Профіль

Полина_Я

Полина_Я

Україна, Ясинувата

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Хто насправді вибрав президентом Зеленського

  • 02.05.19, 00:52
Можете сказати, що український народ. Так, відчасти. Але найбільший внесок у його перемогу зробили, так звані, "порохоботи", ні, не виборці Петра Порошенка, а затяті захисники, адепти-фанатики, повністю провальної внутрішньої політики, нині ще діючого, Президента України, самі того не розуміючи, і розхвалюючи "здобутки". Вони і зараз роздмухують істерику навколо доконаного факту - президент тепер Зеленський, поливаючи брудом більшість, яка його обрала, і цим ще більше налаштовуючи проти себе і свого кандидата, напередодні парламентських виборів. Можна тільки, з посмішкою на обличчі, побажати їм успіху.
Чому так сталося? А не треба йти далеко в пошуках правди. Варто пройтись до холодильника, найближчого супермаркету, до шафи, де зберігаються документи кожної родини - табелеграмки про зарплати, комунальні платіжки тощо. Та можна й не робити цього, взагалі. Народ наш, у більшості своїй, не дурний(75%) і має чудову пам'ять, а тому вибір зробив на рівні підсвідомості, власним нутром відчуваючи подальшу загрозу, уже навіть не добробуту, а власному життю.
Більшість, здійснивши порівняльний аналіз, може неозброєним оком помітити, що її зарплата, різко впавши з 2014 року, повернулась до такого ж самого рівня лише практично через 5 років у доларовому еквіваленті, тобто в 2019 році. А от ціни на продукти харчування і товари першої необхідності за зазначений період зросли в 3-5, а то й більше разів. Про це може сказати навіть дитина, яка гостро реагує на нестачу глюкози в організмі і зміну її вартості в торговій мережі, маючи для цього кишенькові гроші. Особливо вражає комуналка - це взагалі фантастика, різниця вартості послуг за 5 років виросла в десятки разів, дякуючи владі. Та все ж чомусь винен народ, який збільшив неплатежі і заборгованість за газ, воду, електроенергію, тепло до більше аніж 60 млрд. гривень. На думку влади, українці зажрались, стали жадібні й припинили справно сплачувати. А насправді, люди на межі можливостей обирають - чи сплатити комуналку і лишитись голодними, або забити на неї і хоч якось підтримати скніюче життя в країні, яка за рівнем бідності займає першу сходинку з 30 країн Європи, де не кругом є наш надзвичайно високий потенціал в ресурсах, людських і природних.
Не буду загадувати наперед, але за півроку може статися катастрофа... і буде вона страшнішою і непередбачуванішою, аніж тоді, коли Петро Порошенко, мітячи в крісло спікера за будь-яку ціну, відштовхнув Мороза від "помаранчів", і, фактично, став співзасновником "антикризової коаліції" на чолі з прем'єром Януковичем, а вождь "любих друзів" Ющенко, знищуючи Тимошенко, створив президента Януковича. Майдан знову підступно обдурили, більшість людей не отримала того, за що там стояла, підставляла голови й гинула... Владу в Україні захопили зовсім інші люди, хитрі, жадібні, цинічні...
Я боюсь зараз одного - реваншу в Україні влади осколків "партії регіонів", і це не жарти, як показує досвід і цьогочасні реалії. Визнати свої помилки Петро Порошенко пообіцяв, але його прихильники, сприйнявши поразку свого кандидата через 5 років на чергових виборах, як власне особисте життєве фіаско, нажаль, ні. Вони продовжують лити помиї на млин путінської Росії, ретельно змащуючи його колесо, яке перемелює більше й більше українських життів і доль. Сумно... Але все ж я вірю в Україну! Покладаюсь на мудрість українського народу з його невичерпною жагою до життя... нормального життя.

Знаєте, чому для росіян українці це лише галичани?

  • 30.04.19, 20:45
Мені інколи подобаються запальні, ґоноровиті західняки, які у своїх промовах ладні захищати все своє, якщо навіть самі не праві. Ми, українці Сходу України, трішки інші. Нашу розважливість, спокій нам дали наші чорноземи, які ми поливали потом і кров'ю, коли їх захищали. Москалі помилилися, коли думали, що вже зламали кістяк українській самоідентичності на Подніпров'ї. Мову на Сході майже знищили, але з-під куща калини, яка посаджена над козацькою могилою, витекла назовні закипівша від люті кров предків і закликала до помсти... Саме Дніпро спорядило найбільше людності для відсічі небезпеці, яка йшла від Московської орди, і загиблих найбільше з Дніпропетровської області... світла пам'ять Героям!
Проект "Новоросія" зазнав поразки, бо проснулась кров роду і давні гени нашого козацького народу. Галичани, які тут невдоволені вибором всієї України, бо правильні українці мають діяти саме тільки по вашому, ви можете гонорово стояти осторонь нашої спільної біди, ми самі переможемо ворога! Слава Україні!

