At

At

Зйомки нового фільму?

  • 05.04.12, 09:03


0%, 0 голосів

38%, 3 голоси

13%, 1 голос

13%, 1 голос

13%, 1 голос

13%, 1 голос

0%, 0 голосів

13%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

At

At

Хто цяй не п'є - той цмо :)

lolХто цяй не п'є - той цмо. © Конфуційlol

draznilka ВСІХ  з 1-им квітня!draznilka

Красива усмішка - інтригує, скромна - розчулює, добра - додає радості, щаслива - зачаровує, щира - надихає. Усмішка не залишає байдужим. УСМІХАЙТЕСЬ!smile dada

[ Читати далі ]


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

60%, 3 голоси

20%, 1 голос

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

At

At

At

At

At

At

З весною


roseroserose


Вітаю ВСІХ представниць прекрасної статі з початком календарної весни!

roseroserose

At

At

Так працює мозок

  • 01.03.12, 05:44
Виставу з коментарями "Так працює мозок" до майже однойменної замітки (на даний час "закритої")
або
Практичні навчання з відпрацювання команди "Фас"
завершено.

Дякую всім істотам-учасникам і глядачам-спостерігачам.

ЩИРО ДЯКУЮ всім друзям і адекватним користувачам порталу за участь і підтримку (в т. ч. матеріальну) за моєї відсутності!!!


Принагідно вітаю ВСІХ представниць прекрасної статі!  podmig

At

At

Так працює мова

З Міжнародним днем рідної мови!

Чому варто розмовляти українською?   Тому що вона створена для того, щоб її слухали. Порівняйте кількість голосних і приголосних в будь-якому реченні цього тексту. Відношення буде 1:1. Це — ознака мови, яку хочеться слухати. Вона тисячі років вчилась переконувати різноманітністю. Мало-які народи можуть розплющити очі. Відчинити свої вікна. Чи розгорнути книжки. Більшість це все “відкриває”. Різноманітність дозволяє швидше знайти ключ до слухача. Він швидше повірить, бо зрозуміє, що ви з ним однакові. Ви – люди, які їздять на горішніх, а не на верніх поличках у потягах. Вам подобаються жінки на високих підборах і ви глузуєте з юних дівчат на високих обцасах. Ви любите пити чай з горняток, але куштуєте каву лише з філіжанок. Вимовляючи про себе унікальне слово-пейзаж “вдосвіта”.

[ Читати далі ]

At

At

єдина правота — це доброта

17 лютого відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). Це одна із недавніх ініціатив міжнародних благодійних організацій. Це свято має загальносвітове значення і святкується незалежно від громадянства, національності і релігійних переконань. В Україні це свято поки що практично не відоме. Вважається, що в цей день потрібно намагатися бути добрим до всіх, і не просто добрим, а добрим безмежно і безкорисливо. У народі побутує такий вислів, що «єдина правота — це доброта». І хоча багатьом День спонтанного прояву доброти здається святом дивним і незрозумілим, але це — можливість озирнутися навколо, побачити людей, яким потрібна ваша доброта чи допомога, і зробити крок їм назустріч. Пам'ятайте, якщо людина очікує вдячності за свою доброту, це не може вважатися істинною добротою. Ви не повинні розраховувати на те, що станете свідком радості інших і почуєте їхню похвалу. Добрі справи самі по собі повинні приносити вам задоволення, і при цьому, даючи щось іншим або допомагаючи їм, ви не повинні чекати нагороди. Це і є справжня, спонтанна доброта.

[ Читати далі ]

At

At

ВСІМ вітання!

Здрастє, я ваша дядя! Шановні други і подруги!smile Оце щойно тут з'явився (не був 3 чи 4 тижні)unsmile

[ Читати далі ]

At

At

present ;)

podmig клікаєм по картинці podmig