство, соціалізм - свобода" та інші.

Дорогою біля площі Театральної націоналісти наздогнали парад комуністів, де було вдвічі менше людей.

"Влада нас утискає в наших правах. Купку комуністів, які вже при смерті випустили на проїжджу частину і перекрили для них рух, а нам заборонили, хоча ми офіційно подали заявку і попереджали про те, що хочемо йти проїжджою частиною", - сказав Сашко Павлюк.

Дорогою міліціонери ще намагалися змінити маршрут колони і повести людей дворами до місця закінчення акції, проте організатори заявили, що вони підуть так, як задумали.

На площі Василя Стуса націоналісти провели віче.

"Наш Першотравень - це не свято праці і не свято миру, як до того довгі роки привчав нас режим СРСР і його сучасні буржуазні спадкоємці, - виголосив російською промову гість з Москви. - Наш Першотравень - це свято боротьби! Це свято нещадної класової боротьби за визволення гнобленої капіталом праці. Це свято боротьби всіх чесних людей за те, щоб земля, всі її ресурси і багатства, всі засоби виробництва належали народу, а не зграї капіталістичних кровососів: чиновників, міністрів, чекістів, поліцаїв, олігархів, банкірів і спекулянтів. Ми вимагаємо: владу народам!"

Після акції усі активісти мирно розійшлися без інцидентів з міліцією.



Євген БОРІСОВ






Дніпропетровці зрозуміли, що терактом їх хочуть залякати.

  • 30.04.12, 17:57
Мешканці Дніпропетровська після теракту 27 квітня активно обговорюють причини вибухів. Кореспондент Gazeta.ua розпитав про версії, що циркулюють містом.

"Можливо, це зробили, щоб відволікти увагу від проблем у державі, аби людям було про що поговорити. Проблем вистачає. А що таке для них (влади — ред.) 10-15 чоловік?", - Павло, 48 років, бухгалтер з Дніпропетровська.

"Янукович по телевізору виступав, казав: "Ще трішки і ми їх (терористів - ред.) намацаємо". І тут же обіцяють два мільйони тому, хто їх здасть. Якщо цих гадів от-от візьмуть, то для чого ця нагорода? Це означає, що насправді вони нічого не намацали, або нічого і не намагались робити. Чув, говорять, що це якісь фінансові крутелики з Польщі зробили, аби в Україну не йшов наплив туристів, щоб всі гроші осідали у Польщі. А Дніпропетровськ обрали, бо це перевалочний пункт — Харків-Донецьк. Тобто, щоб узагалі в Україну не їхали", - Віктор, 23 роки, працює продавцем у одному з кафе дніпропетровського вокзалу.

"Моя думка, це зробили, аби залякати людей. Щоб вони боялися збиратися, мітингувати, чогось вимагати. Саме зараз по "Інтеру" йде фільм про те, як розстріляли демонстрацію за часів Хрущова — щоб бачили, чим такі виступи могли закінчитися", - Дмитро Комаров, пенсіонер, працює у тепломережі оператором котельні, 69 років.

"Говорили, що міська адміністрація в той день вже зранку була оточена міліцією. Тобто у них все знали заздалегідь. То що виходить, вони самі себе будуть ловити? Щодо сенсу, то мабуть як 11 вересня у Америці. Є терористи, силовики можуть робити, що хочуть. А вибори восени", - Сергій, 24 роки, дніпропетровець.

"Коли це сталося, задав собі питання: "Чому Дніпропетровськ?". Це ж не столиця. "Євро-2012" тут теж проводитися не буде. Версій ходить багато, але що воно насправді втаємничено. В місті чергує міліція, внутрішні війська, Державна служба охорони — всі можливі служби і не тільки з Дніпропетровська. А всі ці версії з тієї ж серії, що спочатку говорили, що вибухів одразу було 15", - Руслан, 30 років, старшина міліції.

Нагадаємо, 27 квітня 2012 року вдень у Дніпропетровську протягом 1,5 годин прогриміли чотири вибухи. Постраждали 30 людей, 26 з них були госпіталізовані. Слідчі СБУ розслідують кримінальну справу, порушену прокуратурою Дніпропетровської області за ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу Україн
Джерело: Gazeta.ua

Іноземні дипломати розповіли, як фіскали відлякують інвесторів.

  • 30.04.12, 01:00
Іноземні компанії скаржаться впосольства, що податківці незаконно відмовляють у поверненні ПДВ, влаштовують постійні перевірки та погрожують бізнесменам кримінальними справами. Про це в коментарях DT.UA повідомили посол США Джон Теффт, посол Угорщини Міхаль Байєр і посол Франції Ален Ремі.

За їзніми словами, також інвестори заявляють про використання податкових органів для рейдерських атак.

«За оцінками Світового банку, українська податкова система - одна з абсолютно найгірших у світі (181-ша з 183-х). Посольство отримує часті скарги від американських компаній щодо їх спілкування з українськими податковими органами», - нагадав Джон Теффт і перерахував найбільш типові приводи скарг інвесторів. Зокрема про незаконне списання законної заборгованості з повернення ПДВ.

Як правило, податкова служба відмовляється повернути ПДВ, заявляючи, що сторона контракту на третьому або четвертому рівні в ланцюжку постачальників не сплатила відповідний ПДВ.

«Законодавство України подібне не дозволяє, однак американські компанії повідомляють нам, що ця практика, на жаль, є досить поширеною. Податкові служби відмовляються перевіряти надійність запропонованих постачальників, не залишаючи американським компаніям можливості уникнути даної проблеми», - пояснив посол США.

Крім того інвестори скаржаться, що у відповідь назаконний запит про повернення ПДВ податківці вимають сплатити встановлену частину отриманого відшкодування (до 100%) «авансом» податку на прибуток підприємств. В результаті низка американських компаній сплатили податок на прибуток підприємств на чотири роки вперед

Також Тефт звернув увагу на практику відшкодування ПДВ, що створює несправедливі переваги для однієї компанії за рахунок іноземного конкурента. Зокрема, компанії, асоційовані з високими урядовими посадовими особами Україні, отримують відшкодування ПДВ вчасно, тоді як американські компанії часто не отримують нічого;

Крім того, посол розповів, що податківці часто створюють фіктивні «суперечки», щоб унеможливити участь іноземних компаній у автоматичному відшкодуванні ПДВ.

«Система побудована таким чином, щоб право на автоматичне повернення мали тільки компанії, що відповідають певним критеріям (включаючи відсутність суперечок з податковими службами протягом певного часу). Це - «чорний вхід», «обхідний шлях», щоб не дати компаніям отримати відшкодування і водночас мати можливість заявляти, що автоматизована система працює», - пояснив дипломат.

Також податківці застосовують погрози особистої кримінальної відповідальності заради отримання додаткових податкових надходжень навіть у випадках незначних питань, які в інших країнах вирішувалися б за допомогою адміністративних процедур.

«Можливо, це відповідає українському законодавству, але така поведінка пригнічує головні офіси іноземних компаній, представлених в Україні, сильніше, ніж більшість інших проблем», - вважає Тефт.

Крім попри сказане, українські податкові органів використовуються для рейдерських атак.

«Особливо гострою» називає проблему неповернення або несвоєчасного повернення податковою інспекцією ПДВ інвесторам і посол Угорщини Міхаль Баєр: «Ця проблема -найбільша не лише за кількістю випадків, але й за сумою втрат угорських інвесторів».

Посол Франції Ален Ремі зазначив, що також великою проблемою є кількість перевірок. «Для чого здійснювати податковий контроль кілька разів на рік? - Дивується він. – У нас же шановні фірми. Одна з наших компаній сказала мені: «Нам було б простіше, якби податкова влаштувала унас своє бюро,- так часто вони у нас бувають».

«Податковий контроль часто призводить до спірних висновків, в результаті яких фірми змушені платити суми (про ПДВ не йдеться - Ред.), які вони не повинні платити в Європі», - зазначив посол Франції.

Як повідомлялося раніше, в Україні проблеми іноземного бізнесу почали все частіше вирішувати на рівні послів.

Нагадаємо, в першому кварталі рівень привабливості України в очах інвесторів знизився на 0,1 бала в порівнянні з безпрецедентно низьким показником останнього кварталу 2011 року і склав 2,18 бали.

Янукович має готуватись до суду за Харківські угоди.

  • 28.04.12, 22:12
Опозиція обіцяє судити Януковича за Харківські угоди
Reuters

Опозиція збирається використати Харківські угоди для засудження Віктора Януковича після його президентства. Судити обіцяють справедливо, перед тим порадившись з суспільством.