Дякую Порошенку

  • 29.04.19, 20:46
... що віддав нас на поталу Ахмєтову і регіоналам. Поки нас відволікали прийняттям закону про мову, масовою ейфорією екстазу від чергових здобутків, а в цей час Антимонопольний комітет України тишком-нишком віддав ще два обленерго в руки другої людини після Януковича в партії регіонів. Слава Порошенку!

https://www.epravda.com.ua/rus/news/2019/04/25/647381/

Порошенківці, питання до вас?

  • 29.04.19, 12:19
Вибори пройшли. Відбулись вони демократично, що визнав весь світ. А, отже, меншість повинна прийняти вибір більшості, відповідно до закону, і жити далі.
У мене питання до прихильників, нині ще діючого, гаранта наших прав і свобод. Росія, користуючись зміною влади в Україні, намагається нас ще більше ослабити, щоб прибрати до своїх брудних імперських рук. Для цього в хід йде все - економічні важелі, збройні, інформаційні... НТВ планує випустити в ефір шоу "Магія", відзняте ще в 2011 році, з ведучим Зеленським. Мета одна - дискредитація влади і державності в Україні, що дасть можливість путіну оголосити про відкриту агресію "для порятунку братнього народу". Прихильники Петра Олексійовича, Ви і справді цього хочете? Та будете заодно з росіянами поливати брудом нашого нового Президента, що стане й на Ваш захист теж?
Подумай-те...

Всі в гріхах, як собаки в реп'яхах

  • 25.04.19, 23:08
Як не крути, а риба гниє з голови...
https://www.pravda.com.ua/rus/news/2019/03/28/7210535/

Вислови про мову

  • 25.04.19, 20:57
З мовою не народжуються, мові навчаються.
Зникає мова - зникає народ.
Мова - універсальний психокод нації.
Українська мова для українців, що повітря для всього живого.
Мовою говорять, язиком ляпають. Мова - це дар, а володіння нею - талант.
©

Де б не була, в якім краю,
Почую мову я свою -
Відразу серце завмирає,
Бо наймилішого немає
Чим мова мами, що співала
Пісень, коли нас колихала,
І перше слово немовляти
Це найрідніше в світі - мати.

25.04.2019

Що посієш, те й пожнеш

  • 25.04.19, 00:38
Посієш слово - отримаєш думку, посієш думку - виростиш ідею, посієш ідею - пожнеш справу. ©

Інформаційна війна

  • 24.04.19, 21:41
П'ятий рік війни, яка триває на східних степах і териконах нашого Донбасу, на лазурному узбережжі Криму, гинуть і страждають люди... коли ми повернемо свої землі і людей, багатьох з яких уже ніколи не повернути, нажаль...
Ворог безжалісний, цинічно жорстокий, підступний і користується любою нагодою збити нас із ніг чи з пантелику, тому війна точиться не лише на безкраїх українських територіях, а й на віртуальних теренах інтернету. Інформаційна війна. Яку, нажаль, ми програємо. Іноді через слабку обізнаність, а часто і через внутрішні чвари, бо ворог не дрімає і чимдуж б'є в слабкі місця...
Тому й прилітають різні ворожі папуги, щоб боляче клюнути чи накласти на нас всіх велику купу гімна на цьому сайті.
Закликаю патріотів України припинити міжусобиці і розбрат, а вдарити спільно по ворогу силою слова і розуму. Можливо ми, диванні війська, й не є вирішальною силою в перемозі над російськими загарбниками, але можемо, як носії інформації, захистити свій інформаційний простір від засирання мізків ворожою пропагандою.
Чула, що команда нового президента Зеленського вже готує заходи щодо ведення інформаційної війни.
Єднайтеся, браття мої,
Думайте, читайте...

http://blog.i.ua/user/3399603/2284531/

Ожидания...

  • 24.04.19, 06:10
Не бойтесь делать то, что не умеете. Помните, ковчег построил любитель, — профессионалы построили Титаник.
(Дэйв Бери)

Поки професійні політики бродили в пошуках скарбів у дорослій грі "Квест по партіях", любителі проходили життєвий вишкіл в КВН.
(с)Поліна Сікорська