At

At

Перша!




Спортсменка з Чернігова приносить у скарбничку збірної України першу медаль – бронзову! У фіналі стрільби з пневматичного пістолета Олена набрала 99,6 очка, що в сумі з кваліфікаційним показником принесло їй 486,6 бала.
[ цікаве відео до теми! ;) ]

At

At

At

At

ОЗУ :)

smile Конституція України по галицьки (Богдан Волошин) smile

Стаття 1. Україна є держава українців, які сповідуют свою суверенність, незалежність від оковитої і росийского газу, демократичність у виборі чільних урядників і жінки. Стаття 2. Суверенітет України поширюється на всі її городи, клумби, пляжі, комини і пляци під забудову. Україна є держава, як невгрижене ябко, тобто юнітарна. Сьвяті терени України в рамцях накраяних кордонів є нашими на віки вічні. Амінь. Стаття 3. Людина, навіть якщо вона й не є галичанином з якоїсь Божої примхи, її життє і здоров'є, честь і гордість, право бути непобитим на міліцейськім постерунку чи після футболу визнаютьсі в Україні найгарантованішою соцівальною вартісністю. Держава, як то не смішно, відповідає перед людинов за свою діяльність чи бездіяльність.

[ Читати далі ]

At

At

Соцугьосеі


ura
Вітання всім випускникам та їх батькам!
dance

У житті школяра відбувається багато різних сумних і радісних подій. І лише один раз буває Випускний. Цей день не тільки радісний, тому що починається нове життя, але і сумний, оскільки попереду багато нового та незвіданого. Підтримайте випускників словами, дружніми напуттями і веселою листівкою.
В 2012 році Випускний припадає на 23 червня.

[ Соцугьосеі ]

At

At

At

At

Кинути курити до смішного просто.


"Тютюнова пандемія - це заразне захворювання, яке передається через рекламу, через приклад курців і через дим, дії якого піддаються некурці, особливо діти." Г. Харлем Брундтланд (Генеральний директор всесвітньої організації охорони здоров'я 1998 р.)

"Цигарка - це бікфордів шнур, на одному кінці якого вогник, а на іншому - дурник. " Бернард Шоу

"Починаєш курити, щоб довести, що ти людина. Потім намагаєшся кинути курити, щоб довести, що ти людина " Жорж Сименон

"Коли я був молодий, я поцілував мою першу жінку і викурив першу сигарету в один і той же день. Повірте мені, після цього я ніколи більше не витрачав часу на тютюн". Артуро Тосканіні (1867-1957)


"Ніщо так не вбиває чоловіче бажання, як жінка яка палить"


Як позбутись ШКІДЛИВОЇ звички палити:
"Кинути курити до смішного просто"  http://smokefree.org.ua/?p=348
ще два варіанти:

АТМА не рятує курців http://www.svidomo.org/defend_article/281

Кому вигідні наші шкідливі звички?

At

At

At

At

350!



dance ura 7 травня Івано-Франківську 350 років!ura dance
(цьогорічні святкування перенесено на 5-6 травня)


Свій ювілей Івано-Франківськ святкуватиме купою різних заходів.


[ програма ]

At

At

Або зникнем разом з нею!




ЗАДУМАЙМОСЬ нарешті, що і як робим та де живем! Можливо, ще непізно. Або зникнем разом з нашою Землею!


і т. д. і т. п. по ВСІЙ нашій планеті!

Вже навіть дітям небайдуже!
Нагадаємо, що Катерина Коверенко стала переможницею всеукраїнського конкурсу «ЕКО ІДЕЇ ЗІ ВСЬОГО СВІТУ», який вже другий рік поспіль проводить Благодійна Організація «Фонд Братів Кличків» та Компанія Panasonic.

At

At

І де мої 17 літ?!

Гурби. Три доби з життя спецназівця О десятій вийшли з автобусів. Шикування в дволаву. Перед нашою лавою виходить людина, що представляється курінним нашого куреню. Після проведеної переклички він розповідає про умови, в яких ми перебуватимемо наступні три доби: сувора дисципліна, військова субординація, життя без наметів, практично без сну, без гарячої їжі, 1,5-2 літри води на весь час. До того додається заборона розмовляти та палити. Про себе подумав, що з останнім проблем не буде – не палю. Керівники куреню пропонують слабкодухим та морально неготовим до таких умов їхати додому, поки є можливість. З понад ста чоловік лишається трохи більше двох третин – багато дівчат, молодших учасників не наважуються грати.

Тих, що залишились, курінний жартома запросив до армії. Далі кожне порушення – вигнання. Наказ дістати все спиртне, наркотики. Ніхто не поворухнувся, їхали не для того. Нам представляють керівників підрозділів, серед яких одна на вигляд досить тендітна дівчина на ім’я Марта. Вона і почала „сортування”. Шукає професійних орієнтувальників, багаторічних учасників гри, що знають ліс. Виходить пару чоловік, до яких Марта ж відбирає легкоатлетів – бігунів на далекі дистанції. З усього зрозуміло, що це майбутня розвідка.

повний текст http://gurby.org.ua/component/content/article/35-2010-02-26-23-51-03/49-trydoby.html

[ Читати далі ]