Профіль

evgstereo

evgstereo

Україна, Кривий Ріг

Рейтинг в розділі:

Останні статті

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 17.02.24, 20:46


Душу облєгчіть (Душа хіба винна?)wakeup





Нічогеньке було пиво. Мабуть... і пили його через оту соломинкуlook Де воно?
Де ця смакота?

Були часи
та нах той пломбір!look




Спікер Ради Руслан Стефанчук на зустрічі зі студентами Українського Католицького Університету.

Мало хто знає, але ще в Густинському літописі був зображений родоначальник роду Зеленських

Зебачення

Часопис Перемоги

  • 17.02.24, 20:22
Це неправда!!!! Наш Вава не істеричний, сильний, сміливий, ростом 2 метри, важить 100 кілограм - а як добре пообідає, на вагах може переважити самого Стефанчука! И взагалі красунчик і не лох.
Наказав так зробити але не зробили… натомість носять його на руках і хвалять зі всіх бот-акаунтів.

chih Короче, парахабіти... Кому шось не нравиця, можете купити пілочки з цитатами лідора за 549 грн, і запіліцца

це воно таке Пороху на стадіоні піздануло

stop Але ж у нас державою керує русскій кріт, ларьочнік єрмак і кротяче кодло портнова на Банковій, яке зовсім не діє в інтересах України

я готовий поїхати із Трампом на фронт, - Зеленський. Можеш туди взяти і своїх партнера лукашенка та ідола путіна, з дурня станеться. Нєтряпка спить і бачить перемогу рудого клоуна у Штатах, знає, що той не приїде, тому і ляпає язиком для безглуздого піару

Видатки на виплати військовим у січні зменшились майже вдвічі, на зброю – у 76 разів, – дані Мінфіну.


Заради рейтингу і підконтрольності генералів загубити стільки людських душ! Чи не тільки заради перерахованого, а також і через виконання одного з пунктів Оману?










Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 16.02.24, 20:56








Человек, который мог повернуть ход истории.
В 1919 году Яшка Кошелек грабанул самого Ленина, остановив машину с вождем.
-- Что вы делаете? Я Ленин. Вот же мои документы!
-- Ну и чёрт с тобой, что ты Левин! -- рассмеялся Яшка. Забрал личный браунинг и кошелек.
А мог бы и... Эх!








ПоЦріотіZмъ

  • 16.02.24, 20:33
Дійсно, чому? shock


Детям из садика «Ёлочка» в городе Кеми повязали пионерские галстуки, дали в руки российский флаг и игрушечную панду, которую считают символом Олимпиады 2022 года в Китае. Воспитанники прокричали на камеру «Ein Volk, ein Reich, ein Fhrer Одна страна — одна команда».
    На странице детского сада в соцсети отчитались, что флешмоб «поддержит российских спортсменов, которые столкнулись с несправедливостью на международных соревнованиях».





В Красноярске родители воспитанниц детского сада возмутились песней о нежеланных дочерях, которую задали учить девочкам на утренник к 23 февраля. .
uhmylka Во второй половине XІV в. люди утратили понимание, что только вместе, триединый золотоордынский народ: тюрки, угро-финны и московиты, может предотвратить крупнейшую геополитическую катастрофу средних веков – распад Золотой Орды

uhmylka В субботу, 17 февраля, в Пермском крае пройдет гонка на лопатах. Пермякам нужно будет на скорость спуститься с горы на садовом инструменте. Информация об этом размещена в официальном сообществе всесезонного курорта «Губаха» 

uhmylka Главе Общественного совета при Засратовской Саратовской областной Думе Игорю Малинскому пришлось покинуть свою должность из-за участия в обычной вечеринке. На него написал донос депутат этого регионального законодательного органа, Александр Ванцов.

shock так у нас і такова, как путєн, нікада нє била

Часопис Перемоги

  • 16.02.24, 20:17
2 роки тому, після попередження іноземної розвідки, Зе замість оборони країни прибрав ППО і війська з-під Києва, північного та південного кордонів, і зробив свято "День єднання".

Підсумок потужного грудня`23 та незламного січня Єрмазеленського у міжнародному напрямку: Нижня палата Конгресу США пішла на канікули, не розглянувши допомогу Україні. Але, мутрий наріт не бачить через телемарафон головного: не хочуть США допомагати агентам кремля. Це небезпечно.



Нардеп А. Дмитрук, який пройшов в Раду під брендом Зеленського "Слуга народу", а з 2022 р. перекинувся в осколок ОПЗЖ "Відновлення України" (який офіційно підтримує режим Зеленського) вніс заставу в суді за чекіста в рясі "УПЦ МП" Пашу Мерседеса (Музичука). Вистава від ЗЕ+ОПЗЖ+Z

Фарбований Щеля вже прибув у Хранцію, клепати чергові "безпекові" папірці. Вид лихий і придуркуватий


Уё!!!beat




Чи знаєте Ви, що совєти «розкручували» Хатинь (Khatyn) щоб замяти злочини у співзвучній Катині (Katyn). У Хатині загинуло 149 осіб, тоді як в українській Корюківці - близько 6700. У Хатині збудували комплекс (президент США відвідав у 1974), а в Корюківці - ні. Дєди замєталі слєди




Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 15.02.24, 23:28
як вам дев"ятий сезон "Гри престолів"














Учні Платона попросили його дати визначення людини,на що той відповів:"Людина-це тварина на двох ногах,позбавлена пір’я».Однак після того,як Діоген Синопський приніс до Академії обскубаного півня пред'явивши його як «платонівську людину»,йому довелося додати: І з плоскими нігтями



Часопис Перемоги

  • 15.02.24, 22:59



uhmylka кадиров теж, разом із 73% українських громадян, підтримав Зеленського на виборах...

Члени Вищої ради правосуддя (ВРП) визнали "доброчесною" скандальну суддю Шереметьєву. Ця лахудра засудила Романа Ратушного й рятувала Насірова, екс-голову ДФС. ВРП одноголосно відправила суддю у почесну відставку. З довічними і досить солідними виплатами за наш рахунок

Залужний – абсолютний лідер довіри українців (94%), Зеленський, Притула, Єрмак втрачають підтримку, - опитування КМІС. Зросла довіра до Порошенка, Буданова, Разумкова. Рейтинги прогнозовані.
Буданов, - дутий, звучить як постріл або тост! Деяким вкраїнчикам так здаєтьсяshock
umnik Порошенко затиснутий мiж безуглою та єрмаком... Це якийсь сюр...
wakeup Не сюр, а провальна інформвійна. Ця шарага невдовзі переплюне сіноптик уа. Цілком замовний рейтинг


У січні українці зняли з депозитних рахунків 27 мільярдів грн, що стало рекордним обсягом зняття заощаджень після введення в Україні військового стану 24 лютого 2022 року. Загальний обсяг депозитів резидентів зменшився на 49,2 млрд. Дані враховують депозити населення і бізнесу.







То ось звідки Зеля візьме обісцяний мільйон дронів. А 40 млрд вони просто спиздять Ґандрушкі в офшор

У відповідь Зеленмький розпочав контроперацію "Пердун"



Найміцніше сьогодні спав Порошенко

Якщо любиш - відпусти


Часопис Перемоги

  • 14.02.24, 20:49
Доброго ранку добрим людям! 21 квітня 2019 року дебіли обрали війну

пані психолог поставила точний діагноз істеричці



Поки наші хлопці вмирають для підняття тухлого рейтингу Янетряпки в Авдіївці, три соляних паркетних блазня дєрьмака піаряться в Раммштайні

Сирчик, їбаш їх, бл..!


Аудит встановив, що під час війни (2017-2022 рр) ексменеджмент "Укрнафти" Каломоя вивів ліквідні активи на суму 48,5 млрд грн. Збитки склали 12,4 млрд, несплата до бюджету – 3,2 млрд, недоотримання нафтопродуктів – 5,2 млрд, збитки від нестачі нафти – 3,2 млрд. ПашинськИИИИй!!!

О, вже бігморди "Вавкі Давінчі" розвісили, піарять. Це ж хтось на це гроші дає, немаленькі





Нічого, зелібоби будуть жерти бісер, книжки і пальтрети лідора. Аби не кляті піввареника від Пороха!


Зовсім не вражає!  Росіяни в Італії розклеїли пропагандистські плакати проти Зеленського

ПоЦріотіZмъ

  • 14.02.24, 20:40




uhmylka Більше жодних скарг!

- Потопили?
- Потопили!
- А кто он?
- Цезарь куников!

