Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Шукаю собі виправдання...

Факт, який я чітко усвідомлюю: зайва вага - результат образу життя та звичок харчування. З нього витікає, що вся відповідальність за стан мого тіла - тільки на мені, і більше ні на кому та ні на чому. Але ж так не хочеться прийняти цей факт... )-:

Все, що необхідно зробити, задля того, щоб схуднути - почати більше рухатись, менше жерти... особливо виробів з борошна.

Однієї пробіжки вранці вистачає тільки на те, щоб "поставити галочку" в тому місці, де я сам себе запитую, чи займаюсь я фізичними вправами. Як показує практика, цими пробіжками я тільки сам себе дурю, дозволяю нічого більше не робити, крім цих довбаних пробіжок, від яких я навіть задоволення ніякого не отримую...

Відмова від фастфуду так само - для відмазки... Та і не можна мабуть назвати це справжньою відмовою, бо час від часу купляю собі то пиріжки з картоплею, то солодкі булочки з ягідними наповнювачами. Звісно, не так часто, як це було раніше, але ж не відмовився, продовжую дозволяти собі "ну в самий-самий-самий останній разочок"... )-:

Тримаю піст... а для чого? Для кого? Для себе... ?... Щоб знову сказати собі по завершенні: "Ой який я молодець, все витримав"? Сподіваюсь, що у мене не виникне бажання заявити собі щось подібне. В цю ж "топку" відправляються мої спроби дієтичного натурального харчування, вегетаріанство, веганство, сироїження і все інше, що стосується звичок харчування. Я просто ховав за кльовими ідеями свої слабкості )-:

"Мені хочеться жити на природі, подалі від бруду та стресів цивілізованих міст", - я про це давно вже заявив... А мені ж казали: "Ти просто намагаєшся втікти. І не втечеш. Бо тікаєш від самого себе, а це неможливо. Краще зупинись та порозмислюй трішки. На бігу думати складніше."... А я не вірив, казав що думки мої чисті та бездоганні... і тільки всередині щось самому мені підказувало, що я і сам собі не вірю в ці моменти. Тобто, я насправді прагну здорового життя, але не готовий міняти свої звички, свій режим.

Читав сьогодні статтю про шкідливість паління. Там мене зачепив один вираз: "жодна людина в здоровому розумі не стане робити таке з собою!". Зачепив він мене не тому, що я ніколи раніше не чув подібного, а тому що це напряму стосується мене самого - я роблю із собою те, чого ніколи не хотів робити.

Мабуть, дійсно варто "зупинитись та порозмислити". Обдумати, чого я хочу, як цього досягти, і що для цього робити, в якій послідовності... яких звичок позбутись, та чому слід це зробити, бо якщо не зрозуміти чому це потрібно саме мені. як це стосується мене в моєму теперішньому та майбутньому, то неможливо буде змінитись.

...

Спробую оголосити собі цей "Фініш". Сподіваюсь, що не зроблю з нього чергову виправдану "паузу" бездіяльності, після якої знов повернусь до минулого життя.

Не хочу я більше себе дурити - це дуже дурно сказується на якості мого життя. Брехати собі - не вигідно, не приємно і просто шкідливо. Дивно, що я так довго не хотів дивитись цій правді про себе в очі...

----------------------

P.S. В декількох серіях "Доктора Хауса" надавались коментари про відкладення в жирових клітинах людини токсічних речовин, які можуть потрапити до організму, коли людина починає худнути... Іноді, коли я починаю діяти активно і позбуватись зайвої ваги, я і правда відчуваю щось не зовсім нормальне... Можливо, це я просто сам дурю собі мозги черговими безглуздями про те, що в моєму тілі зберіглось багато тих отрут і токсинів, якими я "заряджався" багато років підряд, і тепер вони нагадують про себе... Не хочу, щоб так було... Хочу, щоб все пройшло легко, безтурботно, безболісно... Я боюсь знову терпіти біль, я боюсь знову відчувати ту залежність від різних дурманів...

8

Коментарі

115.12.09, 02:19

Жрать надо меньше - это раз.
"В цю ж "топку" відправляються мої спроби дієтичного натурального харчування, вегетаріанство, веганство, сироїження і все інше, що стосується звичок харчування" - это правильно.
Остальное - в личку.

    215.12.09, 02:24Відповідь на 1 від Al KazlOFF

    Ось за це я тебе і поважаю. Що ти завжди кажеш по суті справи.
    Дякую!

      315.12.09, 02:33Відповідь на 2 від Ханік

      Якщо є питання - заходь. До речі, і від пива жодна людина на набрала ваги

        415.12.09, 07:08

        А давай вместе худеть? Буду твоей группой поддержки.

          515.12.09, 09:41Відповідь на 4 від tishina

          давай.
          А ти щось конкретне хочеш робити, чи ще не вирішила?

            615.12.09, 09:41Відповідь на 3 від Al KazlOFF

            ага! Мені цікаво. Куди до тебе зайти? (-:
            (в Київ не поїду)

              715.12.09, 12:10

              ой, щось ти дуже все ускладнюєш... нмд...
              просто треба виробити у собі звичку йти до певної мети (схуднення, здорове харчування, здоровий спосіб життя). треба захотіти досягнути мети. виробити силу волі (а чоловіку вона потрібна в першу чергу).
              я ось теж худну. дивлюсь на себе в дзеркало - і жахаюсь. а ще жахаюсь того, що мій хлопець не хоче, щоб я повніла. тому йду до мети (займаюсь певними вправами, обмежую харчування).

                815.12.09, 12:16

                ще забула - треба займатися собою постійно. бо якщо розслабитись - потім знову доведеться надолужувати втрачене. тому обмеження повинно ввійти в систему і подобатись. бо якщо робити щось без гарного настрою - жодного результату не досягнеш.

                  915.12.09, 13:04

                  Таки слід звернутися до якогось фахівця у сфері дієтології (аби пояснив що та до чого). Усе інше, - лише модні "витрибеньки".

                  Варіант, - придбати дачу десь на гектар (з "класичним" опалненням за допомогою дров), - там буде як "жир скинути" (по вихідним )

                    1015.12.09, 15:47Відповідь на 9 від N 47-ий

                    скоро буде у мене така "дача" (-: А зараз - бачиш, філософствую тільки (-:

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна