Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Іноземний будівник з Узбекистану вбив сестру та матір своєї друж

У чергову частину Кировського райвідділу міліції Донецька звернулася молода жінка, що повідомила, що протягом тижня не може зв’язатися по телефону з матір’ю і старшою сестрою, що проживають в мікрорайоні Широкий, а ключів від їх квартири не має. До того ж їй дзвонили з роботи сестри, і виявилось, що та вже тиждень не з’являлася на робочому місці. Сама заявниця проживала із співмешканцем в іншому районі. З її слів, останній раз бачила своїх родичок неділю тому: тоді сестра попросила її узяти до себе на декілька днів її 3-річну дитину, оскільки чекала в гості іноземного студента, з яким зустрічалася, і його друзів. Проте протягом тижня за хлопчиком ніхто не приїхав і не підійшов до телефону.

Коли слідчо-оперативна група прибула за вказаною адресою, первинна інформація доповнилася свідченнями сусідів, стурбованих тим, що з квартири без вісті зниклих поширюється підозрілий запах, а також крики кішки і собаки. Зрізавши дверні петлі, правоохоронці проникли в приміщення і знайшли обох жінок мертвими з багаточисельними колото-різаними пораненнями. Судово-медична експертиза показала, що вони були убиті за тиждень до виявлення, а за весь цей час домашні тварини встигли обгризти на трупах м’які тканини.

Як розповів начальник Кировського райвідділу міліції Донецька Володимир Зіборов, з самого початку свідчення сестри і дочки потерпілих залишали більше питань, чим відповідей. В ході розслідування оперативники зібрали інформацію, яка пролила світло на зовсім іншу історію, і протягом доби підозрюваний у вбивстві був затриманий.

Їм виявився 28-річний співмешканець заявниці – громадянин Узбекистану, що приїхав до Донецька в 2006 році на будівництво нового стадіону. Після здачі об’єкту молода людина залишилася в місті і стала займатися ремонтами. На початку 2009 його найняла на роботу 55-річна мешканка мікрорайону Широкий, що проживала з двома доньками і онуком. Незабаром у ремонтника склалися близькі стосунки з молодшою із дівчат, і вона завагітніла. Дізнавшись про це, мати намагалася переконати дочку, що «цей обідранець їй не пара» і всіляко перешкоджала їх стосункам. Після чергового скандалу дівчина втратила дитину, але на поводу у матері не пішла.

Разом з коханим вона переїхала на арендовану квартиру, де стала проживати в цивільному шлюбі і знову завагітніла. Але це не змінило ставлення її матері до нелюбимого зятя. Живучи на відстані, вона продовжувала «обробляти» доньку, а в середині грудня взялася до рішучіших дій: заявила, що якщо та не повернеться, вона прикладе максимум зусиль до того, щоб її парубка вислали з України.

Того  дня молода людина поїхала до тещі, але конструктивної розмови не вийшло. У відповідь на чергові погрози він перерізав їй горло, а потім зробив те ж саме і з її старшою донькою. Щоб пустити міліцію по помилковому сліду, він перевернув все в квартирі, намагаючись створити видимість наслідків пограбування, потім розбудив дитину, яка спала в цей час, і разом з нею повернувся додому. Там він розповів про все коханій, і удвох вони придумали, як відвести від нього підозри, повідомила donbass.ua Марина Голдинська з прес-служби Донецького ГУ ГУМВС України в Донецькій області.

http://sna.in.ua/?p=634

3

Коментарі