Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

До 1932 р. на Сході України населення розмовляло українською

Це були корінні українці, які шанували свою культуру, мову, звичаї, історію, неймовірно прекрасні та чудові люди.

Щоб переконанатися в тім, варто прочитати художні твори Нечуя Левицького, Марка Вовчка, Квітки-Основ'яненка, які майстерно показали життя українців на Сході. Москаля виставляли, як зайду, пияка і протилежність українцям.

Червона комуна увірвалася в мирне життя Сходу, мов смерч. Московські кати влаштували штучний голодомор працьовитому люду. Відібравши все, довели до відчаю. Зерно гноїлося на станціях, а в селах вмирали від голоду діти. Трупи збирали і вкидали до ями, утворивши сотні братських могил. Страшним злочином стало підібрати колосок в полі - розстрілювали на місці.

Коли українців майже не залишилось, почалось масове переселення з Росії на українські землі. Звозили увесь москальський непотріб, що не звик до праці на землі.

Після такого переселення української мови не стало чути, появились чужі звичаї, пияцтво, чужоземна лайка... 

І тепер вони намагаються довести, що Схід їх. Той самий Схід, кожен крок землі пам'ятає плач голодних дітей, вбитих руками кривавих асвабадітєлєй, де тоді, як і зараз, проливалась кров сотень, тисяч українців.
9

Коментарі

15.05.16, 16:34

    25.05.16, 17:16

    за підтримку селянами Махна, вивозили в сибір цілими селами. довозили не цілими. на їх місце і завозили всілякий непотріб

      35.05.16, 17:22

      Ой, не пи@ди, Грицю! Те, що ти зараз називаєш Сходом України, ще до 1917 року називалося Новороссией, пізніше Донбасом, i входила ця територія у Воронежську губернію. А заселяти її почали тільки в 1890 році, коли і з'явилися Юзовка (Донецьк), Луганськ, Дебальцево, Горловка і тому подібне. І розмовляли там завжди тільки російською мовою. Як i зараз.Иди на @уй ВАТНИК! За него же и укусить можешь!

        45.05.16, 17:23

        *ua_fl ag*

          –10055.05.16, 17:48

          Ой, не пи@ди, Грицю! Те, що ти зараз називаєш Сходом України, ще до 1917 року називалося Новороссией, пізніше Донбасом, i входила ця територія у Воронежську губернію. А заселяти її почали тільки в 1890 році, коли і з'явилися Юзовка (Донецьк), Луганськ, Дебальцево, Горловка і тому подібне. І розмовляли там завжди тільки російською мовою. Як i зараз.Иди на @уй ВАТНИК! За него же и укусить можешь!Ты уже его укусил у меня в Дебальцево!Приходи ещё раз!Обязательно приду не сомневайся пид@р гнойный и тогда тебе писец!

            65.05.16, 17:50

            *ua_fl ag*Хер вам, а не Донбасс!Хер тебе, в жопу и глубоко! Петух!

              75.05.16, 17:52Відповідь на 6 від KVAZAR 74

              *ua_fl ag*Хер вам, а не Донбасс!Хер тебе, в жопу и глубоко! Петух!

                85.05.16, 17:53

                  95.05.16, 18:01

                  Угу, Нечуй-Левицкий как раз на Востоке обосновался. В аккурат с подачи большевиков.
                  А что касается Булгакова, Ильфа и Петрова, Даля, Ахматовой и других - так это так, случайные люди, карлики на фоне Марко Вовчок.

                    105.05.16, 18:01

                    Ой, не пи@ди, Грицю! Те, що ти зараз називаєш Сходом України, ще до 1917 року називалося Новороссией, пізніше Донбасом, i входила ця територія у Воронежську губернію. А заселяти її почали тільки в 1890 році, коли і з'явилися Юзовка (Донецьк), Луганськ, Дебальцево, Горловка і тому подібне. І розмовляли там завжди тільки російською мовою. Як i зараз.Иди на @уй ВАТНИК! За него же и укусить можешь!Ты уже его укусил у меня в Дебальцево!Приходи ещё раз!Обязательно приду не сомневайся пид@р гнойный и тогда тебе писец!Ти, ватник, спочатку українську мову вивчи, а потім вже на війну збирайся! А то тебе свої ж бандерівці і докінчатьТы ху@ца сначала сосни а потом рассказывай, что мне делать!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна