хочу сюди!
 

ГАЛИНА

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Через Самойлову Україну можуть виключити з Євробачення, – ЗМІ

Я казав - тре її впустити. Зі мною сперечалися - закон для всіх і тепе. Я казав - у нас такий "закон" що людей у центрі столиці удень вбивають. Суди такі справедливі, що капець. Корупції немає, корупціонери непосаджені полками по вулицях на Бентлі та Рейнджроверах роз'їзджають. Але ні! Ми, нах, такі принципові, що не пустити тупу вівцю-інвалідку нам важливіше, це ж торжество справедливості! А я казав - міжнародні зобов'язання вищі за внутрішнє законодавство і взагалі, нас у світі не зрозуміють. Але й ці аргументи не діяли. ЖОДНА людина мене не підтримала. Гаразд, сказав я, дай Боже, аби ви були праві, а я помилявся. А тепер дивіться, що з цього виходить. І це тільки початок!
Ще додам, особисто мені цей жалюгідний конкурс до дупи. З часів перемоги там у 1974 АББИ не було там гідних виконавців, ну майже. Руслана і Джамала - виключення, але знов таки, їм обом до АББИ... Ви зрозуміли... Дивлюся з інтересом тільки голосувалку. Але. Якщо нас звідти виключать - це підрив авторитету. Черговий. Але ура! Наш закон вищий за все, особливо у цьому випадку. Тьху, ідіоти! Краще би якогось можновладця на нари опустили.
Агов, Сонний, ти де? Що зараз скажеш?


Генеральний директор Європейської мовної спілки Інгрід Делтенре заявила, що через дії СБУ стосовно росіянки Юлії Самойлової Україну можуть виключити з конкурсу.

Про це організатор Євробачення заявила у інтерв'ю швейцарському виданню Blick.

За словами Інгрід Делтенре, така поведінка України є абсолютно неприйнятною. Вона засмучена тим, що музичний конкурс використовується для політичних ігор влади.

Євробачення має тішити мільйони людей і об'єднувати їх, а не використовувати для того, щоб розпалювати політичні скандали і направляти їх один проти одного,
– наголосила гендиректор EBU.

Генеральний директор Європейської мовної спілки додала, що зараз тривають переговори з прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом та президентом Петром Порошенком над пошуком виходу зі складної ситуації, яка склалась навколо представниці від Росії.

Як підсумував журналіст видання, зі слів Делтенре зрозуміло – якщо рішення між EBU та українською владою не буде досягнуто протягом кількох найближчих тижнів, то цілком ймовірно, що Європейська мовна спілка буде змушена оголосити санкції проти України – тимчасове виключення з конкурсу Євробачення.

Нагадаємо, представниці Росії на Євробаченні-2017 Юлії Самойловій заборонили в’їзд на територію України через те, що вона виступала в окупованому Криму.


Віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив, що Україна готова прийняти будь-якого учасника Євробачення-2017 від Росії, якщо в цієї людини не буде проблем з українським законодавством.



11

Коментарі

130.03.17, 06:00

Думаю до исключения дело не дойдет.. но имидж страны очередной раз будет подпорчен..

    230.03.17, 06:20

    Вже спростували це

      330.03.17, 07:01

      А через Крим і Донбас рАсєю чомусь не виключилиСаме так!

        Гість: сонный

        430.03.17, 07:03Відповідь на 2 від RedDina

        Вже спростували цеГде????

          530.03.17, 07:03

          от нащо нагнітати? по-перше, це фейк, бо перед цим сказали, що ця сама кантора поважає закони України і її рішення. І що таке те Євробачення? пісенний конкурс для домогосподарок. Ну виключать і що? Океан Ельзи не брали участі в Євробаченні, нічого не вигравали, а прекрасно чухають себе на світовій сцені. А всі ті конкурси... кому вони треба. Де Ви чули про когось з переможців як про відомих співаків. Наша Руслана і та здулась. Так, імідж країни і все таке... ага, на жаль, імідж країни створюють Лазаренко і Фірташ, а також купа наших багатіїв на розкішних курортах, в світі вже не розуміють. нащо нам кредити. А ті конкурси... ну так, приємно, що виграла. Але я більше за Джамалу рада, видно їй цього хотілось, ніж за країну. Нема чим тішитись. Треба перемагати десь в іншому місці.

            Гість: сонный

            630.03.17, 07:03

            А через Крим і Донбас рАсєю чомусь не виключили

              730.03.17, 07:21Відповідь на 4 від Гість: сонный

              Вже спростували цеГде????
              http://www.dw.com/uk/ організатори-євробачення-спростували-інформац ію-про-санкції-щодо-києва/a-38199270

                Гість: сонный

                830.03.17, 07:21Відповідь на 2 від RedDina

                http://blog.i.ua/community/6157/2008467/#p2
                опрос поэтому поводу

                  Гість: сонный

                  930.03.17, 07:22Відповідь на 3 від Андрій1961

                  http://blog.i.ua/community/6157/2008467/#p2
                  опрос поэтому поводу1

                    Гість: сонный

                    1030.03.17, 07:22Відповідь на 5 від Анна-Марія

                    http://blog.i.ua/community/6157/2008467/#p2
                    опрос поэтому поводу2

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна