Часопис Перемоги

  • 27.11.22, 13:55
Пункт незламності: Початок

А на Банковій планується відкрити "Цитадель незламності". Від сталевих яєць #Zеленського можна буде безкоштовно погрітися.

- Шошо, бордель незайманості, не чує бабаshock

Прихильники Притули усяко намагаються дистанціювати його від партії голос та її лідера. Як наче Притула ніколи не був у партії Голос.
Хто, по-вашому, єтот мощний старік? Нє говорітє, ви нє можете єтого знать. Єто – гігант мисли, найвпливовіша політикиня Європи і особа, прібліжонная к вакарчуку.

Лєнін і Dеті
А хто знає, для чого Зе потягнув дітей у ті пункти?
wakeup А рожа пухнет от блэкаута... Нехватка витамина D, Dэньги!


"Блєск і ніщєта підарасів." Не шостий, а "напівшостий"

зато нафоткались
Обращаются подписчики из Херсона по вопросу / проблемам с дровами
P.S Также есть несколько обращений по вопросам застекления пострадавших домов. Возможно кто-то знает куда именно обращаться? Напряму в опу!
Ох%єнно! Де Єдрова, чи хоча б Незламні Дрова, уйо%ки зелені?
uhmylka Дрова можна замовити в Дії за допомогою додатка ЄДрова, якщо в відповідний момент він перевантажений, то автоматично ЄДрова відсилає на додаток НемаДров/ По вопросам стєклєнія не скажу. Є гексперти по вопросам асфальтірованія. Нехай шукають машину часу,та пиздують в 2019, переголосують
Твое лицо, когда у президента отклеилась голова

И вспомнив матери лицо,
Домой вдруг расхотелось что-то.
С гранаты выдернув кольцо,
Лег отдохнуть на дне окопа



Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 27.11.22, 13:46




wakeup Як би погано чоловіки не думали про жінок, будь-яка жінка думає про них ще гірше



Оце традиційні назви мастей українською. А ще таке звання, як Дама, в українській називається Краля або Вишник






Повне відео цієї події вже є в додатку "Дія". В розділі Є-батюшка

М’ясо закінчилося? Готуйте те, що є "під рукою".





Часопис Перемоги

  • 27.11.22, 13:15
Слова не мужчини, а інфантильного слинька, який не відповідає за свої вчинки та перекладає відповідальність на будь-кого, аби тільки не на себе.
Вовочка копіює поведінку лузера путина: -собі, любимому, залишає тексти з переможними промовами, інших чихвостить за свої промахи.
wakeup Як воно все обернулося

umnik Де купити трансформатор, який трансформує Зеленського у щось корисне? Чи принаймні не таке огидне.

look Голова Харкова, якого оштрафували на 3400 грн. за ігнорування державної мови і використання суржику окупантів, обіцяє й надалі порушувати Закон, тобто, використовувати язик воєнних злочинців. Цю гниду поширює марафон нарциса "єдиних новин" олігархів ЗЕ

stop 1. В селищах тимчасово окупованої Запорізької обл. знаходяться зрадники, які добровільно за гроші та їжу копають росіянам окопи. Багато чоловіків відмовляються заробляти таким чином і кажуть колаборантам: - Куди ж ви потім тікати будете, коли наші прийдуть?
2. Орки сміються, кажуть "ми нічого не робимо", сплять і бухають. Питання до ЗЕвлади: -Яка відповідальність передбачена тим, хто допомагає будувати оборону окупантам? Коли Рада прийме Закон про позбавлення зрадників українського громадянства?

Єдиний випадок, коли запарєбріковий засланий козачок не збрехав: СН і КНР – близнюки-браття. Не вистачає третього товариша - ЄдРо. Їхні спільні риси: не люблять правди, за однопартійність, цензуру та узурпацію влади, ворожі до Заходу та НАТО, паразитують на народних коштах.

look СБУ висловлює подяку Притулі за надані фото голосраких московських попів, зроблені супутником.
За Пороха ми жили добре, але в телевізорі нам розповідали, що ми живемо погано. Зараз ми живемо погано, але по телевізору розповідають, що в нас є пункти незламності, Єрмак і красівий президент, а не Порошенко, який би точно спився.
Коли з"їли шашлики, відгуляли по-взрослому Паску, зігріли нарід в пунктах своєї незламності шахрайства, пора подумати й про потім....




Трохи історії. Англійська карикатура 50-х про станції в Антарктиді.

