Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ты оплатил мои расходы?

Півроку тому державний бюджет взяв на себе витрати в сумі 7,5 млн. грн. Призначення - обслуговування родинного вертольота Віктора Януковича. Про що ми детально писали.

Нещодавно Державне управління справами взяло в оренду, ще й родинний літак Януковича. Це стало відомо з "Вісника державних тендерів". Тепер Віктор Федорович може розраховувати, що за час його президентства платники податків відшкодують кошти витрачені на купівлю бізнес-джету Фалькон-900. Перше, вливання бюджетних коштів погоджене на сумy y 8 млн. грн.

Звісно, формально цей залізний птах не має відношення до Януковича. Власник літака - як і вертольота - фірма «Центравіа». Однак засновники цієї фірми тісно пов’язані з структурами, які будують «Міжгір’я», а також з іншими будівельними об’єктами по всій країні, до яких – за даними ЗМі - має відношення старший син Януковича Олександр. Отож не винікає сумнівів: цей літак родинний.

До того ж, цей літак з’явився не сьогодні. Вперше на території України він засвітився в Сімферополі в жовтні 2008 року. В 2010-у в ЗМІ вже активно обговорювали той факт, що у Віктора Федоровича завівся персональний Фалькон. Ну і на здоров’я! Гарно жити, не заборониш! Негарно лише вішати витрати на родинний літак на плечі бюджету. Тим паче, що на балансі ДУС вже знаходиться новий дорогий бізнес-джет Airbus-319-115 XCJ, який поповнив авіапарк президентських літаків лише в 2010 році.


free counters
3

Коментарі

13.08.11, 09:27

    Гість: Радош

    23.08.11, 13:39

    а чо скупитись? для себе ж

      Гість: grdisk

      330.09.11, 23:49

      Самонастройка у его общака загребущая