Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Прописні істини

 Кільканадцять років тому коліжанка принесла почитати мені Дейла Карнегі. Це був перший шок hypnosis Після того я почала потрошку читати психологію. Шок збільшився ;) В перших виявилось, що всі наші думки, поведінка і т.п. давно відомі. Навіщо відкривати Америку)))))) В других ну дууууже неприємно читати про свою поведінку, чи знайомих і незнайомих людей. Це було важко. Але з часом я звиклась, думки змінились і я зовсім по іншому оцінюю певні ситуації. Ось це і зветься свідомість та самосвідомість.

Зараз вже часто-густо буває по іншому. Приходить мені якась думка в голову, я її перевіряю по психологічній літературі. Нормальний процес. Не святі ж горшки ліплять ;)

Ось наприклад:

Переважно люди відносять себе до того етносу, до якого належать їхні батьки, в якому етнокультурному середовищі вони виховались і проживають. Складніше етнічне самовіднесення нащадків з етнічно змішаних родин. Вибір етнічної традиції у таких випадках залежить від сімейних і культурно-побутових традицій, від домінуючого етнічного оточення, від численності етносу та його господарсько-культурного розвитку, ролі етносу в суспільно-політичному та ідеологічному житті країни. Тому в нащадків етнічно змішаних сімей та тих, які свідомо змінили свою етнічну належність, етнічна самосвідомість є нестійкою, часом багатозначною.


продовження буде....

13

Коментарі

Гість: чело-век

128.08.12, 08:28

для того, щоб уразуміти подібне, не обов*язково знайомитися із роботами Дейла Карнегі. Як правило, талановиті письменники володіють тим же вмінням . Потрібно просто побачити те... Але найцікавіше - бачити витоки власних думок, дій та й прослідковувати те ж саме, спостерігаючи за людьми навколо тебе

    228.08.12, 08:31Відповідь на 1 від Гість: чело-век

    доброго ранку, друже ти і в 20 років такий розумний був?

      Гість: Заско Рублий

      328.08.12, 08:52

      по собі знаю, що над етнічною приналежністю не треба дуже сильно замислюватись. Вона рано чи пізно сама себе проявить і ви це відчуєте і усвідомите. Та своє коріння і походження треба знати.

        428.08.12, 09:12

          528.08.12, 09:22Відповідь на 3 від Гість: Заско Рублий

          це лише приклад

            628.08.12, 09:22Відповідь на 4 від sonce-33

              728.08.12, 09:26

              У йогов существует такая практика: учить учеников контролировать себя. К примеру, заставляют следить не только за ходом своих мыслей, но и выяснять причины их появления. Разве Вам не приходилось замечать, что, думая об одном, Вы вдруг ни с того, ни с сего переключились на что-то иное? Вот и попытайтесь однажды выяснить для себя, почему и как такое происходит. Интересно и помогает познать себя.
              По поводу этноса. Не узнали ли Вы случайно, что происходите из семитов?! ))))

                828.08.12, 10:12Відповідь на 3 від Гість: Заско Рублий

                по собі знаю, що над етнічною приналежністю не треба дуже сильно замислюватись. Вона рано чи пізно сама себе проявить і ви це відчуєте і усвідомите. Та своє коріння і походження треба знати.Треба Та не завжди можливо

                  928.08.12, 10:14Відповідь на 8 від doktor_khaos

                  по собі знаю, що над етнічною приналежністю не треба дуже сильно замислюватись. Вона рано чи пізно сама себе проявить і ви це відчуєте і усвідомите. Та своє коріння і походження треба знати.Треба Та не завжди можливоПопадались якісь сайти, що нібито допомагають взнати, але не впевнений чи варті довіри

                    1028.08.12, 10:28

                    Прописні істини плавно підводять до національного питання

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна