хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Вадиму Колесніченко з побажанням.

Мовне питання, чи існує воно? На мою думку це видумка, брехня! Якесь там колесніченко, з вічною єхидною посмішкою заявило – що, примусове вивчення української мови знижує інтелект до 60%! То не вчіть шановний! Тим паче, в своєму убогому житті босяка ви мабуть ні коли не читали, не розмовляли, та й не спробували вивчити українську мову! Чому? Не тому що вона вам не потрібна, тому що, інтелект і без цього вивчення у вас нижче 60%! Тому що який у нас не президент, але він і той розмовляє українською, навіть убогий до жаху Азаров, не може , але на сміх всім старається розмовляти (якщо це можливо так назвати).

Насильна українізація! Вам не смішно шановний? Та в любому книжковому магазині 90% книг на російській (але ви там не буваєте). Українізація на Україні, то це хіба не природно, ми ж живемо не в Росії, не в Колумбії, то що тут дивного! Якщо народу України 70 років вбивали в голову що мова старшого брата має бути головною, а тепер старший брат нехай розмовляє на своїй мові, а ми будемо розмовляти на мові наших батьків, дідів. Ми маємо свою культуру, свої звичаї, свою мову! Ви робите ці заяви виключно для того, щоб стравити та посіяти смуту між людьми однієї країни, але для нас не має значення на якій ми мові спілкуємось, ми всі громадяни однієї країни. Ми товаришуємо не зважаючи з якої хто області і на які мові ми розмовляємо! Я пишаюсь тим, що можу вільно розмовляти українською мовою, вільно спілкуюсь російською, та читаю книги на двох мовах, і таких як я більшість в нашій країні! Тому інтелект у нас на 60% вище чим у вас.

У вас є прихильники, наприклад наш колега по сайту Александр58, звичайно, не всі люди мають такий  рівень розвитку щоб вивчити дві мови, мені вас шкода.

16

Коментарі

110.09.11, 15:46

это не улыбка у него, это гримаса боли. моск череп распирает изнутря.

    210.09.11, 15:47Відповідь на 1 від Al KazlOFF

    маєте на увазі гідроенцефалію?

      Гість: burtka

      310.09.11, 15:48

      Если "для нас не має значення на якій ми мові спілкуємось", то зачем вы запрещаете Русскому радио вещать на русском?

        410.09.11, 15:51Відповідь на 3 від Гість: burtka

        я забороняю? я маю друзів які розмовляють російською, але нам це не заважає бути друзями!

          510.09.11, 15:53

          Самое интересное в таких товарищах всегда то, что они носят украинские фамилии. Кстати, мозги-то у него как раз есть, а вот душу продал однозначно.

            Гість: burtka

            610.09.11, 15:53Відповідь на 4 від Atman

            я забороняю? я маю друзів які розмовляють російською, але нам це не заважає бути друзями!государство. поэтому и нужен закон о языках.

              710.09.11, 15:54Відповідь на 6 від Гість: burtka

              для кого? Вам не достає радіо на російські? не смішіть!

                810.09.11, 15:54Відповідь на 5 від Kalarati

                такі народились без душі.

                  Гість: burtka

                  910.09.11, 16:00Відповідь на 7 від Atman

                  для кого? Вам не достає радіо на російські? не смішіть!если тебе "все равно", то ты должен уважать и мое право на русскую речь на Русском радио, и перестать обмнывать себя и других, что вопроса "мовы" не существует.

                    1010.09.11, 16:19Відповідь на 8 від Atman

                    такі народились без душі.кстати, да, вполне возможно

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна