Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Календар вихідних на 2018 рік.

  • 14.11.17, 22:06
З'явився календар вихідних на 2018 рік

Український інститут національної пам'яті пропонує заснувати в Україні всього 9 державних вихідних днів на рік.

Про це йдеться у підготовленому інститутом законопроекті.

Зокрема, пропонується перенести вихідний день із 9 на 8 травня і зробити робочим днем 8 березня.

Також автори документу відмовилися від ідеї позбавити статусу вихідного дня 1 травня, проте пропонується змінити формат цього свята: тепер в українців пропонується відзначати Свято праці, а не Міжнародний день солідарності трудящих.

Також у травні вихідний буде не 9 травня на «День перемоги», а 8-го в День пам'яті та примирення.

Також директор інституту Володимир В'ятрович розмістив на своїй сторінці в Facebook оновлений календар свят, на якому зазначено, які дні пропонується зробити вихідними.

З проектом закону мовна ознайомитись за посиланням.

    7

    Коментарі

    115.11.17, 00:55

    Мало йому морду набили, тре повторить!

      215.11.17, 02:08Відповідь на 1 від Skif 002

      Мало йому морду набили, тре повторить!За совком скучаєте? А мені подобається. І Володя теж!

        315.11.17, 06:19

        лучше пока ничего не трогать

          415.11.17, 16:11Відповідь на 2 від Alter ego*

          Давно треба наводити порядок зі святами, але, на жаль, ще не було проукраїнського
          президента, щоб навести лад у країні. Україна ще не має реальної (де-факто) незалежності.
          Російська дата Різдва повинна бути змінена на 25 грудня. Орда під керівництвом рашиста Сталіна зміниля цю дату перед війною по політичним мотивам. 7 січня -- рашистське різдво. Всі цивілізовані люди, в тому числі і в Україні святкують 25 грудня.

            515.11.17, 22:05Відповідь на 2 від Alter ego*

            Мало йому морду набили, тре повторить!За совком скучаєте? А мені подобається. І Володя теж!Так, дивлячись на цих муднів і на те що вони коять, я скучаю за совком! Дайте вже додохнуть тим ветеранам з 9 травням! Так само тим бабкам і тіткам з 8 березням! Неможна постійно колотити людей! Молоді все рівно на це покласти! Ті знищували людей і пам'ять, ці знищують людей і пам'ять. Чого лізти до тих свят, якщо за весь час незалежності нічого не побудовано і не зроблено до ладу, живемо виключно за рахунок того що від совку залишилося!

              616.11.17, 00:32Відповідь на 5 від Skif 002

              Жаль, що молоді вмирають частіше й більше ніж старі маразматики-совкодроти. Кому потрібні ці свята, які давно НІХТО, крім них, не відмічає? А до могил невідомих солдат в Україні відносяться краще ніж на раССіі. Це ФАКТ! Поїдьте на Волинь і подивіться ЯК ТАМ вшановують полеглих 8-9-го травня. У вас враз рухнуть всі стереотипи, посіяні раша-ТБ.

                716.11.17, 01:20Відповідь на 3 від Hudson Hawk

                лучше пока ничего не трогатьПерестань. Ми так НІКОЛИ не доживемо до ПРАВДИ!

                  816.11.17, 01:21Відповідь на 4 від utenok12

                  Давно треба наводити порядок зі святами, але, на жаль, ще не було проукраїнського
                  президента, щоб навести лад у країні. Україна ще не має реальної (де-факто) незалежності.
                  Російська дата Різдва повинна бути змінена на 25 грудня. Орда під керівництвом рашиста Сталіна зміниля цю дату перед війною по політичним мотивам. 7 січня -- рашистське різдво. Всі цивілізовані люди, в тому числі і в Україні святкують 25 грудня.

                    916.11.17, 03:19Відповідь на 6 від Alter ego*

                    Якщо перенести старі вята, відмінити вихідні і тд, то молоді почнуть вмирати меньше??? Після перевороту 1917 року теж все поміняли і відмінили, і о чудо!, перестали гинути молоді !... Знову почнемо спочатку? На ті самі граблі? Не вже не ясно що то все само скоро відімре і не потрібно навіть тему ту підіймати! Звичайно ж краще, тім старикам які й так задають ся питанням нахера вони прожили і дожили до ціх часів, ще раз , перед смертю ткнути мордою - ти, твоє життя, і навіть твої свята - це все лайно!.. Дивне дежавію, відголоски, ехо.... "Весь мир насилья мі разрушим, до основанья, а затем...." Якщо фарбувать паркани мостів в жовто-блакитний і при цьому не звертати увагу що нам приймають у парламенті то , жити краще не стане!

                      1016.11.17, 03:40Відповідь на 6 від Alter ego*

                      Я зараз займаюся тим, що ремонтую і підтримую, у лікарнях виважено і на високому рівні, старе обладнання. Навіть якщо воно списане і ніхто не береться його ремонтувати. І не важливо в принципі чи воно совкове, чи німецьке, чи американське чи турецьке. Поки нема якісного нового старе повинно працювати. Бо без цього не буде операцій і люди будуть просто вмирати... І от уявіть собі фразу: - Ви знаєте, ваш родич помер, бо старий , довбаний , совковий операційний стіл який списаний ще 20! років назад ми викинули , бо так потрібно по нормативам і взагалі він дууууже застарілий, а новий, сучасний, нам "нова" влада так і не дала... Але можу втішити вас тим, що вже препейменовано ... вулиць, повалено... довбаних ленінів, відмінені, перенесеній й пперейменовані ... свят і у планах ... ..

                        Сторінки:
                        1
                        2
                        3
                        5
                        попередня
                        наступна