хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про осточортіле

  • 30.10.12, 21:38

Про вибори уже стільки сказано-пересказано, що може знудити. Тому усі основні враження уміщу в одну нотатку і по можливості стисну.

По-перше, це ніякове відчуття, що третина твоїх співвітчизників – невиліковні ідіоти. Саме так можна трактувати ті 30-32% голосів, про які повідомляють із різних джерел на даний момент. Звісно, можна припустити, що якусь частину правляча партія собі скромно накинула. Ще частина узялась унаслідок роздачі гречки, копієчних добавок до пенсій і регіонального статусу російської мови. Тим не менш, я все одно очікував, що дебілів у нас значно менше.

І одвічне «ну эти же хоть что-то делают…». Та ще й як. У переддень, а точніше передніч виборів панічно асфальтували алею поблизу мого будинку. Працювали до пізньої ночі, укладали асфальт просто в грязюку і опале листя. Дарма, що через два місяці від такої укладки ями будуть іще більші, для окозамилювання бидла підійде.

А ще ці всі ремонти і реконструкції. Якщо зазирнути всередину тієї кухні, окрім наглого відмивання грошей можна побачити  багато цікавого. Наприклад, неоплачувані наднормові години працівників державних підприємств (моя мама сповна відчуває покращення імені криворізького жидомера, тому інформація на 100% правдива). Доходить до абсурду, коли тітоньки із половими ганчірками миють чергову нововідкриту вулицю або площадку, після чого туди заходить якась відгодована морда і розповідає, що він зробив. Це точно ти зробив?

І виборці ідуть і сліпо голосують за цю морду по мажоритарному списку, бо інших переважно раніше й не бачили. Така свобода слова.

А іще у п’ятницю на центральній площі Сімферополя був концерт у підтримку здогадайтесь самі кого. Основні свідки покращення товклись навколо наспіх збацаної сцени, а на алеї, якою я повертаюсь додому з роботи, роздавали маленькі прапорці. При цьому поведінка більшості перехожих була такою: вони навіщось забирали древка від прапорців, а ганчір’я кидали просто під ноги. Це у столиці Криму, який за статистикою ледь не одностайно підтримав синьо-гнійну чуму. Висновки робіть самі.

3

Коментарі

Гість: Руфус

130.10.12, 21:45

30% - идиоты, а 10% - пидорасы

    230.10.12, 21:48

    Прочел.

      330.10.12, 21:51Відповідь на 1 від Гість: Руфус

      Принаймні виборці Свободи можуть говорити, що їхні обранці ще не обісрались на державному рівні. До того ж вони мали свою прагматичну мету (я не дуже прихильний до тягнибоківських ідеалів, але голосував, щоб протягнути у раду союзну Батьківщині силу, яка має гальмувати нову хвилю покращень - скасування безплатної медицини, 12-годинний робочий день і т. п.)

        430.10.12, 21:53Відповідь на 2 від RomahaN

        І?

          Гість: Хоботов

          530.10.12, 21:54Відповідь на 1 від Гість: Руфус

          30% - идиоты, а 10% - пидорасыФигассе, Руфус, в кои-то веки попал на твой камм! вечно красный Ы-ы-ы

            630.10.12, 21:55Відповідь на 4 від visnyk

            Задумался о целесообразности какой-либо дискуссии.

              730.10.12, 21:57Відповідь на 6 від RomahaN

              Я готовий сприймати критику по ділу, хоча мої судження і виглядають агресивно.

                830.10.12, 22:07

                Шото дєлают - результат 30 %

                  930.10.12, 22:11Відповідь на 7 від visnyk

                  Да какая там критика? Подумай сам.
                  Избиратель, если он не припадочный адепт какой-либо секты, образно говоря, зажат между двух тяжелых грязных скал.
                  Одна - непонятный, пещерный нацизм, льющийся с экранов, строк, поверхностей и недр, шарканье железа о камень и угрозы сломать хребет.
                  Другая - приспособленчество в самой отвратной форме, ежедневная необходимость сливать по капле свою волю в чей-то чан с варевом.
                  При этом и с той и с другой стороны кричат о необходимости примкнуть, разделить и определиться, потрясают колбасой и серпами, языком и вилами.
                  Как ты думаешь, можно в этой сутолоке собраться с мыслями и оторваться от действительности, навязанной крикунами с обеих берегов?
                  Твой голос отторгает от твоего берега адекватного человека просто потому, что ошибаясь, он попадает в дебилы

                    1030.10.12, 22:31Відповідь на 1 від Гість: Руфус

                    30% - идиоты, а 10% - пидорасы
                    Здається КПУ набрали не 10%, а близько 14%.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна