Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Людоньки, якими ж потрібно бути моральними виродками!!!

  • 30.03.22, 22:00
Це вже не чергова крапля, яка давно переповнила чашу терпіння нашого народу, а цілий каналізаційний потік, що прорвав кришку і дно клоаки, смердючого на весь світ, російського суспільства, і намагається затопити нас своїм гімном! Просто в голові не вкладається!!! Тільки но почитайте чи послухайте!
https://nv.ua/ukr/ukraine/events/perehoplennya-dzvinka-okupanta-druzhini-vorog-hvalitsya-maroderstvom-video-novini-ukrajini-50229587.html
Ще в радянський час з'явився вислів "Брєжнєв крав і нам давав". Але навіть тоді була хоч якась мораль в спотвореному соціальними експериментами суспільстві. Всупереч християнській моралі, традиційної для українського суспільства, після атеїстичної кампанії "страни савєтов" і знищення релігії, батьки навчали дітей, що "у дядька красти не можна, а у країни зі спільного майна поцупити - то святе", бо вона багата й сама перед цим обібрала всіх до нитки."Всьо калхознайє - всьо наше". Крадійство у грандіозних масштабах перестало бути гріхом, і переросло у звичку й життєву традицію. Українці згодом зрозуміли, що це погано і руйнує підвалини власної державності. Що станеться коли все до останнього вкрадено? І досі, укорінена "мишебратьями" корупція, не дає нам змоги цілком подолати її гіркі наслідки...Та ми боремось, шукаючи шляхи для її подолання. Зараз то і переважно всього державного немає, надурняк вже не притягнеш додому ні відро молока з ферми, ні підшипника з заводу, бо кругом приватна власність. І християнська мораль відновлюється на теренах України, засуджуючи любі спроби заволодіння чужим майном.
А от у наших сусідів, схоже, свідомість так і лишилась спотвореною на віки, перейшовши на генетичний рівень. Це вже у крові кацапів, поцупити щось безкарно. Але так, як вкрасти у дядьків-олігархів вже просто так нічого не вийде, за це можновладці можуть скарати на горло, але ж то руки і досі чухаються, й самі москаляцькі жебраки, обібрані крадіями в законі, засівшими при владі у кремлі, можуть обікрасти лише тих, хто не в силі захиститись від азіатсько-ординського зазіхаючого й ласого на чуже ока. Масове крадівництво стало державною політикою кацапів на всіх рівнях. А так як у собі подібних у власній країні вже не лишилось чого брати, то можна переключитись на сусідню країну. "Варуй, рассєя!" "Гідний" приклад майбутньому поколінню нащадків Золотої орди, крисам і шакалам в людській подобі, від старого до малого. Не треба боятись Божого гніву, що постійно крадучи, "православні "російські фашисти прямують до пекла, головне - не попастись та втекти безкарно, коли пощастить та не сісти до в'язниці. "Нє тот вор, кто украл, а то кто нє попалася". От така от найголовніша російська "скрєпа", закарбована вже на генетичному рівні цілого народу.
Масову конгломерацію недотварин, що мешкають на території на північний схід від нас, можна схарактеризувати одним висловом "Язык ГУЛАГов, нация воров!!!" Мова - це універсальний психокод нації у якому навічно прописані хід мислення і спосіб організації життя народу, який нею розмовляє. Отже, нам слід позбуватись всього чужинського, не гідного роду людського. І коли я пишу замітки на "тєлячьєм язикє", то це лишень для того, що може колись расіянські недотварини щось збагнуть і, нарешті, вивчать людську мову...українську мову, яка не вчить своїх дітей чомусь поганому, відповідно заповідей Божих. Та кацапські свинособаки воліють залишатися недолюдками, які брешуть, крадуть, вбивають, щоб заволодіти чужою власністю. Москальскі виблядки вже вкрали у нас назву, привласнили віру, територію, а тепер хочуть повністю пограбувати і знищити саме цінніше для нас - життя Українського народу і його країну Україну!
6

Коментарі

130.03.22, 22:48

когда восім лед ваювали на даммбасе кійовскі бонзи думали шо то їх не стосується, а ашиблісь, тепер коли кийрв бамблят львівські меніджери среднього звіна думаю шо їх єто ні касньодса...но....

    230.03.22, 22:51Відповідь на 1 від НеЖриМоэСало5

    когда восім лед ваювали на даммбасе кійовскі бонзи думали шо то їх не стосується, а ашиблісь, тепер коли кийрв бамблят львівські меніджери среднього звіна думаю шо їх єто ні касньодса...но....як живеться, пісюнковий злодій?

      330.03.22, 22:52Відповідь на 2 від Полина_Я

      когда восім лед ваювали на даммбасе кійовскі бонзи думали шо то їх не стосується, а ашиблісь, тепер коли кийрв бамблят львівські меніджери среднього звіна думаю шо їх єто ні касньодса...но....як живеться, пісюнковий злодій?та все нормально тіки тошо ночю тре бути дома

        430.03.22, 23:32Відповідь на 3 від НеЖриМоэСало5

        когда восім лед ваювали на даммбасе кійовскі бонзи думали шо то їх не стосується, а ашиблісь, тепер коли кийрв бамблят львівські меніджери среднього звіна думаю шо їх єто ні касньодса...но....як живеться, пісюнковий злодій?та все нормально тіки тошо ночю тре бути домапіську не застуди)

          530.03.22, 23:34Відповідь на 4 від Полина_Я

          когда восім лед ваювали на даммбасе кійовскі бонзи думали шо то їх не стосується, а ашиблісь, тепер коли кийрв бамблят львівські меніджери среднього звіна думаю шо їх єто ні касньодса...но....як живеться, пісюнковий злодій?та все нормально тіки тошо ночю тре бути домапіську не застуди)гаразд

            631.03.22, 00:03Відповідь на 5 від НеЖриМоэСало5

              731.03.22, 10:12

              Привіт, Полінко, ти як тримаєшся, у Києві?

                831.03.22, 10:22

                Кацапофашистів у пекло!

                  931.03.22, 11:24

                  Чєрві... з вигрібної ями.

                    1031.03.22, 12:13Відповідь на 7 від Ксена31

                    Привіт, Полінко, ти як тримаєшся, у Києві?Привіт, сонцея зараз не в столиці

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна