Профіль

Полина_Я

Полина_Я

Україна, Ясинувата

Рейтинг в розділі:

Важливі замітки

Як припинити війну на Донбасі і деокупувати Крим

  • 05.05.20, 19:53
1. Виключити Росію із складу ООН за агресію проти незалежної України, як, в свою чергу, виключили СРСР із Ліги націй через агресію проти Фінляндії у 1939-му. Для цього українська дипломатія має навести беззаперечні вбивчі докази агресії всьому світові і, переконавши в небезпеці такої політики, змусити більшість країн проголосувати за це.
2. Продовжити економічний тиск на російських окупантів світовою спільнотою, до ймовірного демонтажа державності російської федерації. Саудити знають, як завалили обвалом цін на нафту Радянський Союз, за агресію проти Афганістану. А що таке сучасна Росія в порівнянні з країною Рад? Тьфу. За міжнародним правом це законно. Федерація це вільне об'єднання незалежних країн, а тому республіки, які входять до її складу, мають повне право вільного виходу зі складу Російської Федерації.
3. Відключення фашистської Росії від системи SWIFT і повне ембарго на торгівлю з нею. Народ Росії відповідальний за владу, яку собі обрав, а тому природньо має відповідати за свойого Путіна. Російський народ повинен природньо страждати за свій вибір.
4. Виклик Путіна=хуйла на міжнародне зібрання, арешт і показовий суд за військові злочини. 5. Репарації Росії на користь України за всі роки українсько-російської війни, матеріальні і морально-реальні. P. S. Для цього Зеленському і всім наступним президентам потрібно називати всі речі своїми іменами. Писи. Писи. Якщо Путін покається і вибачиться перед українським народом за століття русифікації і приниження, й пообіцяє побудову нового союзу на основі рівноправ'я народів і соціальної справедливості, серед слов' ян і не дуже, то я, хоч завтра, проголосую за співпрацю з росіянами. Але зараз - зась!

Забутий парад 9 травня

  • 27.04.20, 23:51
Більшість тих, що відкрило цю замітку, сподіваюттся побачити щось пов'язане з Другою світовою війною. Але ж ні, хоча і з війною, та все ж першою світовою, а точніше подіями столітньої давнини, коли Україну продовжували шматувати сусідні народи - тогочасний "шакал Європи" Польща, новоявлена "тюрма народів" більшовицька Росія...
Детальніше про це можна прочитати тут
https://strana.ua/articles/istorii/261757-vojna-polshi-i-sovetskoj-rossii-1920-21-hodov-rol-petljury-lenina-pilsudskoho-i-stalina.html

Українці мої, Христос воскрес!

  • 19.04.20, 05:49
Моя бабуся не була набожною, любила і чарочку випити, і слівце примовити, але в цей день ми йшли на кладовище. Поминали всіх, хто там лежав з нашого роду, батьки, дідусі й бабусі... Кого знала чи ні, але то все було мені святе. Українці сходу не менше чим на західній Україні вшановують своїх померлих.
Покоління, яке відійшло, вірило в Христа і притримувалося традицій, не зважаючи на винищення війнами і Голодоморами.
Українці мої, нехай у вас, в цей світлий час, буде на столі, і в голові. З світлим Вас воскресінням Господнім!
Христос Воскрес!

А я за московский патриархат!

  • 18.04.20, 16:25
Не нужно запрещать им собираться. Пусть подобное притягивается к подобному. Помолится, покашляет и массово отправится к праотцам. Слава Украине!
А вы как думаете?

Мова Київської Русі - українська

  • 11.04.20, 16:45
В наш час, коли проти нашого народу ведеться несправедлива загарбницька війна сусідньою державою Росією, слід розуміти звідки її коріння. Спираючись на міфічні ідеологеми, сформовані на підставі спотвореної підробленої української історії імперського й радянського періоду, триває збройна агресія проти незалежної суверенної України. Путін і його послідовники, використовуючи псевдонаукові аргументи, взагалі, заперечують існування українського народу і самобутність його мови, що ставить під сумнів можливість мати, за правом кожної нації на самовизначення, власну суверенну незалежну державу. Власне, це і є головною підставою проводити невігласам при владі, імперську політику щодо України у вигляді гібридних воєн, експансії, анексій.
Самобутність української мови ще в 19 столітті було доведено істориками та мовознавцями. Але й це не зупинило зазіхання імперців на те, що по праву має належати автохтонам-українцям, - їх території.
Вчений Вячеслав Корнієнко, досліджуючи написи на стінах давніх храмів, виявив понад 7 тисяч графіті. Їх лінгвістичний аналіз приводить до висновку, що мовою простого народу, а не духовенства, яке послуговувалося церковнослов'янською(староболгарською), була саме праукраїнська(руська) мова.
З частиною досліджень можна ознайомитись
тут https://www.academia.edu/40097815/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BF%D1%83%D1%81_%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%96%D1%82%D1%96_%D0%A1%D0%BE%D1%84%D1%96%D1%97_%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%BE%D1%97 Чим є, насправді, російська мова, як її називають росіяни "русскій язик", я писала отут http://blog.i.ua/user/3399603/2289931/ Про крадіжку Росією історії України-Руси https://youtu.be/lA-jBf1T-Vk

Как я ненавижу холодильник!!!

  • 08.04.20, 09:56
У простого пересичного украинца сейчас три любимых гаджета: холодильник, телевизор, смартфон(комп). Если с последним ещё как то можно совладать за надобностью и необходимостью связи с окружающим миром, от второго через поток негатива откровенно подташнивает и я его практически уже не включаю...
То первый... Это явно убийца психики. Каждый трейвел к нему сопровождается мыслями "а что мне хочется, чего я ещё не пробовала". Подходишь, открываешь сие чудо-сугроб, впервые(в его отмороженой жизни) забитый сверху донизу деликатесами и не очень, и понимаешь, что ничегошеньки не хочется... ни есть, ни пить... Ничего, Карл!
Пошла искать техподдержки у третьего для приобретения четвертого - весов.

Я плакала

  • 27.03.20, 18:43
Не все россияне упыри и подонки
https://youtu.be/7bWXoi5PmGU

Что такое коронавирус?

  • 17.03.20, 18:56
Несомненно, что Бог, он же Создатель, он же Абсолют, он же Гармония, не прощает когда равновесие в Мире нарушено и поэтому с помощью разных методов происходит регуляция баланса во Вселенной, относительно всего живого, что способно изменять и изменяться. Когда нарастает критическая масса - происходит взрыв. Он может иметь различные формы: войны, моры и т. д. Хотя одно другому не помеха. Есть предположение, что Первую мировую войну прекратили неизвестные силы, возможно и инопланетяне, наславшие на воюющих эпидемию испанки, которая после прекращения боевых действий резко неизвестно куда-то и делась, как и взялась...
А вы как думаете?

https://tsargrad.tv/articles/zloj-avatar-vishnu-tajnoe-oruzhie-ssha-ili-nakazanie-allaha-samye-strannye-istochniki-koronavirusa_240572

73% неповноцінні... расстрелять?

  • 08.03.20, 21:25
Мене забанили патріоти і я не можу багатьом ні відповісти, ні прокоментувати їх замітки. Зеленський президент... Горе Україні...
http://blog.i.ua/user/11613084/2321046/
Одного разу на форумі 5 каналу у підписі користувача помітила вислів "якщо ви знайшли причину, не забувайте - це наслідок!"
Зеленський молодий. Іще дурний. Не державний він діяч. По-крайнєй мєрє, по замашкам. Нема у нього жажди власті, як у януковоча, і владеть наживой, як у Порошенка(всєоб'ємлюща жаднісь) . Два послєдні, руськоязичні, які свідомо почали загравати з українським народом його мовою. Та все ж. Перший змушений був смішити знанням культури в розрізі ахматовой-ахмєтовой, щоб утриматися в креслі прецедєнта і далі грабувати той народ. А другий бив себе в грудь копытом "армія-мова-віра", але також збагачував свої статки в десятки разів зі своїм оточенням. Ціни за "папєрєдніка" збільшив утричі, а коммуналку в 11 разів, хоча середню зарплату в Україні тільки повернув в 2019-му до рівня 2013-го року.
Гарно про них сказав Червоненко. Патріотизм по-порошенківськи - це "грабувати Україну, прикриваючись вишиванкою".
Вова Зєлєнскій - це продукт вашої попередньої праці. Він не хотів стати президентом, але ви його ним зробили. Расстрелять 73%? Може був правий Гітлер, що слов'янські народи неповноцінні?

Тігіпко? Не на часі

  • 27.02.20, 22:33
Якщо розглядати цю кандидатуру в якості прем'єр-міністра чи посадовця в іншому креслі, що буде впливати на розвиток економіки, яка катастрофічно валиться, то скажу однозначно - ні! Його "поезд ушёл"!
Це був би сприйнятий варіант, замість прецедента януковоща, як наступника і ставленика Кучми. Тигипко грав на нервах виборців і суспільства, коли очевидно його партія проходила до Верховної Ради і мала "золоту акцію", а на пропозицію Тимошенко приєднатися до проукраїнських демократичних сил, він все ж обрав коаліцію з проросійською партією регіоналів. Цей фенікс політики, а, насправді, крук української економіки, буде могильщиком Зеленського. Олігархи, якщо вони дійсно патріоти, мають взяти відповідальність за країну або піти геть, подалі від політики. Медведчук і Тигипко - політичний нафталін. Україні потрібна повна деолігархізація.