хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Хочеш ідеальну жінку - будь ідеальним чоловіком!

Всі ми розуміємо і відчуваємо, що нам потрібна "друга половинка". Без неї нікуди. Життя не дарує радість, немає розвитку, немає стимулу, немає продовження - сім'ї, дітей...

Але як може існувати хоч щось, де одна частина буде маленька і сіренька, а друга велика і блискуча? Це не природно, не гармонійно. Друга половинка має продовжувати та доповнювати першу - тоді все буде гаразд. В іншому разі, коли одна частина заміщає та перетворює іншу, то якась з них просто зникає, все руйнується, і цілісного нічого не утворюється.

У кожної якості, риси характеру, дії людини є певний "хвостик", за який чіпляються наслідки. Перетворення світу навколо починається завжди з себе. Хочеш щоб дівчина була гарною, доброю, вправною, вірною - мусиш відростити у себе відповідні "хвостики" - фізичне здоров'я, чесність, мужність, мудрість тощо.

Часто думав над тим, яким чином визначається, що людина матиме протягом життя? Від самого народження і до смерті - ми отримуємо несподівано різні шанси, можливості, приймаємо участь у якихось подіях, стрічаємо нових людей. За Біблією ми маємо те, що нам необхідно для життя (Бог надав нам усе необхідне). За законом карми - ми отримуємо те, на що заслуговуємо, і що має нас чомусь навчити. За теорією "трансерфінгу" (і деяких інших матеріалістичних теорій), ми маємо те, чого самі дозволяємо собі мати - все в наших руках.

Доки намагався обрати, яка ж із цих теорій вірніша - нічого не виходило, бо весь час практика демонструвала протиречливі, нелогічні, результати, які я не міг обґрунтовано пояснити чи зрозуміти. Але нещодавно інтуїція підказала, що вони всі є вірними, і потрібно не обирати серед них, а сумістити в єдине.

Виходить, що люди мають все необхідне, з того, в тій якості яку самі собі дозволяють мати, все це є заслугованим і має кармінний сенс.

...

Так... я хочу щоб зі мною була Богиня... Відповідно, мушу стати Богом. Гарний стимул для того, щоб припинити лінуватись і знов та знов братись за свій розвиток... В принципі, результати - вони ніколи не змушують на себе чекати. Кожна маленька зміна в собі - несе зміну в житті. (Але якщо зміна не справжня, а показова, то результату ніякого не буде, бо життя неможливо обдурити - а потім ще й складніше стане) (-:

Ехх... не шукаю я легких шляхів, ніякої шари - все сам, своїми руками, своїми силами.... А в цілому, мені це навіть подобається - потім знаєш з кого та за що питати "чому у мене в житті все так, як є, а не краще?" (-:

13

Коментарі

17.02.11, 09:23

дались вам эти богини

    Гість: gav57

    27.02.11, 09:24Відповідь на 1 від Григорівна

    дались вам эти богиниВот наверное и не дались

      37.02.11, 09:25Відповідь на 2 від Гість: gav57

        47.02.11, 09:26

        Богиня или лень? Тут подумать надо!

          Гість: Лъйошкин_Кот

          57.02.11, 09:32Відповідь на 1 від Григорівна

          дались вам эти богинида именно Богиня с большой буквы,правда искать хлопотно,но всё же:понимание Богини у каждого своё,но половинка должна быть именно такой и никак иначе

            Гість: А_й_н_а

            67.02.11, 09:33

            ну шо ж такоё?куды ни плюнь дык тока боги,да асобы каралевскай крови

              Гість: Shynshyla

              77.02.11, 09:34

              Із заголовком згідна! Є такий анекдот: сваряться чоловік із дружиною і він їй говорить:
              -Ти дура!
              На що вона відповідає:
              -Правильно. Був би ти генералом-я б була генеральшею!

                87.02.11, 09:39Відповідь на 5 від Гість: Лъйошкин_Кот

                дались вам эти богинида именно Богиня с большой буквы,правда искать хлопотно,но всё же:понимание Богини у каждого своё,но половинка должна быть именно такой и никак иначену как БОгиня может быть половинкой? она ж ББогиня!

                  97.02.11, 09:45Відповідь на 8 від Григорівна

                  Богиня стає повноцінною Богинею тільки поруч з Богом. До цього вона тільки потенційна претендентка (-:

                    Гість: Лъйошкин_Кот

                    107.02.11, 10:04Відповідь на 8 від Григорівна

                    Хм,а что плохого в том,чтоб боготворить самого родного человека?Как ты так и он,и всё,считай ещё одна пара старичков через много-много лет,будет вместе гулять и нежно держаться за руки и продолжать любить друг-друга и ценить.Я вырос в такой семье-мне это обычно,просто...Ну вот везёт в поисках как "утопленнику",но я знаю,что такие есть теперь,и такую можно всю жизнь носить на руках и вместе радоваться жизни.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна