хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Чорноріченський_каньйон

  • 19.09.12, 20:53

На замітку тим, хто любить красиві усамітнені місця або просто захоплюється туризмом, хочу розповісти про Чорноріченський каньйон поблизу Севастополя. Це місце не надто відоме широкому загалу (хоча добратись туди зовсім нескладно), а за відгуками тих, хто бачив ще й Великий каньйон Криму, як мінімум не поступається йому у красі.

Отже, ми стартуємо із Севастополя, із невеличкої автостанції на розв’язці «5-й кілометр». Нас цікавлять автобуси до села Тернівка (на станції є розклад, рух через кожну годину-півтори). Проте їхати потрібно не до самої Тернівки, а до села Чорноріччя.

Чорноріччя (або Чоргунь) поділяється на дві відокремлені частини – Верхнє і Нижнє. В саме село автобуси заходять украй рідко, тому найімовірніше доведеться зійти на зупинці на трасі. Із траси повертаємо вправо і рухамося асфальтною дорогою. Вона веде нас спочатку через Верхнє Чорноріччя, потім – кладовище, далі – Нижнє. В Нижньому Чорноріччі над дорогою височіє Чоргуньска вежа, яка залишилась тут ще з часів князівства Феодоро або з перших захОдів турок. Зацікавлені загуглять, а ми ідемо далі. 

6

Коментарі

Гість: Лазанья

119.09.12, 21:00

я бачив Вялікій Каларадській каньйон, вот ета ля, впічатлєнія! .... все по своєму красиво, вірю, що й твоя траншейка красива

    219.09.12, 22:13

    Дякую!Мені сподобалось