хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

_R

_R

Даремно втрачені... 2

  • 11.11.21, 08:21
Фонд соціального страхування (ФСС) інформує, що на час відсторонення працівників від роботи за ухилення від вакцинації, лікарняні таким працівникам виплачуватися не будуть.

Цікаве рішення ФСС. Я за всю свою трудову діяльність ні одного разу не був на лікарняному і тепер, після минуло тижневого контакту з вакцинованою людиною, в якої виявили ковід, я залишуся без коштів.

Тепер іти в поліклініку нема сенсу, оскільки навіть при виявленні в мене ковіду, в мене не буде коштів на лікування. Лікування ж, як запевняє ФСС дуже дорого обходиться.

Чим я гірнший за вакцинованого, що захворів на ковід ?
Я контактував з хворим на ковід і поки не поспішаю на роботу, щоб не наражати на небезпеку людей, з якими довелося б там контактувати. Нехай це буде за мій рахунок, я змирився. Роботу на роботі замість мене, як правило ніхто не робить і мені після виходу потрібно буде виконувати більший об'єм роботи. І це після ймовірного захворювання на ковід, який погано впливає на здоров'я і при якому не можна вакцинуватися.

Для чого мені ФСС? Для чого я щомісяця плачу цим трутням?

Беручи до уваги те, що МОЗ заявило, що жодного пов'язаного з вакцинацією летального випадку не було зареєстровано, а такі були і навіть в ЗМІ неодноразово була така інформація, то для чого я плачу на утримання ДБР і НАБУ?

Одна фраза представника МОЗ і заява ФСС розкрили суть цих структур, а ще суть МВС, ДБР і НАБУ.

Держава перетворилась на пункт вакцинації, МОЗ перетворився на конвеєр смерті, оскільки смертність серед невакцинованих вища, ніж в інших державах, а смерті вакцинованих взагалі ніхто не рахує... А чи випадково це? Органи НАБУ і ДБР просто проїдають гроші. А чи випадково це?

Я зрозумів, що даремно плачу податки і мої кошти просто даремно втрачені.
11

Коментарі

111.11.21, 08:32

Нєну..чому це даремно..хтось їх, певно, дуже навіть дуже з користю для себе освоює
До речі, ще пару штрихів до портрету: на сайті вакцинаціяковід19.гов.юа таке зауваження "Не варто відкладати вакцинацію через застуду чи інші незначні інфекції."

    211.11.21, 08:52

    Да сходи уже и уколись.. и не перемайся.. Какая разница как помирать. вакцинированным или нет?.. .. А так хоть на работу пустят.. и больничный чуть што дадут.. А тут шара и есть возможность без очередей в удобное для тебя время записаться..

      311.11.21, 08:56Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

      Вакцини пропадають. 500 000 доз утилізували на днях. П'ятсот! тисяч! Даремно витрачені гроші. наші податки. Хоча й зрозуміло, що закупили теж на хвилі ажіотажу, паніки, що нема, не вистачить, зірвуться поставки. Але все одно жаль.

        411.11.21, 09:35Відповідь на 1 від xMbIPEHOK

        Нєну..чому це даремно..хтось їх, певно, дуже навіть дуже з користю для себе освоює
        До речі, ще пару штрихів до портрету: на сайті вакцинаціяковід19.гов.юа таке зауваження "Не варто відкладати вакцинацію через застуду чи інші незначні інфекції."
        Це ж явне порушення інструкцій. Люди плюють на все і всіх зневажають

          511.11.21, 09:37Відповідь на 2 від Хармс

          Я поважаю рекомендації щодо вакцинації на відміну від зеко манди

          Поки почекаю, щоб ознаки застуди пройшли.

            611.11.21, 09:38Відповідь на 3 від nasinynka

            Вакцини пропадають. 500 000 доз утилізували на днях. П'ятсот! тисяч! Даремно витрачені гроші. наші податки. Хоча й зрозуміло, що закупили теж на хвилі ажіотажу, паніки, що нема, не вистачить, зірвуться поставки. Але все одно жаль.Закупляють більше, ніж можуть провакцинувати - це ознака тупості

              711.11.21, 09:52

              вас попередили за 2 місяці, ознайомили з наказом в якому вказується зміна угоди? якщо так тоді напишіть заяву, 2 екземпляри, зареєструйте в канцелярії в якій вкажіть щоб вам надали завірену копію належним чином. Попередьте що записуєте фільмуєте розмову з вашим керівником(посадовцем) на смартфон в реальному часі.Звертайтесь до нього озвучуючи ПІБ. Хочу вас запевнити що жодної копійки вам не буде коштувати позовна, Документ 3674-VI Стаття 5. Пільги щодо сплати судового збору
              візьміть довідку у роботодавця про те що вам припинили виплати, тоді вам нададуть безкоштовного адвоката, знадобиться для адвокатських звернень(нашару) самі пишіть заяви а він нехай відносить, в заяві договорі вкажіть що подання від вас має вчиняти після узгодження тексту з вами. В типовий можете вносити зміни, озна.

                811.11.21, 09:56

                "Держава перетворилась на пункт вакцинації" ні вона перетворилась на ось це http://blog.i.ua/user/6535705/2382382/

                  911.11.21, 09:59

                  друзі захворіли на щось простудне по черзі-чоловік вже 10 днів на лікарняному, дружина-з вчорашнього дня.що йому тільки не робили: мрт,ренген, купу аналізів -і щоразу говорять-певно,у вас ....бронхіт,запалення легенів і т.д.-виберіть потрібнеа вчора він був на черговому прийомі-так!! фізично,в живій черзі!!!! а не по телефону,як обіцяло впровадження хелсі і сказали прийти наступного разу 18 числакаже- ще ТАК довго я ніколи не був на лікарняному! а я йому- не хочу тебе засмучувати, але наче б то придумали таку нову фішку-не вакцинованим не оплачують лікарняний. тільки я не вчитувалась-лікарняний по любому захворюванню? чи,якщо наприклад,нідайбох,пальця комусь відрізало обладнання-все таки оплатять?

                    1011.11.21, 10:07Відповідь на 7 від Рус с Кіja

                    Поддерживаю.
                    Нужно бороться за свои права на законных основаниях!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна