Часопис Перемоги

  • 09.11.22, 21:46

Хоч щось...


В усьому, що вони роблять, "є нюанс". І брехня на кожному кроці

- Как же, позвольте?.. Он служил в очистке...



Тим часом - Україна

Україна в японській дитячій книзі ) тут Олександр Архипенко, Казимир Малевич, Котигорошко, Олешківські піски, тюбетейка кримських татар, шахтарі, хрущі, сало, правильно написана назва міста Київ, Мрія, писанки, Луцьк, Одеса...






Передумалиuhmylka


Часопис Перемоги

  • 09.11.22, 20:58

Ні супутника,ні дронів помсти ні спартанів.ЗеПритулений пройдисвіте- Поверни дитині гроші!!

Якщо з Спартанами такий зашквар вийшов у Притули, то уявіть, яка мутна справа, закупівля ним супутника
Хто хоче на побачення? Новий рід військ створюється?

Сьогодні прошло 137 днів як Зеленський поклав на реформи України для вступу в ЕС

Доречі, отого індуса, що в оригіналі, тупо забили на вулиці до смерті прості індійські роботяги. Довийобувався сорочкою. Я ні на що не натякаю...


lol В інтернет потрапило фото британців, які продають Спартани по 100000

Вони забезпечують безпеку країни, а чого досяг ти?

кремлівська хунта просить перемовин без попередніх умов. Воєнний злочинець шойгу віддав наказ російським терористам відступати з Херсону. Як так? Це державна зрада – віддати місто, яке за Конституцією рф російське.
Якщо під час війни шойгу не розстріляють, то наступними містами для здачі Україні мають стати Маріуполь, Бердянськ, Мелітополь, Донецьк, Севастополь, Луганськ. А далі Ростов, Краснодар, Вороніж і так далі.
Навіть машка захарова просить переговорів. Але Україна не московія.
Ми розуміємо - фашисти хочуть виграти час для перегрупування сил в обороні і для подальшого наступу, для переговорів з США і т.д. Українці не дадуть Зеленському шансу на перемовини з агресором без звільнення всієї України.
Як сказав Порошенко, найкращій наш переговірник – ЗСУ.


Кокошник придумали комі-перм'яцькі жінки. І навіть якщо кому здається, що це росія,то насправді це народ фіно-угорської групи,чию територію росія окупувала.
Навіть узкій язик був украдений у болгарів в 16 ст, а до цього на росії спілкувалися татарською, мовою їх господарів...
Штани. Майбутні рускіє вперше побачили штани на вершниках з Казані і Києва. До цього вони ходили просто в сарафанах і лаптях(винайдених скіфами),підперезавшись шкіряним поясом. І так було ~до 18 ст.
Валянки вкрадені у фіно-тюркських племен Залісся.
Самовар винайшли перси і китайці, і не для чаю, а для кип'ятіння води.
Музичні інструменти: гармонь вкрали у чехів, а балалайку— у казахів. Назву балалайці дали ми, українці. Балакати лайкою. Ви чули коли-небудь їхні частушкі? Ну от)
Млинці, або як кажуть москвини, бліни— це древньоримська страва, хоча готують і їдять таку страву усі народи.
Матрьошка. Мабуть, усі знають(крім москвинів,звісно),що це японська фігурка святого Фукуруджі, яку модифікували і назвали Матроною тільки в 19 ст.
Водка прийшла на росію зі Скандинавії, її привіз Пьотр І. До цього москвини пили бражку.
Пельмені. Москвини чомусь вважають, що пельмені походять з Уралу, хоча насправді це китайська їжа.
Человек очень в Крым спешил
Источник RT в силовых структурах подтвердил гибель замглавы Херсонской области Кирилла Стремоусова в ДТП - в машину Стремоусова въехала фура на полной скорости, когда Стремоусов остановился на пешеходном переходе



Єто он погорячился
Путин постановил отпраздновать столетие детского центра "Артек" в 2025 году


Спецспектакль о спецоперации

  • 09.11.22, 17:25
Ну хоть на подвал не отвели.

В Калужском театре актеры в украинской военной форме взяли зрителей «в заложники»
Иммерсивный спектакль «Вежливые люди» на сцене Калужской областной филармонии вызвал неоднозначную реакцию зрительного зала. Началась постановка с работы военных в украинской форме, которые «взяли в заложники» двоих зрителей. Неизвестно, были ли это подсадные актеры или обычные гости филармонии.
 
Как сообщает «Ника ТВ», в постановке использовали охолощенное оружие, которым стреляли в воздух. В зале при этом были слышны крики «не трогай» и «больно», а на фоне на барабанной установке были маркированы Z-символы российской спецоперации на Украине.
 
Исполнивший «главную отрицательную роль» актер Вилен Бабичев указал, что постановка должна была раскрыть «сущность врага, с которым воюет Россия». Окунули зрителей в ту «атмосферу, в которой восемь лет жил Донбасс».
 
«Мы рассказываем о том, что это не просто народ Украины, это полностью подготовленные НАТОвцами бойцы», – отметил руководитель проекта Роман Разум.
 
Общественная служба новостей сообщала, что в калужском театре нашли мертвым заведующего электроцехом. В соцсетях начали активно распространять информацию, что якобы тело находилось на колосниках во время репетиции, и во время премьеры

А тем временем Великий Вождь развлекается как может

Часопис Перемоги

  • 09.11.22, 16:24

lolПритула не надає звіти, бо скромний і не хоче, щоб люди дізналися, як багато грошей донатить особисто він!
uhmylka За чим би тебе не спіймали, за чим не застукали б, - завжди кажи, що це просто дуже специфічна ситуація. Трохи про Порошенка та "його прихильників". Усміхайся і плач одночасно. Перехопи ініціативу. Повторюй любу хуйню на кшталт "працюємо далі". Впевнено проси ще більше грошей.

Притула - розриває контракт на spartan
— У Притули годинник за $8000.
— Він заможна людина, може дозволити. — Чому заможна людина не стала меценатом, не вкладає власні гроші, а лише збирає?
— Ууууу, порохоскот!!
Тим кому похуй на чеки притули, вам буде так само похуй, коли на виборах оголосять результати без оприлюднень протоколів?

look Міністерство Євроінтеграції об'єднують з Міністерством Культури. Замість культури в нас давно Сердючка, Монатік і Квартал-95, а тепер і замість євроінтеграції буде Сердючка, Монатік і Квартал-95.
Дем Сокира у своєму стилі: - спочатку накидували на тих, хто вимагав звітів у Притули (хто дискредитує волонтерський рух - працює на русню); - коли Притула обісрався, засунули язики в сраки, мовчать, на коменти не відповідають.


look Папа Франциск це завжди папа Франциск
Путін хуйло це завжди путін хуйло
А 95 квартал це завжди 95 квартал



chih Записуйте- якщо тебе застукали на брехні і пизженні бабла, діставай з рукава ПП. Шлунків давно привчили до того що він вальцман, тому сумніватись ніхто і не буде. Нахіба? Це зручно. Всі зрадіють, і зітхнувши з полегшенням, почнуть втирати нову порцію сечі від пазітівних бльохєрів




Саме так, мали змогу переконатися.. От тільки ціна..

дмитранатольочмедведєв попросив Твіттер приставити до свого імені не галочку, а білочку. І назвав її Іблісом)))
-Дмитранатольович, у вас є Твіттер?
-Був, але я його вже вилікував..
-Отже авторизація через нарколога ;} Гойда)


Часопис Перемоги

  • 08.11.22, 18:53
wakeup Ніколи раніше не думав, що назва Ватикан походить від слова «вата»

chih "Велика пошана до російського народу і його гуманізму" Папи Римського - справа його совісті та поганої освіченості.
Проте, діячі Ватікана , католики повинні знати, що жоден Папа не зробив так багато для відторгнення від Святішого Престолу українців, ніж 266-й понтифік.


Ні, арахамія не українець, він з московії, тому зрадником бути не може. Він просто ворог. Підступний ворог, цинічний, антиукраїнський.
До складу наглядової ради Укрнафти увійшли люди єрмака. ЄС прив’яже виділення Україні допомоги на €18 млрд. до проведення реформ. Через зупинку реформ Зеленським, тотальну корупцію, мародерство, кумівство та свавілля ОПи, слуг, олігархів ЗЕ, українці грошей можуть і не побачити.

umnik Накиди на республіканців США, гадаю, інспіровані в т.ч. єрмаківською шоблою. Один з лідерів Республіканської партії К.Маккарті запевнив: його партія дуже підтримує Україну. Але, у разі перемоги республіканці вимагатимуть від ЗЕрежиму більшої підзвітності щодо постачання зброї
-І це єдина правильна позиція. Дивлячись на процеси, за якими стоїть влада Зеленського, розумієш: без жорсткого контролю та підзвітності цього режиму – кальки путінського, Україні не перемогти.
Достатньо відслідкувати мільярдні крадіжки гуманітарки, за чим стирчить ніс єрмака, тотальну корупцію влади ригів з ОПи, знищення судової системи, розпилювання мільярдів на дорогах, щоб зрозуміти: саме через Зеленського і К ми досі не маємо плану Маршалла для України.
Пробігся стрічками Твіттеру та Фейсбук – суцільний Притула:
скільки він накрутив на закупівлях, скільки вкрав, як брехав… Припиняйте піарити вар’ята Пінчука-Хомутинника – йому ж це тільки і треба! Досить з нас петрушки Зеленського.

знайомтесь, це наш "народний" "робін гуд" забирає гроші у бідних і роздає багатим (хламідія і решта зеко манда)....

А потрібні лишень були прості відповіді та документи... Виходить слабонєрвним не місце в політиці...



Нехай кожна російська наволоч захлебнеться нашою Таврією!
Республика Чад выпустила марку «Крымский мост» в поддержку Украины.
Даже Чад всё понимает.

А пам'ятаєте, як Черновол хейтили, коли вона завершила курс підготовки офіцерів, і в береті присягу складала? "Ти хто така", та "хто тобі право дав". А тут - ок, нічого ніде не тисне

shock В Санкт-Петербурге прислали повестку корабельному повару, «пропавшему без вести» на крейсере «Москва»

uhmylka кадыровцы, пользуются воинами из молодых республик «ЛНР и ДНР», и отказываются жениться !

- Куме, а ви знаєте, як москалі називають нашого Дмитра Яворницького?
- Як?
- Дмитрий Эварницкий.
- Йобана, блять, русня! Вони Олешки "Альошками" називають

Часопис Перемоги

  • 08.11.22, 14:13


Нові обличчя прийшли до влади на звинуваченнях Порошенка у пограбуванні країни, й самі почали красти:
- зелені за допомогою держресурсу;
- притулятня - напряму в людей. Провину ж Порошенка не зміг довести жоден з трьох 100% своїх прокурорів.
umnik Нові обличчя так знахабніли від безкарності, що вирішили красти напряму в людей. Не через хитрі схеми на користь Коломойського, не через розпили на Великому Будівництві чи Єдиному Марафоні. Вони стали пиздити гроші тупо через благодійний фонд. Новиє літса бєз напрягов
- А ви бачили, як яйця подорожчали? - сказав у своє виправдання Притула
wakeupПритула — це альтернатива Зеленському: українець замість совка-малороса. Бо війна, патріотичні настрої, а Буба себе дискредитував, здавши південь тощо. Але олігархи-реваншисти трохи прорахувалися, бо Притула — не українець, а вкраїнчик. А це суттєво міняє розклади.
Коли обираєш клоунiв, не варто дивуватися, що найдурніші жарти стають реальністю.
omg Це прекрасно. Порох винен, що не запропонував Притулі купити Спартани дешевше:

Як це називати? Так Притула це давно назвав.. Самі звязались.. Вони ж Вар"яти...

-Це називається вбивство наших солдат, які будуть без броні, бо недоотримають 120 спартанів.
-это есть писец котенку.мародество. но в оп этого стыдливо(?) не замечают.зятья и кумовство ж одобрило обирать народ
-Это не авантюризм и не аферизм. Это умышленный саботаж под руководством Арахамии. на його вік дурнів вистачить! на вік Мавроді вистачило і на його вистачить
umnik Зараз нарід зробить винним Пороха за те, що зруйнував міф про ідеального Притулу

Порошенко подвоює кожну гривню. Притула ділить на три.    Що тепер? Супутник-2?




Шах і мат папі від Достоєвського

Зеля подає таємні знаки.. до чого готуватися??



В конце «Пикника на обочине» братьев Стругацких опытный сталкер посылает перед собой молодого парня. Он нужен ему для прохода через «мясорубку». Там все можно было пройти, кроме «мясорубки».
    «А потом он вдруг замолчал, словно огромная рука с размаху загнала ему кляп в рот. И Рэдрик увидел, как прозрачная пустота, притаившаяся в тени ковша экскаватора, схватила его, вздернула в воздух и медленно, с натугой скрутила, как хозяйки скручивают белье, выжимая воду. Рэдрик успел заметить, как один из пыльных башмаков сорвался с дергающейся ноги и взлетел высоко над карьером».

Именно так ведет себя сейчас российская организованная преступная группировка (язык не поворачивается назвать их армией) под Бахмутом. Старые матерые сталкеры со звездами на погонах с безопасного расстояния гонят перед собой толпы зеленого необученного молодняка. Прямо в мясорубку. Сотнями. По жуковски.
Обещали же, что могут и повторить.

Часопис Перемоги

  • 08.11.22, 13:47
Це за Порошенка націоналізували Приват-банк, щоб врятувати Приват-банк і гроші вкладників. Зеленський націоналізує Укрнафту з однією метою — щоб збагатився Коломойський і він сам. Як працює схема — дізнаємося згодом.

Не знаю, як там те Е працює.. але схоже Е-преЗЄдєнт щось вкурвлює...
... Якщо орки вриваються в ваш дім - включайте їм единий маразмофон - це може спасти вам життя.
Притула думав, що він краще Патрона, ан ніт...

Сало - ФБ передає естафету ТВІ...




Як селянка кажу - хуже нє будєт! Дефіцит помножено на апетит баришників. План Мінагро - це відсутність будь-яких планів. Ділити чужі гроші між "своїми" і називати це "грантовою підтримкою".Свині не винні. І кури так само.
Ну добре, кури відлетіли на південь і несуться десь в Африці... Але куди, блять, поділися свині?!
У владу пішли


chih Евакуація, кажете? Всього лишень виправдання за жахливий злочин...













Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 08.11.22, 13:39






Я вас любил и спереди, и сзади. Ишь, проказники. Скандал дня: Новоявленная звёздочка патриотической песни Shaman оказалась любовником спикера парламента РФ В. Володина.

Прошу не путать




Якщо той..,ну ви зрозуміли


Дивіться якого я вам тиранозавра знайшов!mmmm


Часопис Перемоги

  • 07.11.22, 18:19

Така вона - наша країна.. Луцьк

Той, шо клявся йти на один термін вже потроху підкладає какулі у голови вкраїнчиків про третій. Якщо хтось вважає такі запитання випадковими, мої вам лучікі бобра.


Німецьку компанію, співвласником якої є ексльвів"янин Фрідман, підозрюють у виробництві пального для винищувачів ...

Заспокійлива гіфка

look Не знайшов у списку Рошен Невже зелескот пиздить про липецьку фабрику?
Та не може бути
It has been more than 8 years and 8 months since the start of russia's war against Ukraine, and these companies still haven't left the bloody federation. They call it business.
We call it sponsoring a terrorist state


Как по разному сложились судьбы Неуловимых .
Командующий ССО Украины и беларуссии блядь)uhmylka
Генерал-майор Вадим Денисенко. Таке враження що печінка скоро відвалиться нах. зато белорусы рассказывают о своей "генетической" связи с европой
Сразу видно, что слева серьезный чувак, по глазам видно,что владеет бесконтактным рукопашным боем

Кутузов vs Наполеон, совпадение? Не думаю

.кульбиты свинособачей доли
Люба получила выплаты за убитого в Украине Олега из 331 Костромского полка Вдова пошла праздновать с друзьями в Полигон в Костроме, где погибла сама из-за вернувшегося с Украины военного, который поджег заведение.

Уже пару дней Конашенкова не видно.. Хто створює такі потворні голограми ? Операція по зміні стата пройшла успішно.





Хтось бачить кокошнікі?..

Русские за восемь месяцев войны в Украине уже потеряли больше солдат, чем американцы за восемь лет войны во Вьетнаме.

Часопис Перемоги

  • 06.11.22, 21:48

umnik Подобається вам чи ні, але Порошенко в політиці міцно і надовго... Чому?




umnik Розвідувальний дрон Зленського ,, притулаа 95 ,, Унікальний людино подібний аналогов нєт в мірє


-А за шо вас ,, слуга ,, ведуть вішати?
-За яйця
-Тю... раніше вішали за голову
-А тепер за яйця

Корупція гірша за проституцію. Повія може поставити під загрозу мораль людини, а корупція незмінно ставить під загрозу мораль усієї країни. — Карл Краус


- Дорогие знатоки! Рядовой Иванов был мобилизован и в Херсоне попал под обстрел «хаймарсов». А сейчас, внимание, вопрос: ЧТО В ЧЕРНОМ ЯЩИКЕ?

- Автомобиль!!





катька як справжня росіянка вже в пакеті, чекаємо на утилізацію





chih Знаете ли вы, что всего одним ударом можно покончить с иранскими аятолами, жирным северным корейцем, сирийским мясником, палестинскими террористами, нищетой на Кубе, инфляцией в Венесуэле и войной в Украине? Одним ударом большой американской ракеты по маленькой кремлевской крысе.