Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

інформаційна війна

  • 21.09.11, 18:50
Постійно на протязі багатьох років ведеться війна проти українців у власній країні. Ціль цієї військової кампанії зробити з українців таких собі хохлів-малоросів, які будуть орати і сіяти, у найближчому майбутньому вже не власну землю, а гнутимуть спину на новітніх українських латифундистів з неукраїнськими прізвищами. З українців постійно роблять неосвідчених селюків (сюжет про  "тєлячью мову"), змальвують їх як зрадників-запроданців (Мазепа), колабораціоністів нацистів (Іван Демянюк), людей які завжди жили на околиці чогось ("Україна" - "окраїна"). Нам розказують що слово "словянин" походить від слова "slave"-раб, що трипільці були семітами, що управляли нами чужинці, починаючи з варягів і т.д. Тим  самим підсвідомо формуючи хибну думку що ми мусимо комусь прислужувати, і робили це з діда-прадіда.

Але подивіться на історію відкритими очима. Не ми зраджували, а нас зраджували. Під час війни Б. Хмельницького московський цар цнотливо прикривався мирним договором з Польщею, чому він не виступив на боці Хмельницького у 1648році? Нас зрадив кримський хан Іслам-Гірей під Берестечком. Коли Петлюра майже вигнав совєтів з України, генерал Денікін вдарив йому у спину. Коли відбувався суд над Іваном Демянюком, постійно нагалошувалось на тому, що він українець, хоча замовчувались факти що есесівці німці з цього концтабору були оправдані німецьким судом і те, що сам Іван Демянюк у свій час був оправданий Верховним Судом держави Ізраїль. Нас зрадили у черговий раз при відмові України від ядерної зброї, всучивши у руки папірець під назвою "меморандум", інтереси України зрадив Ющенко, який розтринькав величезний вотум довіри і коли підписав закон з ЄС про екстрадицію нелегалів.
Росія, ЄС чи США так поводяться не тому що вони погані, а тому що МИ дозволяємо їм так з нами поводитися.
Чи варто покласти цьому край нарешті, чи час ще не настав?
8

Коментарі

121.09.11, 19:49

Давно варто , але ми як ті віуці, любимо своє, але купуємо, споживаємо, слухаємо,, дивимося чуже ... І йдем, куди нам "дядько" покаже пальцем...

    221.09.11, 21:09Відповідь на 1 від ВЕСНяночкА

    Ну хіба вже так і йдемо за вказівкою "дядька"? Вчора ніякий "дядько" не посилав афганців Верховну Раду штувмом брати, але ж вони пішли! І здається що "дядьки" цього не чекали!

      321.09.11, 22:29Відповідь на 2 від severun38

      Частіше б так...Афганцям - респект, мій дядько афганець, досі не може спокійно розповідати....

        Гість: ТарасЧупринка

        425.09.11, 15:18

        Маєте рацію, шановний! Але усім нам краще мати кулемети!!! Окупаційна адміністрація межигірського козла кулеметну мову скоріше втямлює. Вганяєш кулю в голову окупанту із партії рецидивістів і він уже усе втямив.

          525.09.11, 15:21

          ми повинні визволитися від колоніального іга зі зброєю в руках - геть білоруса Янукрвича, жида Табачника, молдаванина Тігіпка, росіянина Азарова ... український уряд має складатися з українців !!!

            625.09.11, 16:50

            А хто має очолити український опір? В нашому політикумі не бачу жодної людини, якій можна було б повірити...

              725.09.11, 17:31Відповідь на 5 від Пусік*

              Вам 16 і ви з Алчевська? Якщо так то мій респект!

                825.09.11, 21:51Відповідь на 7 від severun38

                Значить у України є майбутнє!

                  926.09.11, 09:51

                  От коли КОЖЕН з нас, розумників, подбає про те, щоб самому не бути безграмотним селюком, це припиниться.

                    1010.03.12, 09:32

                    "змальвують їх як зрадників-запроданців (Мазепа), колабораціоністів нацистів (Іван Демянюк)"
                    Але чомусь вони примовчують про Богдана Хмельницького Мабуть одна думка про нього у них підіймає шкіру на спині і волосся дибом Він вчинив жорстоко, але можливо так і потрібно було вчинити. Тепер теж їхня наглість переходить всі рамки... Де наш сучасний Хмельницький???

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна