Припини фінансувати тероризм в Інтернеті

Сьогодні в Україні йде війна, гинуть наші діти на цій війні  від російський снарядів  і куль   які поставляє Росія на  наш Донбас. Ми користувачі Інтернету тим часом користуємося послугами російських сайтів. Ми вступаємо в  якісь безтолкові полеміки  і пробуємо  іноземним російським  громадянам  донести нашу думку на  сайтах які належать  Росії. Нас користувачі російських соціальних мереж  тим часом обзивають різними словами, називають нас украми ,укропами, нацистами, бандерлогами, фашистами.  Ми терпимо цю зневагу і пробуємо довести свою правоту .


На перший погляд все нормально ми доносимо свою думку світові ,  але вибачте  такі сайти як Однокласники ru чи В Контакті ru являються  закритими сайтами  і нашу думку ніхто не прочитає в світі окрім нас  самих.  Правда нашу думку може  прочитати  населення  яке проживало на теренах колишнього СРСР .  

Що цікаво, соціальні мережі Росії збудовані так що  наша інформація не може виходити на головну сторінку як в інших  іноземних соціальних мережах, тому  не все населення колишнього СРСР  може прочитати  нашу правдиву інформацію а лише невелике число користувачів.


Йде війна гинуть наші діти від куль і снарядів  які поставляє Росія в нашу країну.  Ми тим часом активно працюємо чи проводимо  своє дозвілля  в російських соціальних мережах, вроді нічого поганого в цьому немає але ми підтримуємо і розвиваємо  російські соціальні мережі, ми розвиваємо російські сайти  і підтримуємо вплив російського інформаційного простору на  мізки нашого народу.


Росія розпочала з нашим народом торговельну  війну,  проти нашої країни Росія вводить санкції.  Ми тим часом  заробляємо великі гроші в Інтернеті для російських сайтів .  Ми фінансово підтримуємо роботу цих сайтів , як відомо сайти живуть за рахунок користувачів . Приблизне число зареєстрованих українських  користувачів  які працюють чи проводять своє дозвілля на таких сайтах як В Контакті  чи Однокласники налічує  від 15  до 25 мільйонів .  Вся  ця наша Українська спільнота юзерів  працює на російські сайти.   Ми  завантажуємо  відео , ми  завантажуємо фото , ми пишемо коментарі  і таким чином сайт живе і розквітає і з кожним днем стає дорожчим .

 

Сколько стоят Одноклассники?


Не многие сидя на одноклассниках задумываются о том, что этот проект изначально рассчитан как коммерческий. Множество англоязычных социальных сетей появилась ещё до того как были созданы Одноклассники, примером может служить например myspace.com, которая начала приносить владельцам миллионные прибыли. Неудивительно, что в России сразу стали появляться схожие проекты в которых число пользователей росло гигантскими темпами тем саамам увеличивая стоимость проекта в целом. Точных цифр о стоимости Одноклассников никто не приводит, но известен факт что самая крупная Интернет-компания Tencent приобрела 10% бизнеса от Интернет-проектв "Одноклассники" и mail.ru, при этом сумма сделки составила порядка 300 миллионов долларов. От сюда можно только догадываться сколько стоит весь проект,  речь идёт о миллиардах рублей.

http://www.odnoklassnikifaq.ru/2011/05/odnoklassnikiru.html



Сьогодні в Україні йде війна, гинуть наші діти  на цій війні  від російський снарядів  і куль   які поставляє Росія на  наш Донбас. Ми користувачі Інтернету тим часом користуємося послугами російських сайтів , завантажуємо  фото  чи відео. Одне завантажене відео приносить власнику сайту від 10  до 1000  доларів в місяць а може і більше , так як на цьому відео працює реклама .   На наших  сторінках   на цих сайтах розміщено також рекламу, ця реклама також заробляє Росії гроші.  Виявляється ми Українські користувачі  інтернету працюємо на державу  Росію  і Росії заробляємо гроші  і за наші гроші  вони виробляють,  кулі,  снаряди, якими вбивають наших дітей на Донбасі.

Пропоную кожному користувачу інтернету  задуматись і припинити фінансово підтримувати тероризм і залишити Російські сайти. 

Хто знає скільки грошей заробляємо ми для росіян в інтрнеті ?

Цікаво виходить ,  Наші діти гинуть на війні  їх вбивають  росіяни  а ми  користувачі інтернету, маємо свої сторінки на російських сайтах і заробляємо для росіян гроші . Нас на тих сайтах обзивають укропами , фашистами ,  нацистами , поливають різним  брудом  а ми терпимо  цю зневагу  і заробляємо для росіян  великі гроші . Як відомо сайти  просто так не існують   сайти живуть за рахунок людей і реклами, чим більше людей тим дорожчий сайт.   Цікаво знати   скільки грошей приносять Українські  користувачі які  зареєстровані на російських сайтах державі Росії . Може хтось скаже ?

