хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Кремлівсько-олігархічні ЗМІ зробили з українців стадо свиней.



          Зеленський реальний пріпесток.

          На цьому відео, він що, з могили говорить?

          Мені дивно читати поважних людей, і неповажних також, але хоч з якими-то мізками, коли вони аналізують роботу "Президента Зеленського".

          Нема ніякого Президента Зеленського!

          Тим більше його роботи.

          Нема! Від слова АБСОЛЮТНО!

          Є який-то недоносок, пріпежжений уепок, якого посадили, як мавпу, щоб він підписував що треба, і час від часу видавав на гора подібні відео. Таки відео повинні аналізувати психопатологи, а не політологи та політики.

          Коли, під час виборів, я казав, що Зеленський, це продовження Порошенка, що між ними нема ніякої різниці, то я помилявся. Зеленський не те що гірше, він уособлення соціального дна. Зеленський, це кримінально-шизофренічна потвора, бидлота, в порівняні з якою, навіть люмпени виглядають академіками.

         Дійсно, кожен наступний Президент гірше попереднього. Навіть диву даєшся, як народ може так сам себе сікти. Безперервно і все з більшою силою.

         І все тільки "абинеюлька". Хоча він, народ, і сам не знає, чому "абинеюлька". Таки Гебельс був генієм. Кремлівсько-олігархічні ЗМІ зробили з українців стадо свиней....(((

3

Коментарі

119.11.19, 20:09

Чому "зробили"? Свиня сама болото знайде (

    219.11.19, 20:15

    Любит наш народ олигархов, вот в чем проблема. Сами мечтают такими стать и драть шкуру со своих сограждан, поэтому и выбрали Янука-Ахметова, Зеленого-Коломойского, ну и Порося сам олигарх(