хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

На що приречений мій блог у найближчому майбутньому

  • 30.10.08, 16:37
Моє життя та мій внутрішній стан змінюються все швидше, набираючи обертів із великим прискоренням.

Кінцевої зупинки не існує, тому можна не хвилюватись за те, що десь я маю затриматись. Навпаки, сподіваюсь, що не трапиться ані чого такого, що б змусило мене поповільнити свій рух вперед.

Зараз я занят глибоким читанням багатьох книжок, які раніше можливо і були мені цікаві, але я не був готовий до читання та приймання тієї інформації, що в них закладена. Насолоджувався анекдотами, байками, художньою літературою, документальними та кумедійними фільмами про всілякі види лайна в нашому житті... а ось по-справжньому корисну літературу не читав. 

Жьівотнаму були потрібні розваги, атракціони, шоу... трішки пожрати, поспати, напитися якоїсь гідоти та заснути на сиськах будь-якої дівчини, яка потрапить під дію животно-чаруючого шарму. Зараз вже пройшло декілька тижнів, як все це залишилось приоритетами минулого життя. Обережно складено в архів пам'яті, та проштамповано: "Таким життя теж буває"

Багато з того, що я зараз чую від інших людей, бачу по-новому розплющеними очима та читаю в якісно-нових книгах, мені хочеться зберегти. Для цього я маю спеціальний нотатник, куди заношу найцікавіше. Нотатник на зараз набагато зручніше за блог, бо він у мене завжди під рукою, і я можу заносити свої роздуми в найсвіжішому стані, коли емоційний зв'язок із ними ще тримається на найвищому рівні. Тобто, коли інформація йде відразу від душі, від серця та від розуму. Практично будь-якому запису з мого нотатника є місце і в блозі. Тому, час від часу я викладатиму сюди таке, що навіть через деякий час після народження на сторінках моєї книги для записів, на мій погляд не втратить ані актуальності, ані виразності, ані доречності в тім, щоб бути перенесеними на сторінки мого віртуального щоденника.

Додатково, як і раніше до цього, викладатиму сюди свої розповіді та роздуми про моє життя в теперішньому. Про події, які відбуваються саме тепер, саме зараз, в моєму новому "теперішньому". Це будуть цікаві розповіді про безліч позитивних та навчальних подій. Бо тепер моє життя саме з цього і складається - позитив, та навчання всьому новому та корисному.

Ось таким я бачу майбутнє мого щоденничка на цьому порталі.

Дякую всім за увагу!

Хай вам всім щастить в житті, а життя сповниться новими приємними подіями!

Я всіх вас люблю і обожнюю! 
14

Коментарі

анонім

130.10.08, 16:50

я тебе теж люблю і обожнюю чекатиму новин від тебе

    230.10.08, 16:51

    Весьма интригующе ))
    Это в какой же позитив тебя занесло? У меня даже любопытство разыгралось...

      330.10.08, 17:30Відповідь на 2 від Ми-шутка

      вірніше буде сказати не "занесло", а "повернуло назад до позитиву"
      я був таким яким я є зараз - з самого дитинства.
      за певних умов моє відношення до життя змінювалось... і кожного разу не в кращий бік.
      Зараз я повернувся на початкову позицію, та хочу більше не входжу в деброщі негативу та невдач, які раніше манили мене до себе своєю простотою та можливістю забути про відповідальність та багато складних етапів в розвитку, на які потрібно витрачати багато часу та зусиль.

      В принципі, скоро я писатиму про все це докладніше, із багатою кількістю прикладів того, чого я досяг за цей час

        430.10.08, 17:32Відповідь на 2 від Ми-шутка

        що саме вплинуло?
        я познайомився із людиною, яка нагадала мені мене самого, коли я був малим.
        Вона розмовляла моїми словами, робила те, про що мріяв я у дитинстві...
        і єдина суттєва відміна цієї людини від мене полягала саме в тому, що вона не дозволила бруду та негативу захлинути її так, як це сталось зі мною

          530.10.08, 17:46Відповідь на 4 від Ханік

          Ну спасибо... объяснил. ) Желаю удачи... это все очень здорово.

            Гість: goshurun

            631.10.08, 03:50

            Привіт! В мене теж таке відчуття,що мене нестримно несе вперед.Але часто я пригальмовую через різні спокуси,хоча в мене зараз є всі можливості, щоб прискоритись до шалених темпів.Відчуваю певний острах,що можу зупинитися на довго.

              731.10.08, 08:08Відповідь на 6 від Гість: goshurun

              якщо ти знаєш, що тобі заважає, то легко цього позбутись...
              ...або, навіть, зробити так, щоб те що заважало - стало допомогати

                831.10.08, 14:06

                Вот тебе и ответ но мое нежелание читать книги: "раніше можливо і були мені цікаві, але я не був готовий до читання та приймання тієї інформації, що в них закладена...."
                скорее всего я не готов через собственную лень. И про семинары. Скорее всего ты на мне поставил крест, на основе моих отговорок, основанных на чем бы то ни было но я тебе говорил четно что я не иду сегодня. В понедельник, если ты еще не прередумал и не до конца поставил крест, буду рад поприсутствовать с тобой там куда ты меня приглашаешь. Короче сам знаешь - всему свое время... У тебя оно настало, у меня стучится в дверь...
                побачимось. береги себя.

                  931.10.08, 14:10

                  прочитал камент. свой "скорее всего" используется слишком часто кто кого убеждает: я - тебя, я - себя, ..... блаблабла короче
                  Котенок разволовался про выпадение из приоритетсноти у тебя такой жовоколышущей темы как СИСЬКИ!!!! выразил тебе сочувствие и посерфинил лапками по сайтам с сиськами, благо теперь на них на одну пару глаз меньше....

                    1031.10.08, 20:07

                    Дуже за тебе рада!!!
                    Мені приємно було побачити, що ти до себе у відео виставив "Секрет", стільки людей шукають його, а тепер є змога побачити. Проглянула фільм кілька місяців тому. Здається в ньому те, що вже я давно знаю, але нагадування ніколи не буває зайвим. По доброму заздрю тим, хто через "Секрет" відкриє для себе НОВЕ.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна