Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Львів. школа Святої Анни

На вулиці Леонтовича №2 між вулицями Кучера та Городоцького (в минулому Казимирівська) розташована колишня школа Святої Анни.

Трикласну школу було збудовано в 1884 р., за правління Франца Йосифа І, на кошти міської ради та церковної громади храму св. Анни. Автором проекту будівлі у романо - готичному стилі був німецький архітектор Юліус Гохбергер, директор будівельного управління львівського магістрату.

***********

Дивитись про школу Святої Анни тут

***********  

3

Коментарі

19.04.11, 18:34

Моя школа!! №11 Тепер це правнича гімназія. Дирекція г., ще за мого школярства новий дирекор Савчак розігнав увесь майже вчительський колектив. І все.

    29.04.11, 18:39

    А так школа була норм. Дуже практична планеровка, краще не придумаєш. Якось на ДПЮ був рактичний урок по пожежогасінню, вчитель підпалив бензином резинові скати, так дим повалив що сусіди з вулиці пригнали з відрами води гасити.. незнали що це навчальна тривога

      39.04.11, 18:42Відповідь на 1 від ДімкаLvivsky

      а як там в середині, є якась лепнина чи щось таке?

      приємно нагадати про гарні спогади

        49.04.11, 18:47Відповідь на 3 від Vladya

        Ні, нема, просто стеля йде арками, місцями куполоподібна, і класні добротні всюди широкі сходи. Спортзал шикарний. А стніни - танк не возьме, ще за 90-тих пробував хтось пробратись через стіну в компютерний клас поцупити.. ага.. подлубав щось там і кинувся воза, цегла ж австрійська!