Часопис Перемоги

  • 26.11.22, 21:18


Зеленський це справжній лідер і геній ! Я знаю навіщо він власноруч виростив 1 млрд дерев ! Для того щоб обігріти усіх українців своєю турботою у цю складну зиму і показати їм свої хрипаті , але теплі відосики - лідер, криголам, борець !
"Пункт незламності" , дев'ять місяців тому

"Дороги есть, а дураков нет" казав він



Песков: -Руководство Украины может прекратить страдания населения, выполнив требования России. 
 "Требования Германии были жизненно необходимы...чувствую себя обязанным еще раз воззвать к разумности Англии..(иначе) миллионы людей будут испытывать огромные страдания" Адольф Г. 1940

Ридала вся маршрутка.uhmylka

Таки перейменували! У Тальному на Черкащині вулиця казкаря Крилова стала вулицею Весклярова (Діда Панаса)


Яка схожість однак..


Многие считают, что в войне против Украины виноват только путин. Тогда кто печатает вот эти «новогодние» открытки?




Часопис Перемоги

  • 26.11.22, 17:14
По-перше, це гарно




Незабаром рімейк від ЗСУ





Дякуємо вам!




Часопис Перемоги

  • 26.11.22, 16:26
Безапеляційність - коник брехливої сімейки. рашисти/совки завжди кажуть: "всє аб етом знают", "всє паддєрживают путіна" etc Без досліджень, аргументів, доказів. А чи не знає Лєнка скільки українців готові терпіти міні-чаушеску зеленських?
Скумбрія повинна пам'ятати долю іншої Єлєни. Чаушеску.


Коней на переправі поміняли в 2019-му на ZЕгнид, які своєю брехнею, великими крадівництвами та побудовою в Україні путінізму-2 відтягують перемогу України все далі. Через цю нікчемну владу-поплічників кремляді загинули сотні тисяч українців.



Пуйло сьогодні на зустрічі матерів шмякав-хуякав чому ж така купа дохлої русні. Він зізнався, шо хотів в 2014 так як сьогодні, поперти всією армадою і задавити Україну. Але Порошенко його переграв і Україна стала сильнішою.
В цей час виборець Зеленського:

Агов! Блогери!! Тут людям вже не подобається, шо ви там голосно по кутках шепочите!



Які ж німці сміливці! Їм заборонили прямо підтримувати LGBT, то вони зкреативили і пожалілися на заборону. Бо підтримка LGBT набагато важливіша за геноцид українців. Ми ж незламні, нам похуй — смерть, як свято! А от LGBT без підтримки — ніяк, лібідо пропаде, песюн не встане...

Як там білоруси, вже зрозуміли, що їхньої країни нема, і лука продав їх всіх в рабство кремлівському карлику? А, що МЗС Кулеби, вже ввело візовий режим із рб? Чи ЗЕ сподівається на плідну співпрацю з терористом лукою?

Приклад еволюції худоби - три з лишнім роки тому на сраку падали від дорогої цибулі,а зараз сидять під обстрілами без води та світла,останній х.. без солі доїдають,але незламні та на Боневтіка теребонькають





Микола Данченко "Батуринські яблука""Росіяни теж люди. Вони не зможуть .."

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 25.11.22, 21:02
- Неси каву!




Що тут відбувається?shock Хуйога якась!-Тому я і не люблю спорт
- Це просто в тебе нема політичних амбіцій і бажання вступити в "Слугу народу"

це автошкола - вчать переключати передачіlol




Красуня на фото-акторка ГЕДІ ЛАМАР, яка в часи Другої світової війни запатентувала систему управління торпедами, секретні системи зв’язку, які зараз використовуються всюди: від мобільних телефонів до Wi-Fi і GPS. Батьком Гедвіги був банкір зі Львова
 

Говорят, что генерал Суровикин решил переименовать операцию "Бросок мангуста" в "Операцию Ы"



Осінь



Часопис Перемоги

  • 24.11.22, 18:48
Щойно повернулося світло, але поки що без водиdrunk кацапня мразі!!!
Надо бы московских попов привязывать в местах возможных ракетных ударов по нашей энергетической инфраструктуре…

umnik Резніков оцінив залишки ракетного арсеналу рф на 3-4 атаки. Зеленський вже торопиться всіх українців пересилити у "пункти незламності" у разі критичного ураження енергосистеми країни. І ось знов масована атака російських нелюдів. Чомусь здається, що ЗЕ і Z працюють спільно.

Коло замикається. Доведеться вступати в дебати уже з народом... Ми навіть питання підготували. То ж: Пане Зєлєнский, ЧОМУ?


Чип и Гайка уже в пути...

"Фарс — театральна або кіно-комедія легкого змісту з лише зовнішніми комічними прийомами."

wakeup За ініціативи н/д М. Княжицького фракція "Європейська Солідарність" зареєструвала законопроєкт про заборону діяльності Російської православної церкви в Україні (чекістської секти, яка незаконно називає себе УПЦ МП). Вгадайте, чи підтримає ширка СН Зеленського та опзж цей закон?



