Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 21.02.24, 18:07









Єдина людина, яка здатна вирішити конфлікт з польськими трактористами — це українська послиця в Болгарії.





Часопис Перемоги

  • 21.02.24, 17:55
ЗЕгниди прогнозовані, як рашисти. Під`єрмаківська УПячка спільно із КМІС вже розпочали рух ЗЕ до капітуляції

Кожен долар, відшкодований росією, передам ЗСУ, – Порошенко про знищену у Липецьку фабрику "Рошен". П'ятий президент повідомив, що московіти з підприємства вивезли частину обладнання, а решту порізали на металобрухт. Проте Зеленському гроші під час війни важливіше за армію.


Ймовірне зняття командувача ВМС Неїжпапи, про що повідомляють джерела, логічне завершення спецоперації ЗЕ по нейтралізації керівництва ЗСУ агентурою ОПи. На рахунку віце-адмірала знищення крейсера "москва" і битва за о. Зміїний. Ворожому дуету ЗЕ+Z патріоти в армії не потрібні.

Він звичайний ждун. Тому і не втік.





А наші партнери?



«І шо я блять буду робити в Польщі з рублями?!», - польські фермери погрожують припинити блокування кордону, якщо анонімні спонсори блокади не почнуть робити виплати в злотих !

Добре, що в нас хоч з Грецією спільних кордонів нема

Українці цікаві люди, їх обурює якийсь польський фермер з прапором срср і закликами до путіна (фермер вже заарештований і йому пред'явлено звинувачення по 2 статтях), але виказують абсолютну симпатію до агента фсб Боцмана, тому що він кидався свинками під піздьож бєніного бігуса.



Ще один Су!


Часопис Перемоги

  • 20.02.24, 21:28



Пенсіонер-ждун Алєксєй на тлі зруйнованої Авдіївки зустрів фашистів рф і на телекамеру кремлівців прошипів: "Чувствую радость і свабоду. Пасіба расіі, ми дома" От чому я голосуватиму лише за ту партію, в програмі якої буде Закон про позбавлення громадянства України всіх руzzмирян

"путін розбереться і з Україною, і з Брюсселем, і з нашим урядом", Саме з таким лозунгом вони приїхали перекривати дорогу на кордоні з Україною.
Люди, які щиро обурюються і не розуміють, що це провокація кремля на гроші кремля, а не справжня думка поляків... Як ви живете в дорослому світі з мозком трирічної дитини? Як вас ще цигани не вкрали?

І знову цей "хтось" викликає ненависть до поляків?



727 день з 10 років війни. Авдіївка -біль. Запоріжський напрямок, Куп"янський - бої, міста під обстрілом, гинуть цивільні, волонтери задихаються, рахуючи кожну копійку, а Бориспіль може відновити роботу летовища за три тижні.. Альона полетить на Євробачення? Татаров, Портнов...


umnik Бог дав людям право вибору щоб невдячні не робили його винним за своє зубожіння. І за війну...

«Зеленський вшанував пам'ять загиблих на Майдані» Це як вшанував? Призначеннями татарова, єрмака, шурми і смірнова? Чому портнова не призначив досі, щоб вже раз і назавжди вшанувати пам'ять загиблих на Майдані? А можна якось відразу перейти до вшанування пам'яті зеленського?


Найвеличніший





ПоЦріотіZмъ

  • 20.02.24, 21:10

Наука в России развивается стремительным домкратом
lol tears В Институте русского языка Российской Академии Наук состоялась презентация монографии доктора филологических наук Арутюна Мамедова «Михаил Васильевич Ломоносов – универсальный человек». Оказалось, что иврит и идиш были созданы Ломоносовым по просьбе раввина из подольского местечка, который попросил великого русского учёного «дать еврейскому народу язык и письменность». «Столетиями эти факты замалчивались, однако с документами не поспоришь. В архиве я нашёл черновики Михаила Васильевича, по которым хорошо видно, как он придумывал иврит и идиш. Самое удивительное, что сделал он это всего за одну ночь», – рассказывает учёный. На презентации книги присутствовал философ Александр Дугин – он пообещал добиться от Израиля официального признания Ломоносова автором еврейских языков. «Государственный язык Израиля был создан природным русским человеком, но почему еврейский народ не признал этого официально? Почему в Израиле не стоят сотни памятников Ломоносову? Полагаю, к решению этого вопроса необходимо подключить МИД, а если потребуется, то и Минобороны», – написал Дугин
Я попросил продолжить тему ChatGPT, по моему отлично получилосьuhmylka

Вспомнилось

lol Зачем Ломносов евреев 40 лет водил по пустыне, если Менделеев знал короткую дорогу из Египта в Палестину?
uhmylka Поморы все на идише разговаривали. Издревле. Прихожане местной синагоги в Холмогарах не забывают своего великого земляка. Теперь вместо Умани евреи массово ломанут в Холмогоры
И это еще академик-овцееб не высказывался


Чисто английское убийство


росіяниskuchno

«Ездит на электросамокате, пользуется гаджетами, использует английские слова»: РПЦ выпустила брошюру «Как распознать слуг Антихриста»
АТЕИСТ

Часопис Перемоги

  • 19.02.24, 20:13
Залужного за два роки не разу не показали по телемараХфону. Сирського піарять з першого дня!

Пам'ятаєте оце шоу, з заявкою про "пришвидшений вступ до НАТО"? Цінність і вага підписаних вчора папірців приблизно така ж


shock Кирило Буданов заборонив Зеленському їхати до Нідерландів, бо там йому загрожує смертельна небезпека)) - Президент може повернутися звідти "вбитим", - підкреслив Голова ГУР.

Не випустять


А ось і результат обезголовлення блазнем ЗСУ. Русня шукає найменшу шпаринку, кожен шанс захопити хоч метр нашої землі, вбити якнайбільше українців. Тільки дурні щось мелють про "переговори і Стамбульський мир"

Авдеевка русско-фашистские оккупанты уже ощутили на себе все прелести "пирровой победы". Взятый страшной кровью город продолжает собирать кровавую дань. Малыми группами в Авдеевку заходят украинские ДРГ и зачистив участок уходят до того как русско-фашистские оккупанты успевают…




Якщо ви не знали, чим Вавка в бункері бавиться



Хто така Софія Федина? Кандидат політичних наук, доцент кафедри міжнародних зв'язків і дипломатичної служби ЛНУ, на відмінно закінчила середню школу, авторка більше десятка наукових робіт, знає 7 мов А ще дуже смілива україночка, яку, чомусь, злякався Зеленський. З Днем народження!


Часопис Перемоги

  • 19.02.24, 18:38


Это твитт от 22 года. Слова пророческие!!!



umnik Рулони туалетних паперів т. зв. "безпекових угод" і "формул миру" - розвідняк кремлівської агентури з ОП, який готують для підписання капітуляції з рф.

Київ погодив ще кілька безпекових угод, - Зеленський. Т. зв. угоди - це меморандуми для лохів, точніше, сурогат НАТО.

І знову перехрестя для народу і влади - хто вийде на пряму дорогу першим..

Бєня і його ручна мавпочка


А ви донатьте, вкраїнчики, пірдулі на супутник і лачену на чьорний-пречьорний ящик чмута. І дрони там на кухнях збирати не забувайте - вам ще лопатами відбиватись.


а тепер дивимося уважно на новину. 40 шахраїв, яки погодилися цим займатися, тільки у одному шахрайскому "центрі". Ця країна невиліковна.


Зеленський (дебати): Чому через 5 років ми так і не знаємо вбивць на Майдані? (піздьож зеленського, імена вже були відомі). Зеленський, чому через 10 років справи закриті і похерені, вбивці відпущені, а на Банковій сидять срані ригі вбивці Майданівців?

Революція Гідності – Контрреволюція Ницості.

…Небесна Сотня життям заплатила за вигнання тупуватого диктатора, щоб через п’ять років ті, що під час революції відсиджувалися перед телевізорами, привели до повної влади бикуватого узурпатора…
Простий парень з народу. Еволюція піаніно

ТСН вражає

Одне з перших розпоряджень росіян. Висновки?

Нехай в нас все буде добре!

З Днем державного герба

Часопис Перемоги

  • 19.02.24, 18:29








Зеленський відвідав Маріуполь і здав, Соледар, Бахмут і здав, зняв відосик в Авдіївці - здав в котел. Зеленський піарився в Роботине... тривають бої. Зеленський сьогодні відвідав військових поблизу Куп'янська... хвилююсь.




"Страшне фото. Насправді страшне. Тягнути на собі усе це, знаючи, що більша частина "вдячного народу" тебе ненавидить... Що більшість співробітників на твоїх же фабриках, яким ти забезпечив європейські умови праці та достойну зарплату

Пам'ятник Тарасові Шевченку у Римі. Знаходиться на території Українського Католицького Університету і собору Святої Софії.


ПоЦріотіZмъ

  • 18.02.24, 22:13



Когда человек заболевает, его организм начинает изо всех сил бороться с болезнью. Если выздоровление не наступает, организм начинает приспосабливаться к болезни, считая, что это теперь нормально. Что теперь так мы и будем жить всегда.

У войны появились выгодоприобретатели. Состояние российский олигархов в 2023 году выросло на 50 миллиардов долларов. От продолжения войны выигрывают российские военные заводы. Выигрывают посредники, добывающие санкционные товары. Выигрывают бизнесмены, у которых исчезли западные конкуренты внутри страны. Выигрывают чекисты, чья власть перестает быть хоть чем-то ограничена. Выигрывают жены контрактников, получающие небывалые ранее деньги. Все остальные уходят в страшный минус.

На наших глазах происходит процесс перетекания власти от Путина к силовикам. Теперь все чаще они будут принимать решения самостоятельно и игнорировать любые приказы, которые им не нравятся. После «выборов» Путин окончательно перестанет быть самостоятельной фигурой и этот выживший из ума параноик превратится в подставку для микрофона.


uhmylka Якийсь радянський гарріпоттер



Гной планетьі Земля:
Cпрашиваете зачем кремлёвская братва удалила Навального?
Xолопов порадовать! Поют "Оторвлся Тромб", ликуют
Какая демократия, им Северная Корея по душе 86% "населения", poccия - позор планеты
uhmylka В Китае было восстание боксеров, на россии - восстание бегунов-спринтеров. Один мусор гоняет целое стадо безропотного сцыкливого скота)

На конкурсе детских рисунков “Мой папа - герой”, не приняли рисунок 6-летней девочки, папа которой вернулся с СВО без ног, “чтобы не портить людям настроение”.                        В комментах, ожидаемо, потребовали крови

Часопис Перемоги

  • 18.02.24, 20:46

uhmylka Він ще коли в 2019 р голосував за Пороха, казав що Зеля слимак, а Навалєнний маладець. Попався шлюха!

tears
Це неправда!!!! Наш Вава не істеричний, сильний, сміливий, ростом 2 метри, важить 100 кілограм - а як добре пообідає, на вагах може переважити самого Стефанчука! И взагалі красунчик і не лох.
Наказав так зробити але не зробили… натомість носять його на руках і хвалять зі всіх бот-акаунтів.

chih Короче, парахабіти... Кому шось не нравиця, можете купити пілочки з цитатами лідора за 549 грн, і запіліцца

це воно таке Пороху на стадіоні піздануло

stop Але ж у нас державою керує русскій кріт, ларьочнік єрмак і кротяче кодло портнова на Банковій, яке зовсім не діє в інтересах України

Робота художниці з Сум

москва, мабуть, дуже щедро віддячує своєму буратіно. Яку галузь не візьми - ЗЕ скрізь враховує інтереси нашого ворога і, навпаки, все робить проти інтересів України. Гарного слугу обрав собі плебс


Це ВПЕРШЕ! Це ПОТУЖНО!


Може я чогось не розумію? А як же стандарти НАТО? Що це за висір?Намагання затримати постачання снарядів

Сьогодні сюди вже не вмістяться всі міста і селища, які вони зробили разом.
Молодий Стефанчук з молодим Зеленським uhmylka Коли КВН був справжнім