Марічка

Народний вокальний ансамбль - Марічка

Ансамбль Марічка був створений в Чернівцях у 1960 році буковинським композитором Степаном Сабадашем. Чернівецький народний вокальний колектив названий на честь популярної пісні буковинця Михайла Ткача "Марічка". Музику до якої написав Степан Сабадаш

 

Саме пісня «Марічка» стала візиткою цього колективу, а її мелодія й нині лунає щодня о 12:00 годині з міської ратуші Чернівців.  



 

Вокальний ансамбль "Марічка" неодноразово завойовував звання народного і має багато прихильників і не лише на Буковині, а й за межами України.

 

С. Сабадаш докладав усіх зусиль для того, щоб цей колектив став зразковим співочим колективом Буковини. Оригінальна манера виконання, висока виконавська культура - це ті характерні риси, які вирізняють самодіяльний аматорський вокальний ансамбль «Марічка» з-поміж естрадних колективів.  Ансамбль «Марічка» уособлює у собі всю красу і привабливість буковинської землі та пісні. Без сумніву, він став візитівкою Буковини.


У концертному репертуарі на сьогоднішній час ансамбль, нараховує понад 40 творів, в основі яких є українські народні пісні в обробці українських композиторів і пісні сучасних авторів.  Пісні виконуються під супровід інструментального ансамблю, оркестру, фонограм, а також акапельно. І саме в них слухачі, любителі вокального мистецтва, мають змогу відчути щирість і глибину кожного музичного твору. .

 

Нині народним вокальним ансамблем «Марічка» керує композитор Любомир Равлюк, твори  та обробки його часто виконує ансамбль.

 

Равлюк Любомир Романович, діючий керівник ансамблю, всіляко сприяє розвитку . Щороку ансамбль проводить звітній концерт, куди може прийти кожен бажаючий.


Де б я не їхала де б я не йшла - Українська народна пісня




Де б я не ходила де б я не була  - Українська народна пісня
Можливо цю пісню можна віднести до  розділу українські весільні пісні 
Слова і музика народні 
Пісня потрапила до нас з Лемківщини. 

Текст пісні
Де б я не ходила, де б я не була
Всюди тобі мамо ,дякувала,
Дякую тобі мамо ,що будила мене рано 
Більше не будеш ,не будеш...
Дякую тобі мамо , що будила мене рано 
Більше не будеш не будеш...

Де б я не ходила ,де б я не була 
Щиро тобі тату дякувала
Дякую тобі тату,за твою щасливу хату
Більш не буду не буду 
Дякую тобі тату за твою щасливу хату 
Більше не буду не буду...

Де б я не ходила,де б я не була
Всюди тобі сестро дякувала
Дякую тобі сестро,що навчила косу плести,
Більше не будеш,не будеш 
Дякую тобі сестро .що навчила косу плести 
Більше не будеш не будеш...

Де б я не ходила, де б я не була
Всюди вам воротам дякувала
Дякую вам ворота,де стояла хлопців рота
Більше не будеш не будеш
Дякую вам ворота де стояла хлопців рота
Більше не будеш не будеш..

Де б я не ходила,де б я не була
Всюди вам сусіди дякувала
Дякую вам сусіди,що прийшли ви на весілля
,більше не будеш не будеш
Дякую вам сусіди,що прийшли ви на весілля більше не буде не буде...

Де б я не ходила,де б я не була
Всюди вам подвір'я дякувала
Дякую вам подвір'я де гуляла я весілля
Більше не буду не буду
Дякую вам подвір'я де гуляла я весілля
Більше не буду не буду...

Цей листопад - Українська пісня


Цей листопад - Українська пісня


Листопад - Українська пісня
Слова: невідомий 
Музика: Станіслав Городинський

Текст пісні 
Осінь-красуня  в жовтім намисті
До себе кличе і нас п'янить.
На твої коси падає листя –
Нам не забути золота мить.

Приспів:
Цей листопад
По твоїх косах жовте листя розсипає.
Цей листопад
Нам першу зустріч ту, осінню, пригадає.
В цей листопад
Підемо ми удвох осінніми стежками,
Звідки назад
Одна дорога  нам залишиться, кохана.

Золотом сипле осінь багряна,
Душу чарує вона мені.
Крім поцілунків тобі, кохана,
Я подарую осені дні.

Приспів.

Осінь мрійлива, осінь журлива,
Згадку залишить вона для нас.
Колись згадаємо, що осінь мила,
Колись згадаємо ми про цей час.

Приспів.

У лєшику при валалє

  • 19.05.14, 22:37
Пісня серед українців-русинів Хорватії вважається народною. Насправді, слова написав Силво Ерделї (1930 р. -- 1996 р.), поет-селянин з Петровців (Хорватія), музика Якима Сівчова.