"Сімейні" сходи !


Сходи для всієї сім`ї -- "сімейні" сходи !

Мне летать охота....


"И мне летать охота!"...

Ніс кита


Дихальні отвори на спині у кита


Огляд андролога бассейну

Пізанська вежа


Пізанська вежа.  Вид  зсередини.

Військовий корабель


Військовий  корабель  перед  спуском  на  воду.

Борис Філатов. Мер міста Дніпро.


Мер Дніпра про закордонні поїздки і запрошення на зустріч до американського президента.:
«Цей візит був запланований майже півроку тому. Тоді ніхто не знав, хто буде наступним Президентом США. Просто два сенатора запросили мене до Вашингтона на сніданок до майбутнього американського лідера. Ця подія відбудеться 2 лютого. Але мене на ньому не буде »
«Негоже меру витрачати час і міські гроші на тижневі поїздки за океан. Мер повинен чистити дороги і займатися каналізацією. Саме для цього його вибрали люди »

Track N Go -- для бездоріжжя.


  Хто б міг подумати, що одного дня ми можемо встановити 4 гусеничні доріжки на транспортному засобі за 15 хвилин, зберігаючи шини будь-якої модифікації свого автомобіля. 
  Після кількох років досліджень та розробок  представлено систему Track N Go: "Перша в історії колеса система відстеження" - це інновація, яка допоможе набагато легше долати бездоріжжя на своїх автомобілях.

Колісний всюдихід SHERP PRO


   Це всюдихід-амфібія на шинах наднизького тиску. 

   SHERP PRO має герметичний алюмінієвий кузов, завдяки чому він легко може плавати. Довжина його - 3,4 м; ширина і висота мають однакові параметри - 2,52 м. Родзинка всюдихода - запатентовані шини наднизького тиску об'ємом 800 л кожна. Завдяки пневмоціркулярной підвіски можна дуже швидко змінювати тиск в кожному з коліс. Дорожній просвіт вражає - 600 мм.

   SHERP PRO надає руху 1,5-літровий дизельний двигун Kubota потужністю 44 л.с. Машина дуже економічна - витрата палива складає всього 2 - 3 літри на годину, і це на різному грунті. Обсяг стандартного паливного бака - 56 л. Але це далеко не все. Примітно, що в дисках колесах встановлені чотири каністри для палива - по 58 л кожна.

  Максимальна швидкість на суші - 45 км / год, а на плаву - до 6 км / год (за рахунок руху коліс). Управління всюдихода за допомогою важелів і педалей. У салоні встановлений автономний обігрівач Webasto і є можливість обладнати чотири спальні місця. 

Життя -- це рух !


Життя -- це рух !

А щоби рухатись -- треба горіти !

Рік Собаки


Треба бути повною Свинею, щоби святкувати Іменини (Рік  Собаки) разом з собаками...