Александрійська Церква нарешті зайнялася проблемою російського втручання у свої справи. Синод Александрійського Патріархату засудив ідеологію "русского міру" та вирішив не поминати ватажка РПЦ МПdevil Кирила (Гундяєва)



Ці зелені казки засуньте куди-небуть Медведчук не був мільярдером і депутатом з власною фракцією при Порошенку,,а при Зеленському — був А те, що хуйло віддавав полонених виключно Медведчуку, так і тепер він їх віддає Єрмаку… у хуйла свої задвігі, а полонених треба повертать


"Суспільство потрібно виховувати. Довго. Інакше приходять блазні". Не пам'ятаю хто сказав. Адже не тільки хуйло це відображення русні, наш це також відображення незрілого суспільства, як би жахливо це не звучало. І так. Смертельно боляче. Та багато і досі незрозуміли.




и как сладко рядить победу словно девушку в жемчуга

  • 22.11.22, 21:49
диктаторы частно принимают внешнее пренебрежение как свою «удачу»
umnik Один диктатор полностью уничтожил всю оппозицию, боролся за духовные скрепы, очень не любил современные технологии, всюду видел происки Запада и не терпел никаких возражений. Он собрал вокруг себя людей, которые боялись ему перечить. Диктатор очень верил в свою удачу и все вокруг считали его фартовым парнем.

Потом диктатор захотел решить все проблемы излюбленным способом всех диктаторов — маленькой победоносной войной. Он собрал огромные силы на границе с соседней маленькой страной, а на все вопросы отвечал, что никакой войны не планирует. Он обвинил маленькую страну в воровстве его энергоносителей, его армия внезапно напала и быстро оккупировала маленькую страну. Затем оказалось, что маленькая страна давно мечтала объединиться с большой и диктатор великодушно удовлетворил просьбу младших братьев, присоединив к себе их территорию. А потом из маленькой страны начали вывозить все ценное оборудование. Солдаты победителя занялись мародерством.

За диктатора вступались лидеры других стран и умоляли мировое сообщество позволить диктатору оставить себе часть захваченной территории и дать диктатору "сохранить лицо". У них спрашивали: "Как бы вы отнеслись к предложению дать Гитлеру сохранить лицо?", на что они отвечали: "Вы не понимаете, это другое". Диктатор заявил, что если кто-то попытается силой восстановить статус-кво, то он взвинтит цены на энергоносители до небес, а потом устроит всей планете страшную экологическую катастрофу, которая превратится в "ядерную зиму"

Его угроз не испугались и большая коалиция западных стран с помощью ракет и авиации быстро разгромила армию захватчика и выбросила ее с захваченной территории. И тогда перед диктатором встал вопрос: "А как рассказать своему народу о сокрушительном поражении?" И диктатор блестяще решил эту проблему — он выступил по радио и поздравил нацию с победой:

«Сегодня наши героические войска уйдут из Кувейта… Соотечественники, я аплодирую вашей победе. Вы противостояли 30 странам и тому злу, которое они принесли сюда. Вы, доблестные сыны Ирака, противостояли всему миру. И вы одержали победу... Сегодня особые условия заставили иракскую армию отступить. Но с нами остались надежда и решимость в душах и сердцах… Как сладка победа!»

Часопис Перемоги

  • 22.11.22, 19:58

Парализованный мальчик встал и ушел с концерта Петросяеа






cat Кляті порохоботи схрестили пса патрона з якоюсь собакою сутулою
Кандидат 2024. Не принижуйте "Патрона "wakeup

Є відео де він лиже свої яйця? Мені здається ,що зарубіжні візитери вже приїзжають в урядовий квартал поговорити з псом Патроном і сфотографуватись з Зеленським.


Кабинет министров Ливии после смерти Муамара Каддафи. Залишу тутwakeup

umnik Головний ворог Зеленського — Порошенко, який хоче побудувати європейську країну і позбавити Зе можливості красти. Путін просто хоче знищити Україну і українців. Позбавляти Зеленського можливості красти він не збирається, навпаки — пропонує красти разом! Тому не такий страшний.
wakeupПопри заклики накласти вето, Президент Зеленський підписав закон, який дозволить українськими політиками відмивати гроші.
— А шо, Притулі можна, а іншим не можна? — прокоментували подію в Офісі Президента.





uhmylka "На меня сбросили не 3, а 8 гранат", - рассказывает тот оккупант, что отбросил из окопа 1 гранату от украинского дрона. Конечно, все 8 (или всё-таки 10?) он поймал и художественно разбросал веером!


umnik После того, как сборная Ирана отказалась петь гимн в знак протеста против действий своих властей, я думаю у сборной России не должно оставаться никаких вопросов о том, почему от международных турниров отстранены именно они, а не Иран.
З листа французького історика Анрі Мартена королю Франції від 4.02.1864 р