хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

_R

_R

Вакциноепопея

  • 16.11.21, 15:15
Чим більше вникаю в тему коронавакцинації, тим більше відкривається нюансів.
1. Нарешті потрапив до свого сімейного лікаря з результатами досліджень кількісного визначення антитіл. При кількості більше 50 результат позитивний. Їх в мене більше 1500.
2. Як для періоду введених карантинних обмежень людей в поліклініці дуже багато. Довелося чекати на прийом більше години в приміщенні, де висока ймовірність заразитися і велика кількість людей.
Оцінка МОЗ за дотримання карантину - 2
3. Лікар не могла дати мені і не могла б дати нікому іншому відтермінування від вакцинації, хоча рівень антитіл зашкалює і є ознаки того, що перехворів коронавірусною хворобою, оскільки МОЗ це забороняє, навіть якщо вакцинація при такій кількості антитіл явно зашкодить.
Оцінка МОЗ за охорону мого здоров'я - 2
4. В МОЗ є явні ознаки роздвоєння.
Є положення затверджене МОЗ
ПОЛОЖЕННЯ
про організацію і проведення профілактичних щеплень
Де п.8. говорить:
8. Медичний огляд перед щепленням є обов’язковим.
П.9 говорить:
9. У медичній документації здійснюється відповідний запис лікаря про дозвіл на проведення щеплення.

Тобто лікар несе відповідальність за щеплення, оскільки на основі медогляду дає дозвіл на проведення щеплення. Натомість завідуюча мене запевнила, що я несу за це відповідальність, бо щеплення справа добровільна))))
І ще при цьому переконувала мене, що я не спеціаліст і вірусологія страшно складна штука. Тобто лікар страшно розумний спеціаліст не несе відповідальності, а я не спеціаліст несу за себе відповідальність сам.

Ну а що ще можна чекати від людини з кварталу на посту Президента і що ще можна чекати від його команди зе в особі санітара Ляшка?
Ну хіба 1000 грн за вакцинацію)))
Дякую вам за цікаві пригоди! 

 Що я з цього всього зрозумів: найголовніше зараз не здоров'я і життя громадянина України, а вакцинація, навіть, якщо ця вакцинація буде коштувати людині життя чи здоров'я. . Браво квартал! Думаю, що таке ж діється не тільки в системі охорони здоров'я, а і в інших сферах.

 Для довідки з Конституції України
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Пропоную Зеленському внести зміни до КУ, а саме в ст.3.
І написати її в такій редакції:
Стаття 3. Вакцинація в Україні є найвищою соціальною цінністю.

Ну а що? Це в його стилі і мало б йому сподобатися.
13

Коментарі

116.11.21, 15:49

доречі, щодо тисячі за вакцинацію - ту тисячу витрати можна буде тільки на те, на що дядя дозволить, а баранам не дозволено вирішувати, на що витрачати ті гроші, як не дозволено розпоряджатися своїм життям та здоров'ям ... https://zikua.tv/news/ludyna/tysiacha_hryven_za_vaktsynatsiiu_v_op_poiasnyly_iak_otrymaty_ta_vykorystaty_hroshi_1017556

    216.11.21, 15:53Відповідь на 1 від яНат

    Дай Бог вижити після вакцинації, щоб її отримати. Посмертно ж не дадуть.

      316.11.21, 16:04Відповідь на 2 від _R

      Дай Бог вижити після вакцинації, щоб її отримати. Посмертно ж не дадуть.

        416.11.21, 16:14Відповідь на 3 від яНат

        Дай Бог вижити після вакцинації, щоб її отримати. Посмертно ж не дадуть.Нє ну... Коронавірус пережив, то здохни від вакцини тьху-тьху-тьху

          516.11.21, 16:17

          зе може написати на паркані слово Указ з цього приводу, надані йому повноваження в К У це дозволяють, він може як шапокляк виступити проти закону або змін які невідомо з якого дива можуть вносити у верховній зраді, без референдуму громадян, правда останні після введення ідентифікаційного коду вже не відомо хто.В паспорті громадяни а в податковій фізичні особи з порядковим номером як в зоні
          Дивлячись на дії шмигаля і санітара то у останніх уже дві гілки влади виконавча і законодавча, тому як на рішення конституційного вони поклали. колись статтю 19. доповнювало роз'яснення КСУ, Закон, підзаконний акт винесений з порушенням прав і свобод громадян - нікчемний. Тепер для виконавчих зробили квоту, треба оскаржувати в суді,Тепер замість на х у й,чемно відправляють в суд, тобто теж на три букви

            616.11.21, 16:33Відповідь на 4 від _R

            Дай Бог вижити після вакцинації, щоб її отримати. Посмертно ж не дадуть.Нє ну... Коронавірус пережив, то здохни від вакцини тьху-тьху-тьхуа не поспішати з вакциною нема можливості?

              716.11.21, 16:35

              Вчора сказали "отримають 1000 гривень", а сьогодні вже "ну це так образно сказано, а насправді..." Воістину, ліва рука не знає, що робить права А на що дозволять потратити ті віртуальні кошти пенсіонерам?

                816.11.21, 17:37Відповідь на 5 від Рус с Кіja

                Ну в нас з правами людини і дотриманням КУ і ЗУ завжди так було, але тепер смішніше.

                  916.11.21, 17:39Відповідь на 6 від яНат

                  Дай Бог вижити після вакцинації, щоб її отримати. Посмертно ж не дадуть.Нє ну... Коронавірус пережив, то здохни від вакцини тьху-тьху-тьхуа не поспішати з вакциною нема можливості?Можна. Поки не звільняють, хоча грошей не платять і не знаю, що там з роботою, стоїть чи ні, але не хочеться навіть визнавати. Не платять же ж за неї .

                    1016.11.21, 17:41Відповідь на 7 від nasinynka

                    Вчора сказали "отримають 1000 гривень", а сьогодні вже "ну це так образно сказано, а насправді..." Воістину, ліва рука не знає, що робить права А на що дозволять потратити ті віртуальні кошти пенсіонерам?Напевно на квартал можна буде піти
                    Але кому це треба, якщо квартал можна і безплатно подивитися навіть в поліклініці

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      8
                      попередня
                      наступна