хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

На смерть великої Людини

Валерія Новодворська померла в лікарні Москви. Відома російська правозахисниця Валерія Новодворська (на фото) померла на 65-му році життя в Москві. Про це повідомляє "Ехо Москви" з посиланням на віце-мера Москви з питань соціального розвитку Леоніда Печатникова.

За попередніми даними, смерть Новодворської настала внаслідок інфекційно-токсичного шоку.

Як повідомляє "5 канал" з посиланням на російські ЗМІ, Новодворська раніше 12 липня в тяжкому стані була доставлена до реанімаційного відділення однієї з московських лікарень.
Валерія Новодворська - відомий російський правозахисник, громадський діяч, незалежна журналістка і відеоблогер, засновниця партії "Демократичний союз". Останнім часом вона різко висловлювалася із приводу політики Кремля щодо України.
Новодворська народилася 17 травня 1950 р. в місті Барановичі Білоруської РСР. У 1977 р. закінчила вечірній факультет іноземних мов Московського обласного педагогічного інституту ім. Крупської.
У 19 років Новодворська організувала підпільну студентську групу, у якій обговорювалася необхідність повалення комуністичного режиму шляхом збройного повстання. Зазнавала переслідувань з боку радянської влади, поміщалася на невеликі терміни до психіатричних лікарень, неодноразово зазнавала обшуків, затримань і числених арештів.
Політик була організатором несанкціонованих мітингів.
У вересні 1990 р. звинувачувалася в публічній образі честі і гідності Президента СРСР і в образі державного прапора.
Наприкінці 1992 р. нею була створена партія "Демократичний союз Росії".
Після указу Президента Бориса Єльцина про розпуск Верховної ради РФ була серед перших, хто підтримав цей указ. Організовувала мітинги на підтримку Президента.
У 1994 р. Краснопресненська прокуратура розпочала перевірку діяльності Валерії Новодворської за статтями 71 і 74 КК РФ (пропаганда громадянської війни і розпалювання міжнаціональної ворожнечі).
У грудні 1995 р. на виборах до Держдуми 5-го скликання Новодворська увійшла до виборчого списку Партії економічної свободи. Крім цього, правозахисниця зареєструвалася в одномандатному окрузі №192 м. Москви, в результаті вибори програла.
Новодворська є автором книг "Над прірвою у брехні", "Мій Карфаген повинен бути зруйнований", "По той бік відчаю", "Прощання слов'янки", "Поети і царі". Нагороджена Орденом Великого князя Литовського Гядимінаса за захист інтересів Литви.

Джерело

Від себе додам, що існують різні версії того: " інфекційно-токсичного шоку". Вам нічого не нагадує? Думаю, що її вбили, занадто була смілива, багато собі дозволяла за кремлівськими мірами. Завжди гаряче підтримувала Україну. Ось її останнє звернення до нас від 28.06.14


Вічна пам'ять, царство небесне...

Всі коментарі любителів хуйла будуть видалені. Тому, друзі, не відповідайте ним. Прошу вибачити мене тих, чиї коменти також видалились черз  зрадників та тролів.

36

Коментарі

113.07.14, 00:14

Светлая память Великому Человеку.

Валерия Ильинична всегда будет с нами.

    213.07.14, 00:20

      Гість: R0mmel

      –100313.07.14, 00:27

      Царство Небесне Раніше мерли різні актори-співаки і різні відомі люди, якось пофіг було на всіх. Сьогодні перший раз сумно. Вона мала побачити дохлого Хуйла, або принаймні, його втечу чи суд. Мала побачити нашу чисту від корупції і заможну країну, як надію для своєї

        413.07.14, 00:42

        мудачьё нарисовалось.

          Гість: Тираъ

          513.07.14, 00:49Відповідь на 4 від Al KazlOFF

          понаехали ватники 3

            613.07.14, 00:51Відповідь на 5 від Гість: Тираъ

            понаехали ватники 33-0!

              713.07.14, 00:57Відповідь на 5 від Гість: Тираъ

              понаехали ватники 3Чего молчишь, я тебе открітку посылал!

                813.07.14, 00:58Відповідь на 1 від Al KazlOFF

                Светлая память Великому Человеку.

                Валерия Ильинична всегда будет с нами.
                Всегда резала правду, не боялась ни гебни, ни теперешних

                  913.07.14, 01:01Відповідь на 3 від Гість: R0mmel

                  Царство Небесне Раніше мерли різні актори-співаки і різні відомі люди, якось пофіг було на всіх. Сьогодні перший раз сумно. Вона мала побачити дохлого Хуйла, або принаймні, його втечу чи суд. Мала побачити нашу чисту від корупції і заможну країну, як надію для своєїТак. Дуже шкода. Тим більше, що їй допомогли скоріш за все.

                    1013.07.14, 01:02Відповідь на 4 від Al KazlOFF

                    мудачьё нарисовалось.Очередной клон наших отчаянно смеліх опонентов. Не обращай внимания.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна