Влада «зачищає» Дніпропетровськ від потенційних конкурентів.

  • 11.05.12, 21:25
Громадська організація "Громадська сила" заявляє про політичний характер затримання свого лідера Загіда Краснова слідчим управлінням Управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області. Про це сказано в заяві організації.

"Загід Краснов є одним із найбільш рейтингових політиків Дніпропетровська, людиною, яку знають не за словами, а за реальними справами. Його затримання за давно... закритою справою - тому підтвердження", - сказано в повідомленні.

Адвокат Краснова Дмитро Дубцов повідомив журналістам, що є відповідний документ, у якому другий учасник ДТП - Дмитро Терехов - заявляє про відсутність яких-небудь претензій до Загіда Краснова.

"Це стовідсотково політична справа. З 2008 року кримінальна справа про ДТП роки лежала в архіві Генеральної прокуратури України. За 2,5 місяців до реєстрації кандидатів у народні депутати вона раптово спливає в дніпропетровському УВС", - сказав він.

Дубцов підкреслив, що справа неодноразово закривалася і існує низка експертиз, які говорять про невинність Краснова.

Крім того, у Краснова, зі слів адвоката, - троє неповнолітніх дітей, у зв'язку із чим його справа має попадати під амністію.

Як повідомлялось, слідче управління управління Міністерства внутрішніх справ у Дніпропетровській області 11 травня затримало лідера громадської організації "Громадська сила" Загіда Краснова в Дніпропетровську.

В 2010 Краснов балотувався в мери Дніпропетровська від партії "Наша Україна".

Що на це скажуть російські патріоти?

  • 10.05.12, 21:30
, посмотрите на этой провокационной картинке, один из таких подрывных проектов против Русской Героики:

На рис. россиянский раввин показан в образе народа победителя.
Это ли не осквернение Великого Русского Подвига?
Какое отношение сорокалетний американский еврей имеет к Победе в Великой Отечественной Войне 1941–1945 гг?
То, что этот проект придуман и запущен «сионскими мудрецами» даже не вызывает сомнения у любого здравомыслящего человека.
А, вот, тупые, не способные самостоятельно мыслить, так называемы «рус. патриоты» очень навязчиво распространяют эту скверну по всему информационному пространству!
Кто финансирует эту мерзкую акцию?
Ответ однозначен — те же «сионские мудрецы» (у кого же ещё может быть столько награблено «бабла» и столько свободного времени для изобретения подобной мерзости. Это тварная зависть. У них никогда не было своего государства, у них никогда не было своих Героев).
Это они (расисты-иудеи, которых сама их религия обязывает присваивать достояние иных народов) хотят отнять у нас — настоящих Русских — Величайший Подвиг наших дедов и отцов — Победу в Великой Отечественной войне 1941-1945 гг.!
Сейчас стало очевидным, как после крещения Руси огнём и мечём, при помощи такой же продажной инородческой власти, было уничтожено всё величайшее дохристианское наследие Руси, и переименованы все праздники.
Только мы, настоящие Русские люди, не имеем права отдать врагу наш Великий Подвиг!
Мы не имеем права предать наших Героический предков.
Это они, Русские Герои (, а не иудео-расисты), положили своими юные жизни во имя НАШЕЙ жизни!
Только вдумайтесь, более 20 миллионов, в основном молодых парней и девчат, полегло в те страшные 40-е годы. Большинство из них даже не успели по-настоящему полюбить и оставить после себя потомков…
И сегодня мы, как самые последние неблагодарные твари, так просто возьмём и отдадим этот Подвиг иудео-расистам (как отдали весь народно-хозяйственный комплекс)?
Не бывать этому!
Подвиг наших предков будет жить! Пока есть МЫ — потомки Великого Русского народа!
Вставайте, Люди Русские, на смертный бой, кровавый бой!

У Львові узаконили спалювання радянських прапорів на День Перемо

  • 08.05.12, 20:50
Львівська міськрада повторно заборонила використання радянської та нацистської символіки.


AFP
У Львові до Дня Перемоги ще раз заборонили червоні прапори
Депутати Львівської міської ради вдруге винесли ухвалу про заборону використання символіки СРСР, комуністичної та нацистської символіки на території Львова. За відповідне рішення проголосувало 74 депутати ЛМР.


Як повідомляють "Коментарі", зокрема, в тексті постанови йдеться: "У зв'язку з можливістю поширення у Львові символіки неіснуючої тоталітарної держави - СРСР, комуністичної і нацистської символіки заборонити: використання символіки на території Львова, на будівлях державних установ та комунальних підприємств Львова , під час проведення масових заходів. Контроль за виконанням розпорядження покласти на міського голову та начальника ЛМУ ГУ МВС у Львівській області".

"Прошу підтримати ухвалу, враховуючи минулорічні події 9 травня. Ми повинні прийняти вольове політичне рішення. Львів – не місце для прапорів голодомору та свастики", - сказав під час виступу депутата від фракції ВО "Свобода" Юрія Михальчишина, який представляв дану ухвалу.

За його словами, міська рада вже затверджувала минулоріч таку ж заборону. Проте стало відомо, що Галицький районний суд Львова виніс рішення скасувати ухвалу ЛМР, зокрема пункт про заборону комуністичної символіки, а залишити лише заборону на використання нацистської символіки.

Водночас, начальник юридичного правління ЛМР Гелена Пайонкевич зазначила, що дана ухвала суду не надходила до міської ради. Проте якщо рішення суду надійне офіційно, Львівська міськрада подаватиме апеляцію.

Нагадаємо, 21 квітня 2011 року на сесії Львівської міської ради було прийнято постанову, що забороняє використовувати під час святкування Дня Перемоги радянську та нацистську символіку.

Журналісти піймали Азарова на брехні про сина (ДОКУМЕНТ)

  • 08.05.12, 20:40
Озвучена прем'єр-міністром Миколою Азаровим версія про те, що його син працював у Відні дипломатом і тому орендував там житло, виявилася неправдою.

Син Азарова в 1998-2000 був працевлаштований у торгово-економічній місії України у Гельсінкі (нагадаємо, на той час його батько був керівником Державної податкової адміністрації).



А потім, протягом 2000-2001 Олексій Азаров працював у Женеві також у торгово-економічному представництві, а згодом - радником представництва України при відділенні ООН та інших міжнародних організацій.



У Відні Азаров-молодший дипломатом не був.

Дипломатична кар'єра Азарова-молодшого проходила у Фінляндії та Швейцарії.

Нагадаємо, після публікації про майно Азарових у Австрії журналісти звернулись до Азарових з запитом про те, звідки в них це майно, але відповіді не одержали.



Натомість прем’єр в ефірі каналу «Інтер» заявив, що його син був дипломатом і винаймав житло у Відні.

У грудні минулого року в інтерв’ю одному з українських видань син Азарова не виключив, що займеться політикою, але остаточного рішення не прийняв.

В Одесі "Пісяючого Сталіна" встановили у смердючому місц.

  • 07.05.12, 22:29
Фото: прес-служба "Братства"
1/5

У парку імені Шевченка в Одесі активісти всеукраїнської політичної партії "Братство" (лідер - Дмитро Корчинський) встановили пам'ятник Йосипу Сталіну зі спущеними штанами.

"Пісяючий Сталін дуже добре вписався у місцеву композицію стін, де всі нехороші люди ходять пісяти", - повідомила прес-служба "Братства".

Простояв пам'ятник не довго. Як передає агентство "Інтерфакс-Україна", через 2 години після встановлення пам'ятник вже лежав зруйнований.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "В Європі - "Піcяючий хлопчик", а в нас -"Пісяючий Сталін" - жарт "Братства" у Львові

Як повідомлялося, представники православного братства Корчинського раніше встановили аналогічний жартівливий пам'ятник Сталіну в центрі Львова. Пам'ятник представляв собою фігуру в шинелі, виконану в людський зріст. Голова зроблена з пап'є-маше, тулуб - з дерева. Покритий фарбою золотого кольору. З виведеного з пам'ятника катетера лилася вода.

За словами представника "Братства", така форма була обрана для того, щоб в жартівливій формі передати ставлення українців до Сталіна, і до того напруження, яке щорічно виникає в Україні напередодні 9-го травня.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Києві під офісом КПУ з'явився "Пісяючий Сталін"

Скульптура простояла недовго. До ініціаторів акції підійшли невідомі, які, як вони сказали, працюють у правоохоронних органах, і розвалили цю конструкцію.

УЄФА не перенесе фінал Євро-2012 з Києва до Варшави.

  • 07.05.12, 22:22
УЄФА не переноситиме фінал Євро-2012 з Києва до Варшави.

Про це повідомив прес-секретар підрозділу УЄФА в Польщі Юліуш Глуський, передає "Радіо Свобода".

"На фінал потрібен стадіон на 60 тисяч глядачів, а у варшавського стадіону - лише 50 тисяч", - сказав він.

Минулого тижня лідер найбільшої польської опозиційної партії "Право і справедливість" Ярослав Качинський закликав бойкотувати Євро-2012 в Україні.

Очолювана Качинським партія заявила, що уряд Польщі має пригрозити офіційному Києву бойкотом, якщо Юлія Тимошенко залишиться у в'язниці.

З опозицією категорично не погодилося польський уряд. Прем'єр Дональд Туск назвав заяву Ярослава Качинського "самогубним голом".

Міністерство закордонних справ України розкритикувало заклики до бойкоту чемпіонату Європи з футболу-2012.

Українським дитсадкам роздадуть книжки з російськими прапорами.

  • 04.05.12, 20:49
Одного з авторів української дитячої книжки обурило, що в ній використані малюнки з прапорами іншої держави.


Facebook/ Іван Лучук
У дитячій книжці використані російські прапори
У видавництві "Махаон" вийшла дитяча книжка "Мої улюблені вірші" з намальованими російськими прапорами на обкладинці.


Про це повідомив Іван Лучук, один з авторів, чиї вірші увійшли до книжки.

"Отримав як "авторські" від видавництва "Махаон-Україна" два примірники "Великої хрестоматії для читання в дитячому садку", вже хотів було занести один примірник у садок, куди ходять мої діти, але... погляньте на перший шмуц. Як це пояснити?", - написав Іван Лучук у Facebook.

За словами автора, його обурило те, "що ілюстрації художників живцем перенесені з російського видання зовсім некритично, тому й ідуть українські діти в садочок (чи з садочка) з російськими триколорами, - це або задумана провокація, або відверта некомпетентність".

У видавництві "Махаон-Україна" повідомили, що це видання – перекладне, малюнки для нього зробили російські художники.

"Це перекладне видання, яке відмальоване російськими художниками. Ми готуємо тільки текстові плівки", - сказав Володимир Герман, заступник головного редактора видавництва "Махаон".

Він не зміг пояснити, чому книжка є перекладною, якщо у ній є вірші українських авторів і наскільки важко технологічно замінити прапор на палітурці і порадив звернутись безпосередньо до керівництва видавництва.

У Рівному невідомі облили чорною фарбою офіс КПУ.

  • 02.05.12, 21:59
Мне нравится

in
Share

У Рівному облили чорною фарбою офіс КПУ
Корреспондент.net

Невідомі зловмисники 1 травня облили чорною фарбою вікна офісу Рівненської обласної організації Компартії, повідомила керівник прес-служби обласного управління МВС Тамара Лисенко.

За її словами, фарбою облиті два вікна в офісі, який розташований в центрі Рівного на вулиці Драгоманова, 1.

Вона висловила припущення, що це відбулося в період з 9:00 до 13:00. З місця події вилучено речові докази. Міліція розшукує зловмисників.

Як повідомлялося, в Чернігові невідомі облили чорною фарбою двері будівлі, де знаходиться почесне консульство Росії.

Кваснєвський закликав Європу не бойкотувати "Євро-2012".

  • 02.05.12, 21:12
Коментувати 5
Друкована версія
Поділитись





Кваснєвський: "Я дуже не люблю, коли перемішують спорт і політику". Фото: newsmarket.com.ua

Екс-президент Польщі Олександр Кваснєвський виступив проти бойкоту "Євро-2012" в Україні, повідомляє ТСН.

"Я дуже не люблю, коли перемішують спорт і політику. Це черговий приклад заміни ролей і завдань. Мені не подобається така ідея Європейського Союзу. Я вважаю, що Україна і Польща повинні отримати шанс організації гарного чемпіонату, який буде святом спорту і принесе радість спортсменам і вболівальникам", - прокоментував Кваснєвський наміри деяких політиків ЄС бойкотувати "Євро-2012".

Він наголосив, що дуже добре розуміє, що нинішня ситуація не є нормальною і вимагає застосування різних ініціатив, які будуть спонукати українську владу до зміни політики стосовно колишнього прем'єра Юліі Тимошенко і щодо Європейського Союзу. Однак, зазначив Кваснєвський, зрив діалогу або бойкот він би не застосовував.

Учора Міністерство закордонних справ Польщі також закликало європейських політиків не бойкотувати "Євро-2012".

Жиди - це вороги українського народу!

  • 01.05.12, 23:13
Жиди - це вороги українського народу! Їхня теперішня мета - захопити всю фінансову систему світу! І встановити "новий світовий порядок" без Бога і без будь яких моральних засад. В ХХІ ст. всі кричать про нову епоху високого людського гуманізму, та насправді за цим людським гуманізмом ховається тваринний "анімалізм" - жадоба грошей і влади, що його провадять жидо - масонські ложі і організації.Жиди це світове зло яке по своїй підступній тваринній суті несе загрозу Українцям,жиди росповсюджують розпусту, наркотики, підривають моральні устої.Недавно жидівська мафія провела акцію вибухів в Дніпропетровську,це іудо - фашисти (хаббадовці) надихнули на теракти босів жидівської мафії клану Коломойського,вони считають Дніпропетровськ своею столицею в Україні.А ми ведемось на розповсюдження в СМІ які належать тим же жидам які вони бідні і несчасні,з 1917р після революції жиди винищили Українського народу більш ніж хто,нам потрібно щоб весь світ визнав геноцид жидів проти Українців.І ми Українська нація повинні про це говорити і писати де тільки зможемо.
Українці гуртуймось в боротьбі проти жида.