Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги

  • 28.02.24, 18:06
Зеленський обіцяв вийти з бізнесу, але ніхто з нас не бачив його декларації. Обіцяв залишити Квартал-95, натомість переніс Квартал у всі гілки влади. Президентські літаки не продав, а, навпаки, за бюджетний кошт удосконалює. Обіцяв добровільну відставку у разі порушення закону

Обіцяв не створювати коаліції з ексрегіоналами. Збрехав. "Слуги" створили з опзж більшість в Раді. Замість "нових облич" у владу повернулись ригі. Обіцяв завершення війни на Донбасі, в створив умови для широкомасштабної війни агресорів.

Обіцяв притягнути сепаратистів до відповідальності, проте депутати під брендом ЗЕ стали колаборантами. Він також обіцяв залишитися у країні після завершення повноважень. Вова, хоч це виконай. Мільйонам українців не терпиться помацати твоє адамове яблучко та залізні крашанки.


Все йде за Оманським планом: Податкова торік відшкодувала лише 63% від запитаного ПДВ. Суми зменшилися майже у 1,5 рази. Уряд вимагає, щоб держпідприємства авансом сплатили дивіденди за 2023 р.

ЗЕлені вороги українського народу підспудно розуміють, що їм доведеться відповідати ЗА зраду, мародерство, сотні тисяч убитих українців. Тому і вигадують "іпсо москви про майдан-3".
uhmylka В Саудівську Аравію на зустріч з волошиним, щоб передати плани України на стіл кремля...

І тому зеленські виродки кидають за грати Пашинського... А ви лохи збирайте на дрони для СБУ, яке ніяк не може знайти того чувака, який призначав своїм указом агента фсб рф кулініча в СБУ ліпового лейтенанта баканова, і який поклав на стіл в кремлі плани контрнаступу.


umnik 733 доба з 10 років... В під"їзді заселеними знову лишилось 4-5 квартир... А карту бойових дій на Донеччині бачили? А 40 оборонних підприємств встали на захист Пашинського...А де звільнені бойові генерали? З новим днем, шановні...



То ось навіщо клоп в Албанію полетів. Готують Стамбул 2.0

"сайтісь пасрєдінє"



Часопис Перемоги

  • 27.02.24, 23:10
"Ворог проводить спецоперацію Майдан-3 щоб розхитати ситуацію та завдати військової поразки", - т. зв. "комітет з питань розвідки" при Зеленському. Очолює комітет Буданга. Гадаю, вкинута інфа - спільна операція ЗЕ і Z. За вигаданими "майданами" майданофоб попаде в книгу рекордів.

Українці і Захід пам'ятають, як делегація "жму руку-обіймаю" сама пропонувала російським вбивцям демілітаризацію: Україна без НАТО, Крим і Донбас на 15 років ворогам (назавжди), пропонувала гарантами безпеки в т.ч. рф і КНР. Бербок трошки помиляється: Буча ЗЕзрадників не змінила

Європарламент схвалив €50 млрд багаторічної фіндопомоги Україні. Це добре, але бентежать два питання: 1. ЗЕщурів ще складніше буде відігнати від такої жирної годівнички; 2. Чи призначатиме ЄС контрольно-ревізійні органи для нагляду за прозорістю та цільовим використанням коштів?

москва із Буратіно синхронно ллє наклепи на Порошенка, але те, що за Конституцією України нєтряпка стане в травні нелегітимним, Вовочка "чомусь" спихує на нібито "московське ІПСО". І ще: москва ані разу ще не облила брудом свого агента Єрмака, який фактично керує Україною.



Рейтинг "потужності" ЗЕрежиму ілюструється змінами цін на квартири. Найдешевші оселі у Сумах, Харкові, ще дешевше у Миколаєві. Де населення слабо вірить в "незламність" ЗЕ. Значно зросла вартість квартир в Ужгороді.

Шнобелі..




Зеленський зустрівся з принцем Саудівської Аравії




ПоЦріотіZмъ

  • 26.02.24, 20:15
В Челябинске силовики подарили женщине портрет Берии после "профилактической" беседы об ее участии в акции в память Навального. С тонким намеком.

Это хорошо, что чекисты решили вспомнить историю. Вспомним и мы.
Вспомним, что Берия, как и оба его предшественника были расстреляны.

Генрих Ягода был обвинен в измене родине, саботаже, шпионаже и вредительстве. Его жену и двух сестер расстреляли, мать с отцом умерли в лагере. Маленького сына отправили в детдом, а потом, когда он немного подрос, посадили.

Николай Ежов, который гордился тем, что «почистил 14 000 чекистов», был обвинен в подготовке государственного переворота и организации терактов. Жена покончила жизнь самоубийством. Приемную дочь отдали в детдом. Шурина и брата расстреляли. Из трех племянников двоих расстреляли, а одного посадили.

Самого Берию обвинили «в измене Родине в форме шпионажа и заговоре с целью захвата власти». Вместе с Берией расстреляли и его ближайших помощников. Всех — с конфискацией имущества и с лишением воинских званий и наград. Кроме этого, не менее 100 генералов и полковников были лишены званий и наград и уволены из органов.

Добавлю, что судьбу нынешних чекистов будут решать не слюнявые прекраснодушные либералы, а доведенные до отчаяния обыватели и озлобленные поражением фронтовики и зеки из «Вагнера»

Горю нєт конца.. Почекаємо чи правда?

Читати російських опозиціонерів - це важка праця


ибо нех..


Не забуваємо донатити



Советская девочка рисует себе срок. Сколько статей УК намалевал здесь художник?

Часопис Перемоги

  • 26.02.24, 20:08
look Те що тези про його легітимність проплачує Росія, він знає. Те що кремль мав план по контрнаступу ЗСУ він також знає. А те що москалі нападуть завтра він не знав!




wakeup І знову кома - чекати неможливо арештувати..


umnik Тільки прочитайте уважно цей банер, і всі питання відпадуть





«Будєм сдавать рускім партньорам город за горадом, а кто будєт сапратівлятся - обьявім агєнтом маскви і работай на росію!»





ну шо. наголосували? Країна мрій



Часопис Перемоги

  • 26.02.24, 19:09
Блюзнірство


Наркомани їб@ні. Чому не Путч?

Отже зраду заплановано на весну. Хоча зараз Бовтік намагається зіграти, як він ненавидить пуйла

Думки зеленських дегенератів



Шось мені не нравиця Шмигаль єрмака, і як він рученята склав




Не може буть...



Зі святом Україночки!


ПоЦріотіZмъ

  • 25.02.24, 18:45
И родина щедро, поила меня...
Инда не оскудеет земля рсукая анусами говяжьими!
Неудобная история



Вот вы смотрите на очередной сбитый А-50, а тут прямо сейчас летит обратно самолет Лаврова.


Червоною ниткою доносів прошита вся історія московської держави. Завдяки обмовам століттями зміцнювалася владна вертикаль, яка сягнула краю в державному терорі тоталітаризму Сталіна. Якщо хтось думає, що все залишилося в минулому, той глибоко помиляється:

Спортивный арбитражный суд в Лозанне отклонил апелляцию Олимпийского комитета РФ по решении о прекращении членства в Международном олимпийском комитете (МОК)

Сегодня прочитал , что республиканцы !!!в США блокировали лен-лиз с 1939 по март 1941 года , для помощи Британии и Китаю . Сейчас республиканцы делают тоже самое . История повторяется


shock На Московії вовки загризли та з'їли солдата - строковика просто на посту

Когда тебе пишет сам гетьман , Богдан Хмельницкий , у тебя произвольно повышается самооценка

uhmylka lol На росії якась кндр. Подивіться, який вони зріст василічу намалювали

Лысый российский негодяй Небензя в ООН заявил, что рф может воевать до конца и у Украины пока есть шанс сохраниться как государство, если оно не будет представлять угрозу для россии. И чем дольше затягивается конфликт, тем невыгоднее будут условия мира для Украины. ПШНХ !

Часопис Перемоги

  • 25.02.24, 17:35
Вітаю всіх наших пані та панянок з Днем українських жінок!rose


Свій до свого по своє
Термін легітимності Буратіна спливає, від Феміди США поки вдалось відпетляти, тому виставу із нібито "ув'язненням" Бєні зеленій мафії треба закінчувати.

umnik Так, він 'сидить' тільки в уявах телеаудиторії зеленого марафону. І як компенсацію віддати йому Приват і попросити вибачення…
П’ять відтінків ЗЕленого

Як там Зеленський казав, чому він звільнив Залужного та призначив Сирського: щоб пришвидшити процеси



Виявляється, ЗЕмародери ще й ЗЕбариги. Ой як цікаво. Кулеба барижить цигарками?


Як Зеленський із рашистськими поплічниками "ведуть" Україну до ЄС і НАТО (насправді, у тайговий союз): Американці розслідують шахрайство, пов'язане із допомогою США Україні, під час закупівлі, заміну продуктів, крадіжки, корупцію, а також нецільове використання коштів ЗЕрежимом.


А какая разніца, хоть поржом...





Часопис Перемоги

  • 24.02.24, 17:42
Львів. Президент Володимири Зеленський показує прем'єр-міністерці Данії Метте Фредеріксен найбільші і навйражаючі результати свого 5-го президентства, котрі увійдуть в історію...


wakeup Ну чому комусь дістається Трюдо, а нам оце? Нема в житті справедливості

А це вже не смішно. Паралельно з наїздами на поляків, Щеля зібрався до Вірменії, яка була членом путінської ОДКБ. Теж зазира в тайожний союз, як Яник. Але одночасно хоче тягнути гроші з Заходу, хитрий поц.



Хуцпа знов залякувала сенаторів нашими життями. То якщо ви доцарювались до такого, що не можете забезпечити безпеку українцям, може нах підете? Розвалили ВПК, обкрадали МО, розмінували кордони, а тепер шантажують "дайтє дєнях, а то некоториї українци почнуть умірать"

От зараз би ще Притулі задонатити, і спааать))) Але ж, поговорюють, він на дрібниці не розмінюється. Ну штош, ні то ні. Дорослі вже. Знаємо що робити. Та й коней на переправі не міняють.


Серия взрывов на одном из самых крупных предприятий России — Новолипецком металлургическом комбинате.

Украинские беспилотники попали в установки, предназначенные для первичного охлаждения неочищенного коксового газа. Поражение этих объектов может привести к остановке всего производственного процесса металлургического комбината на длительное время.

В зону поражения украинских беспилотников уже попадает территория России площадью более миллиона квадратных километров. Прикрыть ее всю ПВО невозможно физически.

p.s.По некоторым сведениям российский самолет А-50 сбит ракетой AIM-120D, запущенной из самолета неизвестного типа из акватории Черного моря с расстояния 177 км. Известны типы самолетов с возможностью запуска ракет этого типа: F-4, F-15 и F-16, CF-188, Eurofighter Typhoon, F/A-18 Hornet, AV-8 Harrier II, JAS 39 Gripen, F-22 Raptor.

С большой долей вероятности прибыла кавалерия

Ніфуя собі в поліції екіпіруванняhypnosis

«Хотите выжать слезу из глаз тирана? Тогда возьмите его за горло». Станислав Ежи Лец.

Завтра была война. 
 В это никто не верил.
"Через неделю весна!" 
"В кремле же сидят не звери! 

 Нет, оказалось, звери. 
Нет, оказалось -- хуже.
Зверю, по крайней мере, 
Чужой унитаз не нужен. 

 Что танковые колонны
 Попрут по чужой земле -- 
Не верили миллионы, 
Но верил маньяк в кремле. 

 Что гром прогремит из тучи
 Чёрной, нависшей низко, 
Не верили люди в Буче,
 Не зная о смерти близкой.

 До Киева стелки-клещи
 На карте оперативной. 
Не верили в план зловещий?
Верили прессе сливной?

В переговоры с уродом
Вы верили? Ё-моё!
С 14-го ведь года
На сцене висит ружьё!

Кровавому кукловоду
Лишь крови река нужна.
Назад бы вернуть два года...
 Но завтра была война.         (Орлуша)