Утро 14 февраля в Генштабе ВСРФ

umnik Лукашенко запретил молодежи Беларуси одеваться лучше, чем он
 Иначе «допрыгаемся до Украины».
 На совещании по образованию он возмутился министру за стремление студентов носить качественную одежду, утверждая, что это может привести к нежелательным последствиям для Беларуси. 
   «Все потому, что студенты хотят одеваться в бренды, а не в белорусское. Это прямой путь к тому, что происходит в Украине», — заявил Александр Лукашенко

В Агаповке исправили граффити с портретом порнозвезды. По словам жителей, вместо нее в образе Снегурочки поместили портрет местной девушки. Но медиа узнали в ней модель из Киева Валерию Гайдукевич. После того, как пацифистские женские лица не прижились в селе Агаповка, баннер просто демонтировали: «ну вот, так намного красивее», — уточняет голос за кадром, показывая серые металлические столбы.

Работники телевизионного завода «Электрон» демонстрируют секретное оружие НАТО по превращению россиян в пидаров:

тим часом литовський фермер

Єва Браун народилася 6 лютого 1912 року, а Олена Зеленська 6 лютого 1978, різниця 66 років

shock В крымских пабликах пишут, что в Черном море в близи безнадёжно усопшего Цезаря видели акул терзающих тела дохлых морячков. Ударный вертолет Ми-24 "Крокодил" летает вдоль ЮБК и распугивает голодных рыбов, чтобы хоть ДНК осталось. Пишут, что видели даже тигровых..Ей богу!

 Ровно 30 лет назад был расстрелян человек, по праву считающийся одним из символов позднего СССР - Андрей Романович Чикатило.
            Минуло 30 лет. Россия бьется за будущее, бои в лесополосе под Авдеевкой. В лесополосе он чувствовал себя, как рыба в воде. Даже операция по его ловле называлась "Лесополоса". Шляпа, очки, неприметная одежда. Нож в одной руке, удавка в другой. "Когда я видел одиноко стоящего человека, я представлял себя партизанским разведчиком, который должен взять языка". Полгода партизанских действий - и свобода, слава, почет, статус ветерана, уроки мужества в школах. А что люди стали пропадать - так время тревожное, фашистские ДРГ повсюду, надо усилить бдительность.
            Как все-таки не повезло человеку с эпохой.




Часопис Перемоги

  • 14.02.24, 18:47

З коментарів. Як зермаки нищать ЗСУ і українців - хитро, з маніпуляціями і розбратом людей. Досвідчених військових не беруть, а на 0 відправляють без досвіду. Розформовують добровольців, і влаштовують полювання ТЦК. В Стамбулі нахрапом здати не вдалось, то розтягнули на 2 роки


Поясніть мені, чому з однієї сторони зелене ТЦК б'є і викрадає людей, а з іншої розформовує добровольчий батальон "Воля"? Ви подивіться, які люди, золото нації! Це вчергове підтверджує їх наміри зруйнувати і дискредитувати ЗСУ. На Банковій засів хитрий ворог


Безугла сексота почала перепис ЗСУ


Відбувається спецоперація рф зі зриву постачання боєприпасів ЗСУ, - Сергій Пашинський щодо підозри у справі десятирічної давності. Нагадаю, справу проти голови Асоціації виробників зброї Пашинського ЗЕрежим активізував після його звернення в НАБУ щодо розкрадання €240 млн.

Сирський каже: "все суспільство має згуртуватися навколо загальної справи - перемоги". Погоджуюсь на 100% Заради перемоги маємо щодня тиснути на владу, яка не приймає вчасно відповідальних рішень, краде, мародерствує, займається казнокрадством, репресує патріотів, будує путінізм.

Аудит встановив, що під час війни (2017-2022) ексменеджмент "Укрнафти" Коломойського виводив досить ліквідні активи - 48,5 млрд. Збитки склали 12,4 млрд , несплата до бюджету – 3,2 млрд, недоотримання від переробки нафти – 5,2 млрд, збитки від нестачі нафти – 3,2 млрд. etc

Кажуть, зелібоби на повному серйозі пишуть в соцмережах, що Єрмака Зелі підкинув Порошенко у відповідь на те, що такий зашкварений персонаж робить поряд з найяйцесяйнішим
Вже Шмигаль нагороджує бійців



Секрет могутнього зросту бубону розкрито