ОБЕРЕЖНО!!! Спецслужби ФСБ серед кандидатів ВО "Батьківщина"!

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

7 жовтня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ігор Мірошниченко скерував депутатські звернення до Служби безпеки України та Центральної виборчої комісії, у яких вимагає провести перевірки щодо причетности кандидата у народні депутати від ВО "Батьківщина" на окрузі № 162 Владислава Бухарєва до спецслужб ФСБ Російської Федерації та зняти його з реєстрації.

Бухарєв працював у Збройних Силах України, в органах державної податкової служби, а з березня по липень цього року був першим заступником голови Служби безпеки України. За цей час Україна отримала війну на сході, втратила Крим та тисячі життів українців.

"У час неоголошеної війни з Російською Федерацією, коли Україна виборює свою незалежність шляхом втрати людських життів є неприпустимим вихваляння у своїй передвиборчій агітації кандидатом у депутати від ВО "Батьківщина" Владиславом Бухарєвим тим, що він був нагороджений медаллю ФСБ Росії "За боєвоє содружество". Це може свідчити не тільки про колишній зв'язок Бухарєва зі спецслужбами Російської Федерації, а й не виключає, що він і надалі тісно співпрацює з окупантами", – наголосив Ігор Мірошниченко.

27 червня ви ВСЕ зрозумієте!!!

Причину припинення вогню в кризових регіонах зрозумієте 27 червня, – аналітик

Політичний аналітик Павло Нусс важає, що припинення вогню на сході країни – реальний і потрібний сценарій. Чоловік каже, що йому стали відомі причини призупинення АТО в кризових регіонах.


- Путін готував масштабну бійню на сході. Мені стала відома причина та логіка припинення вогню в кризових регіонах. З зрозумілих причин, я не можу досконально та в повному обсязі передати її Вам, але хочу попередити критиків цієї ініціативи, що через тиждень, вже 27 червня ви зрозумієте важливість цього кроку, заради реальних змін та перспектив, – пише Павло Нусс в себе на сторінці. - Путін та його військо терористів на сході, на мою думку(!), готували масштабну військову провокацію, яка б унеможливила підписання економічної частини угоди про Асоціацію. Це абсолютно реальний сценарій, який вже сьогодні деактивований планом Порошенко і Ко.

- “Ко” – це не оточення президента, це міжнародна коаліція, яка задіяна в боротьбі проти російської агресії.
Путін планував сотні жертв серед мирного населення українського сходу, які б приписувалися українським військовим. Після чого, планувалась розгорнута широкомасштабна інформаційна кампанія по дискредитації української влади та армії.

Аналітик говорить, що в країнах союзників Росії, членів ЄС, мали б пройти акції протесту проти підписання доленосного документу про Асоціацію між Україною та ЄС. В таких умовах, під тиском громадськості, Євросоюз відтермінував би підписання пакету, що і потрібно було Путіну.

- Наразі, антитерористична та військова кампанії тимчасово припиненні. Мирний план схвалено міжнародною спільнотою, і навіть деякими членами ЄС – латентними союзниками Кремля. У шулера вибито карту. Нам варто набратися сил та терпіння ще на тиждень, аби не піддатися провокаціям Москви. Але це не весь український план. Є дія, яка за грифом “секретно”. Головне перемога над агресором. Вона близько. Слава Україні, та нашим американським друзям, – пише Нусс.

Рашисти задовбали!



МЗС Росії скерувало МЗС України ноту з пропозицією доставки російської гуманітарної допомоги в східні регіони.

"Мовляв, до Москви надходять «численні звернення» з проханням про допомогу від якихось українських «громадських організацій»", - коментує Дмитро Тимчук, керівник групи "Інформаційний опір".

"Дорогий наш пане Лавров. Величезне вам спасибі за доброту. Вашу «гуманітарну допомогу» у вигляді зброї та найманців донбаські терористи отримують постійно. Ви так прагнете її швидше передати, що наші прикордонники не встигають реагувати на прориви автоколон з цією «допомогою» через кордон.Краще допоможіть своїм шісткам заправляти в Абхазії. Ось вони точно в потребують «гуманітарної допомоги» - кримінальна псевдодержава, зготована Москвою, летить у безодню хаосу. А ми вже якось без вашого мерзенного втручання проживемо", - написав на Facebook Дмитро Тимчук.