АнЦихрист табачнік, або як першачків у неділю до школи женуть.

Перший дзвоник у цьому (2013) році пролунає для діточок-першачків у неділю.

В західній Україні, зазвичай, у неділю Люди до церкви йдуть. Набожні люди в неділю не працюють. 

Знаю з десяток родин, які лише 1 вересня повертаються з відпочинку (квитки брали так, бо ж 1 вересня - неділя, вихідний). Логіка нормальної людини підказує, що тиждень починається з понеділка, тому і перший дзвоник лунатиме у перший день навчання (хай, навіть, це 2 вересня).

Кому могло таке наснитися, що одне недолуге чмошне створіння, яке нині обіймає посаду цілого мЄністра Асвіти визначить долю мільйонів першачків і ПРИМУСИТЬ всіх танцювати під його маланську забаганку. Зіпсувати педагогам, батькам вихідний, свято перетворити на маніакальне бажання інфантильного самоствердження. Подякуємо товаґісчу табачніку за наших щасливих ДІТОЧОК!

Поставимо за його "здоров"я" 1 вересня (у неділю) у всіх церквах СВІЧКУ!


План захоплення України.

ПЛАН ЗАХВАТА УКРАИНЫ.

http://censor.net.ua/news/250608/plan_zahvata_ukrainy_opublikovan_dokument_spetsslujb_rossii

Для зриву підписання асоціації України з ЄС раШа має один дуже вагомий козир... ОДНУ кремлядську розробку.

У Києві достроково почалось блокування Київради!

Київрада, яка вже є не легітимною, хоче зібратися 19 серпня. 

П'ятеро активістів політичної ініціативи «Воля» вирішили не чекати понеділка і захопити Київраду вже сьогодні. Їх мета - привернути увагу до нелегітимності Київради

15.00 Зараз у приміщенні Київради перебуває активіст Ігор Луценко і ще четверо активістів. 

На ДАХУ  Київради (міської адміністрації) перебуває жінка, яка вимагає дотримуватисяь законів і провести у Києві ВИБОРИ!

15.30 На місце прибула група автоматників спецпідрозділу "Титан". Також до Київради приїхали співробітники прокуратури зі зброєю.

15.35 Співробітники спецпідрозділу "Беркут" увірвалися до зали Київради і виволокли з нього активістів.Про це повідомляє кореспондент Цензор.НЕТ. У момент штурму в будівлі не було помічено жодного співробітника Київради.

До громадських активістів була застосована сила, незважаючи на те, що вони не чинили опору. Активістам так і не пояснили причини затримання, а просто відвезли в невідомому напрямку.

Як заявив активіст ГО "Воля" Максим Маньків, активісти на законних підставах оформили свої перепустки, адже будівля Київради є відкритою для відвідувань. Проте вже через 2 години до зали увірвалися тридцять співробітників "Беркута" і "Титану", і, не пояснюючи своїх дій, із застосуванням грубої сили видворили із зали чотирьох активістів.

У залі залишилася журналістка Тетяна Чорновол. Невідомо, чи була вона затримана. Через центральний вхід її не виводили.

Шкільні ярмарки продають зошити із портретами Леніна та Сталіна

На шкільних ринках продаються зошити з серії «Великие имена России» із портретами Леніна та Сталіна. Про це «Дню» повідомила киянка Наталя Катриченко, яка днями відвідала склад-гуртівню канцтоварів у столичному районі Петрівка.

Обкладинки зошитів – якісні, з тисненням, виглядають цілком презентабельно. Щоправда, серед «великих імен Росії» учням пропонують ознайомитися не лише з постатями Гагаріна, Туполєва, Рахманінова, Ломоносова, а й Катерини II, Столипіна, Сталіна та Леніна. Зошит з останнім із названих персонажів на обкладинці і потрапив на очі Наталі Катриченко. На другій сторінці обкладинок наведені довідки про кожну з "постатей".

ТОВ «Полісвіт», дані якого як виробника зазначені на зошиті, відмовились дати коментар щодо своєї продукції.

Шановні мої ДРУЗІ! Гадаю, настав ЧАС коли МИ і ніхто інший має зупинити це, м"яко кажучи, НЕПОДОБСТВО! Всі, у кого діточки збираються до школи, хто зустріне ПРОДУКЦІЮ подібного формату, пропоную НЕ ЗАМОВЧУВАТИ, вимагати НЕГАЙНО ПРИБРАТИ з продажу це л___но, "мотивуючи" горе-продавців ( на свій власний розсуд)

Прошу ДОЛУЧИТИСЯ до справи всіх НЕБАЙДУЖИХ. (розсилайте, інформуйте людей) ДЯКУЮ!!!

Черкаські регіонали зміцнюють свій шлюб із Батьківщиною

14 серпня 2013 року в. о. міського голови Віктор Білоусов представив колективу кінотеатру «Україна» нового керівника. Ним стала депутатка міськради від «Батьківщини» Валентина Слуцька.

Сергій Одарич, міський голова у відставці, у себе в «Фейсбуці» так прокометував цю подію:
«Черкаські регіонали зміцнюють свій шлюб із Батьківщиною. За рахунок громади міста. На посаду директора кінотеатру "Україна" призначено активну бютівку, звичайно ж - депутата міськради, яка голосувала за імпічмент, Валентину Слуцьку. Таким чином, на зарплату з бюджету вже працевлаштовано 14 депутатів із 40. Далі буде...».

Анатолій Бондаренко, керівник обласного осередку ВО "Батьківщина", в тій же соціальній мережі гостро відреагував на коментарі "вільних демократів" щодо цього призначення.
"Наш народ багато разів дурили, але всерівно він ще частково вірить окремим пліткам та словам. Сьогодні в кожному інтернет- ЗМІ прочитав про те, що наш депутат в міській раді Валентина Слуцька призначена директором кінотеатру «Україна» і журналісти та Одарич розцінили це як співпрацю з регіоналами, почався пошук підводних каменів. Шановні, цей кінотеатр, який був першим в місті зараз переживає не найкращі часи, але має чудове місце розташування, хороший трудовий колектив, який працює на ентузіазмі і головне песпективи для розвитку. І взагалі, який зв’язок між призначенням і регіоналами? Ми вже неодноразово говорили, що немає ніяких об’єднань з Партією регіонів, ми не співпрацюємо з ними, а виконуємо свою роботу на благо громади міста Черкаси. Але щоб там не говорили і не писали , я бажаю Валентині Слуцькій успіхів у роботі, натхнення і сил, щоб кінотеатр «Україна» відновив своє обличчя, став однією з візитівок міста і звичайно багато відвідувачів і справжніх поціновувачів кіно."

Перший СПАС!

Православні християни у середу, 14 серпня, святкують Перший Спас та день пам'яті семи мучеників Макавеїв. 



Це свято прийшло до нас з Візантії, де було встановлене не пізніше ІХ ст. Воно полягало в перенесенні з імператорського палацу до храму Софії частини хреста Господнього, що збереглася. Протягом двох тижнів святиню носили по Константинополю з метою "відвертання хвороб", для очищення міста від злих духів, які за давніми віруваннями приносили епідемії страшних хвороб. За допомогою хреста освячували воду, щоб вона стала чистішою та щоб йшли дощі в спеку - звідси назва Спас на воді.

Я вітаю всіх православних і сподіваюся, що настав час очистити Київ і всі міста неньки України від злих духів - яничар, хазарів, кемлівських вилупків...

Слава Україні!!!

Кого підтримати на Президентських в 2015_му???

Чи слід визначитися опозиції з єдиним кандидатом у 1 турі виборів, чи хай "переможе сильніший" і у другому турі вся опозиція працюватиме на рейтинговішого???

Моя симпатія на боці націоналістів і Тягнибока...Але суспільство в Україні ще не готове обрати Президентом націоналіста - ПАТРІОТА. Занадто багато в Україні толерастів, космополітів, ліберастів...

Залишається підтримувати тільки Кличка?

До 100-ї річниці смерті Лесі Українки

"... користувач Богдан Бо надіслав вам свою замітку "До 100-ї річниці смерті Лесі Українки"зі співтовариства Ми любимо тебе, Україно!"

У підтримку ПОБРАТИМУ Богдану Бо, даю посилання на чудову замітку

http://blog.i.ua/community/662/1258407/ 

І у день пам"яті  Лесі Українки до всіх звертаюся ЇЇ СЛОВАМИ:


НЕХАЙ

Так, ми раби немає гірших в світі!
Феллаги, парії щасливіші від нас.
Бо в них і розум, і думки сповиті,
А в нас вогонь Тітана ще не згас.

Ми паралітики з блискучими очима.
Великі духом, силою малі.
Орлині крила чуєм за плечима.
Сами ж кайданами прикуті до землі.

Ми навіть власної не маєм хати.
Усе одкрите в нас тюремним ключарам:
Не нам, обідраним невільникам казати
Речення гордеє "Мій дом — мій храм!"

Народ наш, мов дитя сліпеє зроду.
Ніколи світа-сонця не видав.
За ворогів іде в огонь і в воду.
Катам своїх поводарів оддав.

Одвага наша — меч, политий кров'ю.
Брязчить у піхвах, ржа його взяла.
Чия рука, порушена любов'ю.
Той меч із піхви видобуть здола?
Нехай же ми раби, невільники продажні.
Без сорому, без чести — хай же так!
А хто ж були ті вояки одважні,
Що їх зібрав під прапор свій Спартак?.. 

Краще один раз побачити...

Це звичайні скріни, зі звичними їхніми рейтингами. За день або два, всі ж ми розуміємо, втратити 10000 рейтингу нереально.

А у ВАРТИ таке траплялося!!! hypnosis

Я навмисно розмістила цю замітку, щоб відслідковувати перебіг зростання, або зниження рейтингів різних товариств. Тільки наша пильність може врятувати нас від маніпуляцій і фальсифікацій...

Що мене особливо тішить, що перші три позиції за товариствами патріотичного спрямування. 

Дякую ВСІМ ПАТРІОТАМ. Щира подяка ДРУЗЯМ і учасникам нашого товариства!

Разом ми сила!!!


От так "брати" .

В Азовському морі в середу ввечері перекинувся човен з українськими моряками при гонитві за ними російських прикордонників.

Вижив один з моряків. Четверо потонули.

І що тепер заспівають "брати наші" молодшенькі.....???