Опозиція воліє перегляду Харківських угод, які були підписані президентами України і Росії Віктором Януковичем і Дмитром Медведєвим два роки тому, 21 квітня 2010 року, і ратифіковані Верховною Радою 27 квітня того ж року. Народний депутат від БЮТ, член комітету парламентського комітету з питань європейської інтеграції Степан Курпіль в інтерв’ю Deutsche Welle зазначив, що сподівання самого Януковича на угоди не виправдалися. Президент очікував, що Росія сприйматиме Україну як рівноцінного партнера і піде на поступки в газових питаннях в обмін на продовження на 25 років терміну перебування Чорноморського флоту РФ в Криму після 2017 року. "Це була колосальна геополітична помилка", - зауважив Купіль.

Він не виключає, що, вигравши вибори, нинішні опозиціонери домагатимуться перегляду Харківських домовленостей і засудження тих, хто їх підписав з української сторони. "Ми проаналізуємо, чи була державна зрада з боку Віктора Януковича. Але ми не йтимемо шляхом помсти. Це для нас неприйнятно. Все буде в межах закону і за підтримки суспільства. Не так, як зараз чинить нинішня влада", - сказав Степан Курпіль Deutsche Welle.

Зиск таки є

Експерт з енергетичних питань Володимир Саприкін вважає, що, підписавши Харківські угоди, Україна пішла на значні поступки в питанні своєї безпеки. Він теж вважає, що ці домовленості варто було б переглянути, оскільки українська сторона поквапилася з вирішенням таких важливих геополітичних рішень, які не принесли Україні очікуваних вигод. "Для більшості країн Європи "Газпром" знизив ціну на газ, не отримавши собі взамін нічого", - прокоментував Deutsche Welle Володимир Саприкін.

Разом з тим, експерт упевнений, що навіть за таких обставин українська сторона має хоч якийсь економічний зиск, оскільки харківські угоди скасували штрафи за недобір Україною встановлених лімітів російського газу. "Немає штрафів, то можна зменшувати закупівлі і таким чином впливати на Газпром, який зацікавлений більше продати", - сказав Саприкін. Якщо харківські угоди будуть переглядатися, то цей пункт договору обов’язково має залишитися, переконаний експерт.

Українці ще не усвідомили масштабів акції "Вісла" - історик.

  • 28.04.12, 22:01
Джерело: alex-vash.livejournal.com

Сьогодні минає 65 років початку операції "Вісла". Депортація українців з Лемківщини, Посяння, Підляшшя і Холмщини на західні й північні території Польщі почалася 28 квіня 1947 року.

Схожі локальні акції відбувалися й раніше у цьому регіоні, який перебував під владою СРСР, Польщі й Чехословаччини. Однак організована депортація почалася після загибелі 28 березня 1947 в районі с. Яблонкі у бою з відділом УПА заступника міністра оборони Польщі генерала К.Свєрчевського.

Цього ж дня на засіданні політбюро Польської робітничої партії було прийнято рішення про повну депортацію українського населення у новостворені на колишніх німецьких землях воєводства — Вроцлавське, Гданське, Ольштинське, Познанське і Щецінське.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть польського генерала від рук "бандитів з УПА" стала сигналом для акції "Вісла"

"В дослідженні операції 2Вісла" українські та польські історики просунулися далеко — опублікований головний масив документів, - повідомив історик Володимир В'ятрович. - Першим, хто опублікував такі документи був український історик у Польщі Євген Бесило. Я думаю, що загалом опубліковано близько кількох сотень документів. Так само друкувалися спогади жертв цієї акції. Можна сказати, що проведено доволі велику роботу".

За польськими даними, на кінець липня 1947-го було переселено 140 575 осіб, ув'язнено в концтаборі Явожно 3800 чоловік, убито 655 людей. Крім того, намагаючись прискорити асиміляцію переселенців, не допускали переїзд в одну місцевість більше 3-4 українських сімей.

Акція супроводжувалася масовим насильством над українським населенням. За словами В'ятровича, незважаючи на масштаби трагедії, про неї мало знають.

"Дуже мало хто знає про цю акцію, особливо, в Україні. Очевидно, що про неї знають історики, знають її жертви або їхні родичі. Але широкому загалу ця проблема не відома. І тут ще є багато роботи для істориків і журналістів — доносити цю інформацію. Сьогодні відзначається 65-а річниця цієї трагічної акції. Однак, фактично, ми нічого не бачимо в українських мас-медіа. Ця трагедія поки не стала частиною історичної пам'яті нашого народу в цілому", - сказав він.

Вибухи в Дніпропетровську не повинні стати судом Лінча.

  • 27.04.12, 22:37
Вибухи в Дніпропетровську не повинні стати судом Лінча - Мірошниченко
Коментувати 2
Друкована версія
Поділитись





За словами Мірошниченка, таким чином хочуть "закрутити гайки" опозиції та громадським рухам і заборонити будь-які публічні заходи. Фото: 24tv.ua

"Свободівець" Ігор Мірошниченко називає вибухи в Дніпропетровську "путінським" сценарієм влади.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

За словами Мірошниченка, таким чином хочуть "закрутити гайки" опозиції та громадським рухам і заборонити будь-які публічні заходи.

"Можуть переступити і через Євро-2012. Для олігархів не так важливо, скільки приїде туристів. Бо всі кошти, які могли, вони вже вкрали. Покращити міжнародний імідж і так навряд чи вдасться через репресії проти опозиціонерів та громадян", - зазначив член "Свободи".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березовець про "теракти": Це може бути операція закордонних спецслужб

Він вважає, що українці повинні боятися не вибухів, а байдужості.

"А також того, що, сидячи вдома, ти поступово перетворюєшся на раба системи. Тоді ти стаєш нікчемним хробаком, не потрібним народу. Зрештою втратиш свободу та країну. Українцям потрібно навпаки виходити на вулиці і відстоювати свої позиції – вимагати від влади пояснити, хто це влаштовує. Відповідями мають бути не відмазки, а реальні факти та звіти. Не повинно бути, як у білорусів, коли за вибух схопили двох хлопців, без суду і слідства засудили та розстріляли. Суд Лінча тут недоречний", - додав політик.

Біля "Нафтогазу" встановили "золотий унітаз"

  • 26.04.12, 20:27
Коментувати
Розмір тексту:

Пам'ятник корупції біля "Нафтогазу"
Джерело: dem-alliance.org
Як ця новина вплинула на рейтинг Юрій Бойко
Міністр енергетики та вугільної промисловості України
Позитивно

Негативно

Нейтрально




У четвер біля входу в НАК Нафтогаз у Києві активісти "Демократичного альянсу" встановили пам’ятник корупції - Золотий Унітаз.

"Таким чином партія привертає увагу до безпрецедентної корупції у компанії, що фінансується за гроші українців", – зазначили у прес-службі партії.

За словами організаторів, "Золотий Унітаз" символізує безчинство та свавілля керівництва "Нафтогазу".

"Корупція в "Нафтогазі" досягла таких розмірів, що заслуговує на власний пам’ятник. Наглість і масштаби розкрадання в компанії чудово втілені в символі Золотого Унітазу", – зазначив голова партії Василь Гацько.

Голова НАК "Нафтогаз" Євген Бакулін та міністр палива та енергетики Юрій Бойко, які були запрошені, на відкриття пам'ятника не прийшли.

"Нас затримали 50 беркутівців та попакували в автозаки"

  • 26.04.12, 19:57
До кінотеатру "свободівці" прийшли, щоб протестувати проти показу фільму "Матч". Фото: buknews.cv.ua

15 членів київського відділення всеукраїнської об'єднання "Свобода" затримали беркутівці під час прем'єри для преси кінофільму "Матч" в кінотеатрі "Київ". Серед затриманих їхній голова Андрій Ільєнко та його заступник Андрій Мохник.

Про це телефоном розповів лідер молодіжного крила об'єднання Юрій Ноєвий.

"Нас привезли в Печерський райвідділ міліції. До кінотеатру ми прийшли щоб протестувати проти показу антиукраїнського фільму "Матч". У відповідь організатори викликали міліціонерів. Виникла бійка. Нас затримували 50 беркутівців та попакували в автозаки. Але прем'єру, ми все таки зірвали. Цей фільм - це московська пропаганда, він наскрізь антиукраїнський, його мали заборонити але режим Януковича не зробив цього", - розповів "свободівець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блокада, "Беркут", яйця - націоналісти спробували зірвати російський фільм "Матч"

Картина режисера Андрія Малюкова розповідає про футбольний поєдинок між радянськими спортсменами і німецькою командою під час окупації Києва в 1942 році, так званому "матчі смерті". Згідно з легендою, ряд футболістів-киян були розстріляні за відмову програти зустріч.
Джерело: Gazeta.ua

Андрій ЖИГАЙЛО