Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Що рік прийдешній принесе?

  • 15.11.17, 02:20
Передбачення на 2018 рік від екстрасенса Хаяла Алекперова
14.11.2017

Зовсім скоро цей рік складе свої повноваження, поступившись місцем наступаючому 2018. Про те, чого від нього чекати та на що розраховувати, розповів один з найсильніших ясновидців країни, двічі переможець, а тепер суддя проекту «Битва екстрасенсів», експерт програм «Слідство ведуть екстрасенси» та «Все буде добре» на телеканалі СТБ, медіум та астролог Хаял Алекперов.

2018 за східним гороскопом – рік Жовтого Земляного Собаки. Новий господар року є уособленням справедливості, шляхетності та вірності. А тому всіх, хто вважає ці якості головними в житті, Жовтий Собака цього року обдарує своєю увагою та турботою. Але не варто забувати, що володар року має досить своєрідний характер. Він не терпить ліні та безвідповідальності, а тому не варто розраховувати, що удача й успіх у справах прийдуть «по щучому велінню». І навіть навпаки – упущені через лінь шанси та можливості, швидше за все, в подальшому можуть стати недосяжними. Але давайте розберемося, чого очікувати від Жовтого Собаки в кожній з життєвих сфер.

Здоров’я

«2018 рік порадує багатьох представників зодіакальних сузір’їв відмінним самопочуттям та припливом сил. Особливо це стосується земних знаків зодіаку – Козерогів, Дів та Тільців. Представникам земної стихії варто вже з початку року зайнятися профілактикою хронічних захворювань – Жовтий Земляний Собака обіцяє чималий успіх в боротьбі з такими недугами», – розповідає Хаял.

Читайте також: Як провести 2017 рік що минає? Поради екстрасенсів

А ось Вогняним знакам – Овнам, Левам та Стрільцям, на думку екстрасенса, не варто розраховувати на те, що резерви організму безмежні. Постійні недосипання, харчування на ходу та інші «витівки», які ви дозволяєте собі, можуть в цьому році мати не найкращі наслідки. І щоб не випасти зі звичної колії в найнесподіваніший момент, краще подбати про себе заздалегідь.

Представники Водяної Стихії (Рак, Скорпіон та Риби) цього року зможуть з легкістю позбутися баласту, на кшталт шкідливих звичок. Головне при цьому – діяти послідовно. А перший крок в цьому напрямку зробити вже на початку року.

Близнюкам, Терезам та Водоліям, які є представниками повітряної стихії, дуже важливо бути уважними за кермом та не поспішати в справах, пов’язаних з фізичною працею. Цього року дуже високий ризик травматизму, а тому будьте обережні та «поспішайте повільно».

Кохання

«2018 обіцяє бути дуже сприятливим для сфери особистих відносин. І особливо – для укладення шлюбів та народження дітей. Ваш союз буде міцним та щасливим, а діти, народжені в рік Собаки, дуже щасливі, талановиті, рішучі. Це люди, які завжди знають, чого хочуть від життя», – поділився ясновидець.

«Крім того, в сфері особистих взаємин в наступаючий рік зірки радять бути максимально чесними зі своїми близькими людьми. Саме вірність, відданість та чесність є пріоритетним для господара року. Тому уникайте обманів та недомовок. У 2018 році все таємне обов’язково стане явним. А спроби випробувати свої відносини на міцність, поглядаючи «наліво» можуть закінчитися справжнім крахом», – додав Хаял.

Для Дів, Скорпіонів та Тільців цей рік – можливість закласти фундамент нових відносин, які мають всі шанси перерости у великі та міцні почуття. А от нові знайомства швидше припадуть на другу половину року.

Читайте також: ТОП 10 порад на кожен день від екстрасенса Хаяла Алекперова

Для сімейних Овнів, Стрільців та Левів наступаючий рік буде досить неоднозначним. З одного боку в стосунках з коханими додасться романтики та авантюри. Але з іншого боку близькі можуть страждати від надмірної емоційності та впертості представників цих знаків. А тому, щоб зберегти гармонію та затишок у домі, намагайтеся не влаштовувати сцен.

Позитивні зміни в любовній сфері мають бути у Близнюків, Раків, Терезів та Риб. 2018 рік буде багатий на романтичні зустрічі та побачення. А сімейні Козероги та Водолії зможуть насолодитися гармонією відносин зі своєю коханою людиною.

Кар’єра

За словами екстрасенса, в професійній сфері діяльності в рік Жовтого Собаки навряд чи щось вийде «само собою». Багатьом представникам зодіакальних сузір’їв, а зокрема Тільцям, Дівам, Терезам та Скорпіонам доведеться гарненько попрацювати, щоб отримати належні дивіденди від своїх старань. Розраховувати на віддачу, швидше за все, можна буде у другій половині року. У той час як його початок доведеться присвятити роботі над собою та постійному самовдосконаленні.

Запальним Водоліям, Левам, Овнам а Стрільцям у рік Собаки категорично не радять вплутуватися в конфлікти в колективі. Є ризик, що саме ви залишитеся крайніми та, крім цього, отримаєте чималих збитків своїй репутації.

Скромним Ракам, Скорпіонам, Близнюкам та Рибам цей рік додасть сміливості та впевненості в собі. А ось любителям схитрувати не варто перевіряти свою фортуну. Жовтий Собака дуже ревнивий та справедливий, тому краще не випробовувати його терпіння спробами перекласти свою відповідальність на оточуючих – можна потрапити в халепу. У 2018 році в спілкуванні, як з союзниками, так і з конкурентами, вітаються такі якості, як відвертість та чесність.

Фінанси

У фінансових питаннях рік Жовтого Собаки буде доволі успішним та сприятливим для більшості представників зодіакальних сузір’їв. Особливо для водних (Рак, Скорпіон, Риби) і повітряних (Близнюки, Терези, Водолій) знаків, які звикли мислити нестандартно та до кожної справи знаходити творчий підхід.

Господар року високо цінує хоробрість та сміливість, а тому обіцяє успіх впевненим в собі вогняним (Овен, Лев, Стрілець) знакам зодіаку. А також, тим, хто вирішив змінити сферу діяльності або відкрити власну справу. Найбільш успішним періодом у вирішенні фінансових питань для представників земних знаків (Телець, Діва та Козеріг) буде середина року. На цей час варто запланувати вирішення важливих питань, таких, як купівля нерухомості, або серйозного капіталовкладення.

Читайте також: Як обрати дорогоцінні камені за знаком зодіаку: поради Хаяла Алекперова


1

Коментарі