хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

_R

_R

Зброя

  • 23.03.22, 06:04
Читаю новини.
Новини тепер страшні.

1. Під Києвом росіяни вбили чоловіка і неодноразово ґвалтували його дружину.

2. Російський окупант безжально вбив батька багатодітної родини на очах у 14-річного сина. Чоловік попереджав, що у нього немає зброї, але це не зупинило ворожого солдата. Він стріляв і в батька, і в сина. Син з пораненнями дивом залишився живим.

А що ще можна чекати від путіна з його "нравится, не нравится - терпи, моя красавица"?
Це така денацифікація - вбивство безбройних чоловіків, жінок і дітей, гвалтування жінок, руйнування житлових будинків.

Видалив додаток "Повітряна тривога" через арестовича, через його заклик "Не треба дегуманізувати ворога" і запевнення, що все буде добре в додатку. У ворога нема ні краплини гуманності і він давно дегуманізований. З такими закликами нічого доброго не буде. Хай цей олень скаже, що все буде добре тим, хто залишився без дому, втратив здоров'я, втратив рідних, перетерпів наругу і знущання та тим, хто втратив життя.

Нашою відповіддю на денацифікацію, яку тут проводять кацапи, має бути абсолютна мілітаризація нашого народу. путін ж буде тут воювати до останнього кацапського солдата або до останнього українця. Вихід лише один - знищувати кацапських солдатів і не давати знищувати себе. Треба, щоб кожен вмів вбивати кацапського солдата, тією зброєю, якою найкраще володіє. Для цього потрібно не просто повертати на кордоні всіх, хто намагається виїхати, а навчити всіх громадян України вбивати кацапню. Причому треба вчити це робити, як чоловіків, так і жінок. Щоб у кожного зброя була за плечами, як співається в пісні і щоб кожен бездоганно нею володів. Ніякі мітинги не зупинять кацапів. Вони зі зброєю звикли вбивати безбройних і вважають це нормальним.


5

Коментарі

123.03.22, 06:34

На мою думку, Арестович надзвичайно прагматична людина. Полонені потрібні як важіль впливу і для обміну на наших (якщо врахувати, за яким курсом обмінюються українці на жителів рфї), безкоштовна робоча сила для брудної роботи, для картини світовій громадскості, що ми насправді люди гуманні і звичаїв війни дотримуємося та й щоб ми не перетворилися на тих же рфіян. Можливо, якісь ще сенси в цьому для мене залишились незрозумілими.

    223.03.22, 10:05Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

    Арестович це говорить українським громадянам, громадянам, які залишились без дому, згвалтованим жінкам, вбитим безбройних дітям, жінкам і чоловікам.

    Хай він стає на кордоні і розказує про женевську конвенцію кацапським солдатам, хай їм розкаже про гуманність, про сенс їхнього життя. Може вони його послухають і залишить зброю на кордоні, залишить свої погані наміри, які суперечать женевській конвенції, не будуть вбивати цивільне населення та гвалтувати жінок.

    Якщо в нього є якісь побажання чи накази для наших військових, як поводитися з військовополоненими, то хай доводить їх безпосередньо до військових через вертикаль.

    Громадян України тошнить від арестовича. Може він ще скаже, що злочинців треба з квітами зустрічати.

      323.03.22, 10:06

      Ком 3

        423.03.22, 10:28

        Прямая речь Арестовича: "Какие бы зверства не совершал противник, каково бы не было желание мщения, мы не должны срываться за пределы Женевской конвенции (об обращении с военнопленными – ред.), которая разрешает уничтожать противника на поле боя, но не разрешает издеваться над пленными и, тем более, делать какие-то призывы в пользу мести мирным жителям, детям, пленным и так далее. Категорически.
        Поступать так – это поступать против законов военной и человеческой чести. Пленные неприкосновенны. Пленных надо защищать так же, как своих солдат. А поскольку они в беспомощном состоянии, то и больше, чем своих солдат.
        Давайте оставаться европейской армией и европейской страной"
        Загалом так. Але ж можуть бути ще якісь, не озвучені мотиви

          523.03.22, 10:39Відповідь на 2 від _R

          Він говорить це всім і військовим і цивільним. Навряд йому самому по щирості не хочеться нищити цю наволоч, але чоловік на посту має керуватися розумом і розрахунком, а не емоціями. У нас є така можливість, у нього немає.
          Далі. Хіба у нас є звичай вчиняти самосуд щодо будь якого злочину? Ні, є процедура. Суд і вирок.
          Іще. Ви не думали, що світ, цивілізований світ нам ще й тому допомагає, що відчуває в нас трошечки своїх, а не заскорузлих дикунів? І щойно ми продемонструємо, що ми нічим не кращі, ніж рфіяни, ставлення зміниться.
          Мене не нудить. Це дорогого варте, коли серед паніки знаходиться людина, що здатна спокійно і виважено оцінювати ситуацію і поводити себе.Щодо квітів..це вже геть безпідставний перебір.

            623.03.22, 10:47Відповідь на 4 від xMbIPEHOK

            Може є ще неозвучені мотиви... Готує людей до того, що російські солдати непогані, просто заблукали в просторах України, розгубилися, налякалися і з переляку вбивають, гвалтують і руйнують. А ще вони в житті заблукали, не в тому місці і не в той час народилися, не ті мами їх народили, не те виховання дали. Тому до них треба зі співчуттям ставитися. А ще путін їх тероризує. Як в таких умовах не вбивати, не гвалтувати і не руйнувати?

            Ну в них же ж є голова на плечах. Вони мають розуміти, що вони роблять.

            До речі верещук також відправляє гуманітарку ніби в Маріуполь, а вона чомусь постійно до окупантів потрапляє і завдяки цьому вони мають, що їсти і чим заправитись. І це в той час, коли нашим важко дається підрив російської техніки з ПММ.

              723.03.22, 10:50Відповідь на 6 від _R

              Ок, час покаже.
              О, а от щодо гуманітарки варто б розібратися детально, як так стається.

                823.03.22, 11:39Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

                На мою думку, Арестович надзвичайно прагматична людина. Полонені потрібні як важіль впливу і для обміну на наших (якщо врахувати, за яким курсом обмінюються українці на жителів рфї), безкоштовна робоча сила для брудної роботи, для картини світовій громадскості, що ми насправді люди гуманні і звичаїв війни дотримуємося та й щоб ми не перетворилися на тих же рфіян. Можливо, якісь ще сенси в цьому для мене залишились незрозумілими.Все абсолютно правильно...

                  923.03.22, 11:47Відповідь на 8 від Breddok

                  Ну якщо він клоуна з себе грає, то він все робить правильно

                    1023.03.22, 11:54Відповідь на 7 від xMbIPEHOK

                    Ок, час покаже.
                    О, а от щодо гуманітарки варто б розібратися детально, як так стається.
                    Думаю, що ніхто ні з чим не буде розбиратися. Є дуже багато з чим розбиратися, але не хочеться озвучувати все.... Все ж війна і це небезпечно. Що хотілося сказати, то це те, що не варто вважати, що солдати РФ це гуманні істоти. Так вважати небезпечно і той, хто каже їх не дегуманізувати, той просто знущається з тих, до кого він це говорить, обманює і піддає їх ризикам. Це війна, а не камеді клаб.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна