Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 17.11.22, 18:11






Скульптура «Алгоритмічна краса» (Algorithmic Beauty), Грега Ланскі. сучасна "Афродита"


А що означає - талон на порку? Думки плутаються

Виняткові гандони!


Хоча стіна була зруйнована, ідеологія, яку вона представляла, була регенерована, соціалістичний вірус мутував і живий як ніколи..






Вміст чорної коробки. Ракети системи Чмут-Лачен


Часопис Перемоги

  • 17.11.22, 17:32
Дороги - 90 млрд, Марафон - 2 млрд. Скільки на ППО - нуль? Zero?

Кажуть, представниця фонду Притули на Львівщині. Не любити Порошенка не означає радіти обстрілам Дніпра. Скажіть їй хтось.


1. ДБР із Одеською облпрокуратурою виявили на митниці 36 рефрижераторів із 720 тоннами м'яса виробництва білорусі тривалого терміну зберігання. Товар зберігався у приватному терміналі. Чиновники митниці нічого не зробили, щоби передати товар країни-пособника агресора Україні.
2. Вартість м'яса понад $3,6 млн. М'ясо вилучили та обіцяють спрямувати на потреби ЗСУ. Не здивує, якщо м'ясо не пройде повз липкі лапи рига єрмака. Наприклад, 100 тонн військовим, а 620 тонн бариги ОПи пропустять через ринки. Як гадаєте?

Схоже, ЗЄ починає серйозно боятися своєї відповідальності за те, що люди були не попередженні владою, бо кожен послідуючий його експромт лише погіршує ситуацію та розкриває ницість малороса...


look Якщо ти береш абсолютну владу в країні, яка де-факто воює, то несеш абсолютну відповідальність за наслідки.
umnik Крилаті ракети над Києвом були збиті чорним ящиком за 240 млн грн.
Литовці купують нам морський безпілотник за 10 млн, а наші топ-волонтери збирають 240 млн на хуй зна шо, дізнаєтеся в новинах






Вони люблять гарну скульптуру



«Территории мы оставляем временно, наша армия скоро перейдет в решительное наступление. Надо только избавиться от генералов старой школы, нужны новые волевые офицеры, способные возглавить армию. От старых генералов только предательство и неумение воевать. Лидер страны понимает это как никто другой и лично руководит военными операциями.
    Все проблемы из-за отсутствия дисциплины как на фронте, так и в тылу. Многие в тылу до сих пор не понимают, какую мы ведем войну и нужно напрячь все силы, чтобы победить. У нас большая армия и стальная воля.

Но почему мы продолжаем отступать, где армия, где новейшее оружие, про которое нам говорили в последние годы? Неужели этого всего нет? Но ведь нам десять лет говорили, что такое невозможно и мы разобьем любого врага.

Надо немного подождать и мы точно сможем разбить врага – повторяет пропаганда. Тем временем все больше и больше людей задавали вопросы, почему так происходит на фронте. С другой стороны было много тех, кто до сих пор верил властям и был уверен, что ситуация резко изменится».
                                                    Энтони Бивор, «Падение Берлина. 1945»

Часопис Перемоги

  • 16.11.22, 20:00

wakeup Вчора у ночі ракети у Польщі були ідентифіковані як Х101 з роісі. Після того, як НАТО прикинули хрін до носу та порахували можливі наслідки додаткової конфронтації з рашкою, ракети вирішили переназвати на С300 з України.
look Ракета С300 имеет систему самоликвидации (если не попадает по цели, то самоликвидируется). В Украине переделанньіх ракет С300. (земля-земля) нет

сьогодні все ольгіно стало корінними поляками і розповідають, як вони злі на Україну


- хто нас підтримує?
- США, Британія, Канада, Німеччина, Польща, Франція, Італія, Латвія, Литва, Естонія тощо.
- а НАТО?
- а НАТО не підтримує!
- Перераховані країни - це головні члени НАТО.
- Так, але вони допомагають самостійно, всупереч НАТО! Сорі, але це дуже дивна логіка
цілились в Америку ...і промазали


Я дуууже вірю, що з такими йоблами вони обговорювали глючну українську ракету


Яким мало бути 24 лютого 2022 року...



На Херсонщині московіти використовували мішки із зерном для захисту від українського вогню,тварюки...

Твое лице, когда повернув в Херсон всю мусорню, що втікла 23.02 і призначив рига головую Херсонської ОДА

Головне на потоки які зараз підуть на відновлення міста посадити "вєрного чєлАвєка".

Многие люди искренне не понимают, зачем Россия уничтожает электростанции Украины. Понятно ведь, что этим дух нации никогда не сломить. Понятно ведь, что это самый кратчайший путь, чтобы тебя все возненавидели. Понятно ведь, что это акт терроризма. И совершенно понятно, что никакого военного эффекта это не даст — украинцы только злее будут воевать.
     Но путинские генералы думают совершенно не так, как нормальные люди. Они надеются, что отключение тепла, воды и электричества зимой вызовет новую волну беженцев в Европу. И вот тут то дескать Европа и запросит пощады, и начнет давить на Зеленского с целью заключить мир любой ценой.
    Путинские генералы судят о людях по себе. Их интересует только собственно благополучие. Для них люди — мусор, они своих солдат тысячами кидают на убой. И они думают, что и для всех остальных люди — мусор. И что другие тоже думают только о себе. Но Европа примет любое количество беженцев. Приютит, накормит и обогреет. Даже если за это надо будет платить больше за отопление. Россией управляют люди XIX века, а Европой — XXI века. Казалось бы, из одних и тех же римским цифр число сделано, но результат совершенно разный.

Часопис Перемоги

  • 16.11.22, 19:01
В мене є мрія



Чудово! Давня і красива назва) Батьківщина Лесі Українки та Валерія Залужного


Чепинога не лише вилизує Зеленському, а й накидує на Пороха
Яка "влада", такі й чепиноги

Ми вам даже хєрсон атдалі! Гдє же ваше братскоє дастойноє павєдєніє?



Ті, хто буде тікати з Криму,
ще позаздрять тим,
хто зараз біжить із Херсона.

Будапештський меморандум




Часопис Перемоги

  • 15.11.22, 22:55

Гордість зе, :вывезли 10млн збіжжя, в тому числі, олія, котрої в цьому році не буде, неврожай, а що жерти будемо у 23 році? Закупимо по золотій ціні соєву, у Китаї і тільки дивитись будемо на пляшки, бо ціна буде золота ось тобі і "геній" при владі

Поляки,вони такі..lolroflя сам не бачив, але в бінокль наблюдав
І тут появляєтся советский офіцер ...shock Зненацька

to jest Kurwa 100% prawdziwa informacjalol

В селе жило 3000 мальчиков в трусиках и одна мама, которая на это смотрела

umnikА тим часом у Херсон прибула слідча група шукати, хто вбив зрадника Ковальова депутата СН... wakeup а шо ..не можна було?
-А хто здав Херсон шукати не будуть?look Ненечасі. Це для нас він зрадник а для СН - брат по зброї.


НОВОАЛЕКСЕЕВКА. ХЕРСОН обл. ЗСУ нанесли удар по БК русо фашни рейха, что интересно расстояние 90 км. от БЕРИСЛАВА (освобожденный от орков) это подвергает сомнение использование HIMARS cтарых ракет до 60-80 км. ЗСУ что-то знает и умеет это факт.


Байден созвонился с Риши Сунаком. НАТО начало переброску войск. НАЧАЛОСЬ
Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони.






От кому на все пойух, так це Куєк - в неї жара і передноворічний чьос. Буде кцпм співати пєстні, яка війна, вона zа мір і одінарод.

stop 70 ракет сбили - это 700 млн долларов. Если 1 ракета стоит около 10 млн. А теперь давайте смсками собирайте на НТВ деньги на нов ракеты

Часопис Перемоги

  • 15.11.22, 20:41
Тільки дали світло після денного обстрілуwakeup
umnik Бомбардування сьогодні російськими фашистами жилих будинків та об'єктів критичної інфраструктури України 100 ракет - нагода для G20 розпрощатися із терористом рф. Як і нагода вигнати рашку із Радбезу ООН. На жаль, світ прогнив та трусив і навряд чи піде на ці справедливі кроки.

look Наказ вимкнути телеканали Прямий, 5-й, Еспресо з держмережі цифрового мовлення віддав секретар РНБО Данилов, - депутат В. Ар'єв.
(шифрограма Ш 3-04/1т, з посиланням на указ Зеленського №152/2022) Тобто, за незаконне вимкнення опозиційних каналів несе відповідальність Зеленський.
shock Омбудсмен поширює інфу про звірства рф у Бучі чим ламає всю рашенпропаганду. Зе звільняє омбудсмена. Західні ЗМІ фіксують вхід ЗСУ в Херсон чим ламають рашенпропаганду про референдуми. Зе позбавляє їх акредитації... ... ви впевнені що це український президент??
Спочатку був збір "на помсту" Потім "секретний збір". Завершуючей стадією буде відверте "просто збір з дурнів" Ще буде " контрольний " збір. І так по колу - доки у дурнів ще будуть хоч якісь гроші...

Зі звільненням Херсона для влади повернулась нова преблема — люди, які були ізольовані окупацією, тепер, як ми у березні, питають: чому ЦЕ сталося? І Арестовича з його «про@бали» мало( ЗСУ звільнить, народ зможе, але «чому це…» залишається для нашої внутрішньоукраїнськоі Гааги!

umnik Роками теревеніли про те,що Північно-Кримський канал зруйновано ущент,плити повивезено,станції розкрадено,тобто запустити його на подачу води вмокупований Крим технічно неможливо.Одразу після окупації Н.Каховки цапи запускають воду на Крим.Як це стало можливим? Сцикло готувалося?
wakeup Яким же треба бути цинічним, безпринципним мародером: з одного боку схвалювати 69 мільярдів на асфальт з бюджету воюючої країни, з іншого - об’являти збір 1 мільярду на флот дронів. Більш цинічні та безпринципні лише ті, хто підтримує цього крадія.
В 2019-му наш мудрий нарід обрав пілотом пасажира, який розказав смішного анекдота про пілота. Анекдот виявився несмішним, доля літака відома всьому світу. Пілот не постраждав, #боневтік, пасажири загинули..

То просто соплі, а не то шо ви подумали. Чи нє? Нркмн хрєнов!

Одна з важливих рис порохоботів — здатність до іронії та самоіронії. По відношенню до Порошенка в тому числі. Боні та Клайд))

Порошенко до лендлізу ... Порошенко після лендлізу.

Стала известна причина сегодняшней ракетной истерики россии…





Твій єблєт, коли сидиш і вигадуєш, чого б ще заборонити такого піндоського, нє скрєпного


Часопис Перемоги

  • 14.11.22, 18:02
Як передати словами в ТВІ стукіт трубою в рельсу!? Це ОПа лупить в дно











Висновок: він їх чекав. Думав, буде усе, як домовились

Відсмокчи


Згадаємо, що постила русня у лютому

look А где вы были 8 лет назад? Смысл жизни у вас отобрали именно тогда

lol Мешканка звільненого населеного пункту розповіла нашим захисникам, як орк вломився до неї в будинок з автоматом і дивувався розсувним дверям шафи-купе. А зайшовши до кухні, вимагав КОД від мультиварки думаючи що то сейф.


Грузинский солдат и доктор Кети Лешкашели - она вынесла с боев сотни раненых

Часопис Перемоги

  • 14.11.22, 16:08

Що це таке?

Цих покидьків-ворогів Зеленський привів у політику особисто. А сьогодні цинічний паяц приїхав піаритись на кістках херсонців.

На 263-й день широкого вторгнення терораші ЗЕрежим закликав жителів звільнених територій Херсонщини евакуюватися через високий ризик ворожого обстрілу. До цього моменту бункерний блазень обіцяв херсонцям шашлики, "росіяни не нападуть" і хвалився галюцинаціями "мир в очах путіна".

коли згадав як давав наказ на розмінування КПВВ Чонгар і Каланчак, а по заасфальтованим і освітленим вулицям в Херсон зайшла русня

В Республике Чад выпустили марку с изображением теракта ВСУ на Крымском мосту
Российские власти безвозмездно предоставили Республике Чад более 700 т муки в октябре 2020 г.

Из прогноза погоды на российском НТВ убрали Украину


«Юнармия» на похоронах 38 российских солдат на кладбище в Луганске




Сто років тому так і було. Русскіх придумав Сталін тільки в 1932р




Часопис Перемоги

  • 13.11.22, 20:02
Грошей вистачило тілько на це. Донатьте ще на мегазбір


Якби президентом був Порох, то вже від учора по свіх ТБ та Інет-каналах розганяли би зраду, як влада здала Херсон: зі сльозами і прокльонами херсонців, які пережили окупацію. Але президент Зеленський, і Марафон цілодобово розповідає, як він разом з Єрмаком звільнив Херсон

yazykyazyk
Позитивні блогери пропонують не фарбувати яйця на Великдень, а цілувати. Тільки не курячі, а зеленські. І не лише на Великдень, а цілий рік.

Пам‘ятаєте, як він кинув на сцені розкурочений велосипед зі словами: « натє ВАШУ Україну»

Переконаний, Порошенко знав, що здобувши Томос, втратить мільйони виборців УПЦ МП, але це його не спинило. Саме через страх втратити підтримку виборців УПЦ МП Зеленський його не забороняє. Один працює на Україну, другий — на себе, Коломойського і компанію.
Памагітє на ДРОН!


Ах ти ж амазонка, ти воітєльніца всрата





На відкриття матчу Шахтар-Зоря суддівська бригада вийшла з кавуном замість футбольного м'яча.


Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 13.11.22, 19:23

"Не так я представляла себе зеленую энергетику" думала Грета Тунберг, поджаривая на костре крысу (с).


 На NFT-аукціоні продають відомий мем «Жінка кричить на кота» (Woman Yelling at a Cat). Частину коштів передадуть українським дітям

Сенсація! я давно піЗдозрював
Все одно їх треба берегти, бо нервові клітини не поновлюються.uhmylka Вот откуда:"не делай мне нервы!"
shock Від цієї новини здригнулася вся Україна.Вчені порахували нервові волокна у кліторі: їх більше, ніж у міжвушному ганглії більшості вкраїнчиків


umnik Не вважаю Алена Делона найкращим артистом, але з дитинства поважаю за те, що «Ален Делон не пьет одеколон»