Рагу з овочів.
- 17.05.18, 12:27
С початку обсмажую картоплю та селеру.
Почистити, порізати на квадрат 2х2х2см або меньший, добре промити холодною водою, щоб трішки постояло у воді, тоді сцідити та на розігріту (не горачу) пательню. Обсмажуємо до золотистої шкоринки на великому вогні. Перемішуємо кожні 2 хвилини.
Тим часом нарізаємо цибулю, на квадрати 2х2 см або трішки крупніше. Та морквку на кубики 1х1 або трішки крупніше, та перчик болгарський на квадрати 2х2 см або трішки менше. Усе це присолюємо та даємо постояти, покі картопля не позолотиться. Потім засипаємо усе на пательню, перемішуємо.
Весь цей час кришка пательні у стороні. Не накриваємо.
Тепер покі обсмажується цибуля ми нарізуємо ніжну фракцію: кабачки, цукіні, гриби, цвітну капусту (ошпарену або трішки приварену 1 хвилину), зелену молоду капусту. Складаємо у ємність, та перемішуємо та додаємо сіль, та трохи даємо часу пустити сік.
Як тільки цибуля та перец спасіруються, а морква трішки прижариться, робимо меньший вогонь та засипаємо ніжну фракцію.
Тут я ще додаю Італійски трави. Вони насичують овочі ароматом та додають смаку.
Накриваємо кришку.
Воно повинно пустити сок, та тушитися у власному соку. Перемішувати кожні 5 хвилин.
Тим часом дістаємо зелень - лук, часник, кріп, петрушку та зелений горошок.
Як кабачок стає м'який, не розлазиться, а протикається вилкою та добрий на смак, додаемо зелень, перемішуємо та виключаємо вогонь.
Через 5-10 хвилин можна подавати.
5
Коментарі
Зa*рa*зa
117.05.18, 12:42
рагу туту
tamagochi
217.05.18, 13:29
Где мясо Зин?
Азмус
317.05.18, 13:43Відповідь на 2 від tamagochi
В рагу мясо не ложим, иначе получится совершенно другое блюдо.А вот к рагу - можно приготовить мяска. Причем любого. Но лучше без особых специй, типа отварной говядины или тушеную курку. Тогда вкус овощей будет дополнять мяско.
Если вы сделаете мясо с сильным вкусом - люля, катлеты и так далее, то у вас все перемешается, и уже через 5 минут вы не будете наслаждаться ни тем ни другим. А просто будете пожирать корм.
Каре
417.05.18, 15:05
як раз на днях про таке замріяла вже хочеться вкуснявки такої
Азмус
517.05.18, 16:42Відповідь на 4 від Каре
а я як раз вчора такє готував. Дуже смачні овочі