Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

2023

  • 29.12.23, 18:10



Припустимо, ви живете у великому і достатньо цивілізованому Місті. Не все ідеально, але загалом більшість благ сучасного світу доступні. Я говорю не тільки про базові речі, типу доступу до медицини, їжі, можливості працювати, а дітям – навчатися, а трохи більше. У вашій тепло опалюваній квартирі є швидкісний інтернет, а ви самі маєте змогу бахнути пива з друзями у п'ятницю, сходити в спортзал, на концерт чи рибалку, погуляти в парку і подорожувати країною.


І це життя можна було б назвати навіть досконалим, якби не одне але. Щодня сліпий жереб вибирає одного мешканця Міста, незалежно од віку чи статі, і він тут же помирає. Дрібничка, яка, однак, не дає насолодитися усім повною мірою. Людей у Місті багато, ймовірність попастися – невелика. Але жодних гарантій, що завтра жереб не обере когось із ваших батьків. Або вашу дитину. Або вас.


Якщо масштабувати це абстрактне місто на всю тилову частину України, якось так для мене життя в ній і виглядає, уже майже два роки.


19

Коментарі

129.12.23, 19:09

Вам ще гріх на щось скаржитись. Не всі такі сміливі.

    229.12.23, 20:16

    Мощно... або Моцно?
    Нас обдурили с Херсоном. Если Харьковская операция это ага. То Херсон это как битва авианосцев Японии и США в Тихом океане. Там всё решило дело случая для американской авиа разведки. Так же было и при штурме Херсона. 2 штурма захлебнулись кровью, а №3 удался благодаря случайности. Но долго расписывать... Но нам всё время это ставили что вот так будет всегда и Ура!
    И ещё про войну. Официальная статистика инсультов в Украине, которую приводит Минздрав, показывает, что каждый год (не в баню в это время) в нашей стране происходит около 130 тысяч случаев инсульта. Около 35% из этого количества – люди трудоспособного возраста. В течение первого месяца после начала болезни умирают от 30 до 40% человек, около 50% больных умирают в течение года.
    А на фронте гибнут одни орки

      329.12.23, 23:47Відповідь на 1 від Makcімаліст

      Не надто я сміливий, просто стараюсь спланувати все до деталей, але нервозність залишається, як і шанс попастись. Якщо так йтиме далі, скоро крім Буковелі й центра Києва вже й ніде буде погуляти, і то не факт.

        429.12.23, 23:53Відповідь на 2 від The Martian

        Я б не сказав, що "обдурили", Херсон довго й послідовно вигризали, зробивши життя рускаків нестерпним, і вони його полишили очікувано, хоч і впиралися до останнього. Та й штурму як такого не було. За інсульти не зрозумів.

          530.12.23, 08:06Відповідь на 4 від visnyk

          Хорошо, не "обдурили", а не рассказали всю правду - матку (матка в этом случае - начало начал, суть всех вещей). Штурмы таки были, но НЕ для наших СМИ. У нас в цифре торчит 5-й канал от пропорошенковского кого то. И вот там (может в пику власти - на русском это что бы досадить, назло) регулярно типа у Соколовой и т.п давали интервью участники тех событий. Но дело прошлое. Как и "Южный котёл". Кто его сейчас вспомнит?
          От инсультов и инфарктов умирает больше всего сейчас в Украине. И про это регулярно напоминают по ТВ и радио. А сколько гибнет на фронте мы все можем только догадываться. И потому что? Людей больше волнует та статистика, которую видно...

            630.12.23, 09:39

            плюсик

            з хорошого - який милий суслік на холодильнику

            а які в тебе мітки на Ізюмі стоять? бо я не уявляю, що там залишилось з минулого

              730.12.23, 14:54

                830.12.23, 16:03

                Згоден, що війна вип'ячує всі особливості людини — хороші й погані. Знаю по собі. Моя певна малодушність кілька разів яскраво показала себе за цих майже два роки, особливо на початку. Здоров'я погане, але формально придатний (хоча б діловодом) і боюся. Найгірше — що мої батьки бояться цього в рази більше, тому хвилююся за їхнє здоров'я й навіть життя. Але все ж таки доначу зі свого скромного бюджету умовну десятину (трохи більше), тобто не остання падлюка. Цим трохи заспокоюю свою совість (мабуть, як і Ви).

                  930.12.23, 16:10

                  Щодо росіян — проклинаю лише турборашистів, які свідомо хочуть знищити Україну. Вони найбільш активні в інтернеті, пишуть "сало уронили" й оце все. Таких там відсотків 20–25, це до хріна багато, але меншість.

                  Іще є приблизно стільки ж пасивних рашистів-"гуманістів", які зомбовані пропагандою й вірять, що пуйло тут нас звільняє від нацизму. Це хворі по-своєму люди, але з тимчасовими ілюзіями, що вони на світлому боці в цій війні.

                  Ще є до хріна сірої маси, якій усе байдуже, головне — бабло або питво. Вони внє палітікі, але серед таких можуть трапитися ті, що підуть воювати проти нас за бабло. Тобто частина з них навіть гірша за другу групу.

                  Ну й "адекватні" росіяни, що проти війни, але переважно боягузи й не виходять на демонстрації, а бурчать на кухнях. Таких відсотків 15–20.

                    1030.12.23, 16:18

                    Тобто я стримуюся (через відносну м'якість характеру, елементи християнства у світогляді й намагання відділяти емоції від розуму) й проклинаю лише отих свідомих наших ворогів. Але мої прокльони не розповсюджуються на їхніх дітей — лише на свідомих дорослих ворогів. До ворожої армії (де є купа далеко не турборашистів) в мене лише відносно холодне й цинічне бажання зробити її недієздатною будь-яким способом: знищення живої сили й зброї, травмування, полон...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна