хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Пекельна гра.

  • 05.11.19, 16:31


          Білять, я не можу досі второпати, це що, така гра, посадити собі на шию замість мародера та кремлівського холуя Порошенка, ідіота-фріка та такого ж кремлівського холуя Зеленського?!
          А?!
          Що це?
          І відповідну бригаду. Це треба мати унікальну майстерність, щоб зібрати в одному ЗЕленому сміттєвому баку всю можливу і неможливу погань, всіх падл, які тільки є серед людства, - вбивць, воров, корупціонерів, ідіотів, розумових дегенератів, сексуальностурбованих, рашистів, українофобів - і назвати весь цей зброд партією, та ще й зі знущальною назвою "Слуга народу".
          Всі ці тищенки, ермаки, богдани, дубінські, бужанські, верещучки, рябошапки, гончаруки, сивохи, це ж бракований людський продукт. Помилка природи. Під час зачаття відбувся збій програми, якісь гени стали криво, і ось, маємо потвор, які тільки ззовні нагадують людину.
          Звісно, на верхівці цього смердючого кубла стоїть сам творець, квартальне супербидло Зеленський. Стоїть, трясе бамагою с 73%, і жахливим, тріскотливим басом орет - Я не лох, я ваш цар! На коліна какли! Всім мовчати! Слава Путіну! Слава олігархам!
Де ви, ті хто голосував за цю ЗЕлену погань? Де ви, ті, хто матюкав мене, коли я перед виборами вмовляв не надавати уепку Зеленському карт-бланш у вигляді масового голосування? Я вже не запитую, як ви збираєтеся позбавляти країну від цього ЗЕленого дерьма, я хочу почути ваше покаяння. Хоча, мабуть марно цього чекати. Там, де повинні бути мізкі, у вас пацюкові екскременти. Звідки там візьметься раціональне мислення та взагалі будь-які думки.
          І саме головне, скажить хоч в загалих рисах, чим повинна закінчитися ця пекельна гра? Могилою для всіїє країни, чи може хепі-ендом, - ви самі підвісите за яйця своє ЗЕлене творіння?

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2563528867042220&set=a.953587708036352&type=3&theater
0

Коментарі