Часопис Перемоги

  • 22.11.22, 19:51

Сегодня Михайлов день. Архистратиг Михаил - покровитель Киева. Победил Люцифера. Может повторить

Просто чудовий Національний олімпійський комітет. Клейма ніде ставити

І це ніякі не сьогоднішні емоції і не образи на виборців Порошенко. Цю ненависть до українського Президента два пуштунських комунгандона цілеспрямовано і методично несли в народ з 2014 року разом з русскімі.

Онлайн-казино, яке перерахувало до Росії 3 мільярди, належить депутату від ОПЗЖ Михайлу Кошляку. Михайло Кошляк, 17 листопада, став членом Національного олімпійського комітету (НОК)

Це, курва, якийсь пиздець – в Одесі озброєні чоловіки у військових одностроях охороняють... пам'ятник Єкатєрінє ІІ.

А що там кулеба, "сталеві" яйця "найвеличнішого" чухає?

Тріщать скрєпи у Курській області. Караоке-бар відмовився поставити відвідувачу пісню Газманова «господа офіцери», а коли він став вимагати поставити тоді гімн росії, звинуватили його у неадекватності


Твое лицо, когда ты узнал, что твоя недвижимость на озере Комо будет продана с молотка, а вырученные деньги пойдут на оружие для Украины

Я не можу з цього фотоuhmylka

Батько наш - Бандера!


Нашевсе Маск

  • 21.11.22, 20:04

Поки ми раділи звільненню Херсону, у Світі відбувалися і менш визначні події.

Наприклад, вкотре оскандалився авантюрист світового масштабу Ілон Нашевсе Маск.


Прагнучи легкого заробітку на свіжекупленому Twitter, він примусив платити $8 на місяць за “синю галочку” у цій соціальній мережі. Нарід почав обурюватися, адже усі звикли до халяви, а деякі компанії навіть вирішили призупинити рекламні витрати на Twitter. Але платити все ж почали. Аж раптом виявилося, що за 8 доларів «синього птаха» дають майже миттєво, тобто справжня верифікація не проводиться. А саме у цьому – підтвердженні ідентичності користувача – і полягає суть надання акаунту статусу «верифікований» (синя галка).

У тому ж тричі проклятому та тричі благословенному Фейсбуці «синього птаха» дають лише після того, як за окремою процедурою користувач відправляє скани свого ID (Identification document) – офіційного документу з фотографією. Потім перевірка триває кілька днів. І не факт, що дадуть. Але мало того, далеко не кожен може бути допущений до верифікації – потрібно відповідати певним критеріям, наприклад, бути знаменитістю, публічним діячем чи представляти бренд. І це безкоштовна послуга.

Після такого геніального маркетингового кроку у Твіттер можна було запросто купити за 8 доларів верифікований акаунт будь-якої відомої особи. Чим миттєво скористалися тисячі шахраїв, які назвалися іменами відомих брендів та знаменитостей. Одному фармацевтичному гіганту таке нововведення обійшлося у мінус 20 мільярдів доларів капіталізації після того, як хтось зареєстрував на її ім’я акаунт з «синью галкою» та написав «тепер інсулін безкоштовний».

Протягом дня «у Ілона Маска» зрозуміли, що лажанулися, синю галку за $8 прибрали, потім повернули, потім повідомили про «сірі галки» та статус «офіційного акаунта» – коротше, викручувалися як могли.

Але осадочек розміром із Еверест залишився. Нова мітла явно помела кудись не туди.

І ця історія нагадала мені не менш амбіційного, але просто дрібнішого українського авантюриста. Який теж «забув» про безпеку на користь «швидких перемог». Ну і шо, шо державні реєстри діряві, корумповані та погано захищені? Плюємо на це, але на виході з «недосконалих» реєстрів поставимо наш красивенький додаток, розроблений за чималі гроші платників податків.

І так, «роль кібербезпеки трохи перебільшена», «ми всіх звільнили, і все працювало два місяці», «в єтом кейсє Дії нєт». І ще «офіс простих реформ», ага.

От тільки сеньйор Маск робить свої помилки переважно за власні гроші, а не за кошти державного бюджету. Так, спричиняє своїми рішеннями коливання на ринках та нові напрямки шахрайства, але ніколи не примушував встановлювати свій додаток (наразі Твіттер) для отримання громадянами соціальних виплат, наприклад. І ніколи не був держчиновником чи політиком.

Україна буде вічно вдячна Ілону за Старлінки. Але історія з «синіми галками» – це таке собі щеплення від «окумирування».

Пан Маск відомий своїми вдалими проектами, але і невдалих у нього було чимало, не менше, ніж вдалих. Так само як і публічних висловлювань.

До чого це все.

Авантюристів національного та світового масштабу завжди вистачало. Вони були, вони є і вони завжди будуть. Просто слід пам’ятати про нерозумність створення собі кумирів. Не поспішати захлинатися в оваціях. Слухайте експертів, але експертів у відповідних галузях. Геній SM-маркетинга цілком може виявитися повним профаном у державному управлінні.

І не вірити на слово, як би переконливо воно не звучало, якщо це слово неможливо перевірити.

А «геніальність» винаходу завжди повинна пройти випробування часом. Тому що у складних проблем не буває простих рішень. Якщо це дійсно складні проблеми. І вони точно не вирішуються «закиданням грошима», «збільшенням кількості кіберцентрів», «на 100% моя людина».
У складних проблем – виключно складні рішення, на жаль.     Костянтин Корсун

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 21.11.22, 18:45



Импортозамещение

Яндекс карта. Речки ТИХИЙ КАЛ и ПРЯМОЙ КАЛ ведут к деревне с названием УСПЕХ



Путин регулярно поощряет творчество киркорова, награждает орденами и званиями. А вас пугает западной бездуховностью и развратом.
Пидару-пидарово
Перфекто! Рівно 90 градусів!

Ще один аргумент чому треба заводити котів

Який час такі й новорічні ялинкиelka


Діти малюютьpodmig




Не забувайте що світло всередині нас. Запалюйте його

Часопис Перемоги

  • 21.11.22, 18:01

Сьогодні День Гідності та Свободи, на честь двох революцій: Помаранчевої та Гідності.
Обидві Майдани я завжди пов’язував із антимосковським повстанням. Українцям нав’язували кремлівського кандидата, але любов українців до свободи завжди перемагала і відрізняла нас від рашистів
НАС, але не тих, хто окопався в ОПі – ригів януковича, яких повернув Зеленський у владу, і сам із задоволенням грав прутнем в підтримку партії регіонів. Україна переможе не лише, коли прожене росіян зі своєї землі, а й коли українці відчистять владу від промосковського бруду.


... всупереч безвідповідальним і злочинним діям прокацапської шльондри

wakeup Не любиш ти нашого бубочку. А він за тебе в бункері ховається

В Черкасах колишнього члена Партії регіонів та ОПЗЖ призначили заступником керівника військової адміністрації Черкаської області. Тепер Олександр Шамрай в День Гідності і Свободи покладає квіти в пам'ять про тих, проти кого він боровся майже все життя.

От скажіть відверто, чи комусь в кайф, щоб воюючою країною командувало ось це

Зеленський підписав закон № 2736, який вбиває систему протидії відмиванню грошей політиками. Боротьба з відмиванням коштів - вимога для переговорів про вступ України в ЄС. Забудьте про ЄС, допоки у нас правлять риги януковича і криворізький совок та паяц з московських підмостків
Хтось повинен їй сказати,що вони дійсно "беруть".



История болезни
Украинцы без света в домах.
Русские без просвета в головах


Вот уже десять дней Путин не появляется на людях. Его никто не видел. Все, что показывается по телевизору — заранее заготовленные консервы. Дедушка старенький, у него серьезные проблемы с мозгами, он давно потерял контакт с реальностью и живет в мире своих иллюзий. Очень волнуюсь. Почему молчат его друзья? Почему семья не объявляет розыск? Вдруг, что-то случилось?


"Ванька-встанька, що таке? Приготуй собі пакет".

Часопис Перемоги

  • 20.11.22, 20:57
Сильний і сміливий вчинокuhmylka Цілу букву Ї ? Фігасе! Титан! Ну тепер точно пиздець кацапам. Сам хотів. Шкода що Ї вже заняте

Нью-Йорк,Times Square.
Саме цього і добиваються 3Єскот та їх кремлівські хазяї…

umnik Голова Пентагону Остін: "Результат війни в Україні буде вирішальним у сфері світової безпеки ХХІ століття" Міністр оборони США 100% має рацію.
Сам дивуюсь - Україна протистоїть найпідступнішій, найпідлішій імперії зла в історії людства, яка підкупила більшість політикуму планети, ...олігархів, прем’єрів, президентів, чиновників ООН, ПАРЄ, ОБСЄ, ЮНЕСКО etc.
На початку нападу рф мало, хто вірив в нашу перемогу, навіть "наша" зрадницька влада не вірила і пропонувала ворогам капітуляцію. Лише всупереч діям ЗЕрежиму, завдяки військовим/генералам ЗСУ, ..добровольцям, волонтерам - українській нації, Захід вже переконаний в нашій перемозі.
Перебудова світової безпеки лише почнеться і Україна має відігравати в процесі ключову роль.
Тому важливо, щоб нашу державу очолили фахівці-патріоти, а клоуни і агенти москви сіли за грати.
Скажіть мені, що в назві звільненого міста просто опечатка?! А пам'ятаєте, як ще півтора місяці тому звільнили ЗЕман, Зеп'янськ та Зеюм?)
wakeup За Порошенка патруль зупиняв кортеж Суркіса і той жалівся:
- Что с этой страной стало — позвонить, блядь, некому! За Зеленського Україна знову стала країною суркісів - дзвони, кому хочеш -
всюди свої, всюди регіонали, ОПЗЖ, рейдерство, блат і корупція.
Та бля, що за вибори в НОК в номінації «найкращий шуфрич»

Шуфрича не бачу, а він є
uhmylka Вітаємо нову віце-президентку виконкому НОК України - Ніну Уманець. (зліва на фото) Як вам фото, всіх впізнали?)


Вони варіант не БЛЯДОТИ взагалі не роздивляются я так думаю

Та що нам вже нарешті зробити, аби вони від нас відїбалися нарешті?beat

umnik Заступник міністра оборони ну дуже готувалася до повномасштабної..зі шкіри вилазила.. Да так, що втратила своє здоров’я і ми скинулися їй на оздоровлення









Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 19.11.22, 16:36


На Волині митниця конфіскувала велику партію контрабанди збуджувальних засобів, зокрема, препарати "Великий прутень" та "Березнева киця"


Все зрозуміло










Часопис Перемоги

  • 19.11.22, 15:58
lol
Зустрів зелеботку, та обурено верещить: "Світла нема ні на роботі ні вдома! А в Рошені завжди світло є!". Кажу їй: "А ти не знала, що Зеленський Порошенку особисто подарував генератори для Рошену?" Бідна дурепа, аж слиною вдавилась і очі вилізли!

umnik Коли ці люди голосували за московських слуг, вони, на жаль, не розуміли, що слуги ці не українського народу. Наступного разу думайТЕ, бо вдруге владу Зеленського Україна вже точно не переживе

Депутата від ОПЗЖ призначили радником голови Херсонської ОВА.Стельмашенко(на фото).Бзєсмертниє полкі з сальдо,всє дєла.

Питання залишаються відкритими:
- ХТО призначив шуфріча і суркіса до складу МОК?
- ЧОМУ ці істоти досі на волі?
- КОЛИ почнуться суди лінча, якщо правоохоронна і судова системи не працюють?...

до Хмельницького доїбалися


Подивився коротке відео по окупації Херсона на каналі Фрідом. Я охуїв. По суті, то правда, але подача - пиздець! Люди на відео говорять українською а їх перекладають на російську! Це точно український канал?



Друкарський верстат агонізуючої рашки працює без зупинки. ЦБ рф надрукував для дірявого бюджету ерефії черговий трильйон рубльо-фантиків. З 1 грудня Туреччина закриє протоки Босфор та Дарданелли для російської нафти




Часопис Перемоги

  • 18.11.22, 20:01
Помстимося!

Реванш регіоналів — це маленька перемога Путіна. Дякуємо, Володимире Олександровичу! Єдина позитивна риса Зеленського — стабільність. Він стабільно упоротий і тупий.
umnik Петиція про позбавлення мандатів рашистських депутатів від ОПЗЖ швидко набрала необхідних 25 тисяч голосів.
Тепер Зеленський перед дилемою: -виконати вимогу суспільства - через монобільшість відібрати мандати у ворогів держави, або залишатись в коаліції із кремлівською бандою.

Нагадаю, у кого з пам’яттю погано:
з початку повномасштабного вторгнення рф ні єрмак, ні Зеленський, про перемогу не заїкалися. путіна влаштовував будь-який президент, аби не Порошенко. Широкий напад рф став можливий після таємних домовленостей Зеленського з патрушевим в Омані
...розмінування ЗЕвладою Чонгару, згортання ракетних програм для ЗСУ, здачі ворогу спецоперації по вагнерівцям, заміни офіцерів розвідки Міноборони на своїх людей, відведення військ ЗСУ, заборони снайперів та розвідувальних дронів на лінії зіткнення etc
Поцікавтесь, чому агресори експропріювали Севморзавод Порошенка на окупованому Кримі, закрили Рошен у Липецьку, але досі не зачепили палац Зеленського в окупованій Ялті, дозволяють його компаніям вести бізнес на рф?
Цибуля Порошенка і яйця Зеленського

Індекс борщу від Моськичукчі вже неактуальний. Україна вираховує індекс ПЗДЦя...
ЗЄ-шоблі + вигідна війна для повної узурпації влади.Верховна Рада перетворилась на ізольований від суспільного контролю орган. У перші тижні великої війни це було виправдано, але зараз?




рашисти кажуть, що у них є потреба в одязі з Північної Кореї. Ви уявіть, якими потрібно бути рукожопами, щоб навіть одяг з Північної Кореї був кращим, ніж те, що пошиють "майстрині" з наросії. Хроніки "свєрхдєржави".

umnik Як виглядає чорна заказуха від ОП. Неочикувано від повжної людини.
В коментах напихали виробникам і я тежhammer





Часопис Перемоги

  • 18.11.22, 19:15

Представник командування Повітряних сил Юрій Ігнат заявив, що сьогодні більше влучень т.я. #Zеленський не готувався до війни, та не закупив необхідні засоби ППО.


Вікторія Спартс, аудит витрат в США на Україну... це тільки верхівка, тому просто аналізуючи різний матеріал з різних джерел, доводиться погоджуватись....

uhmylka Йой, ви знову даєте мені надію на зовнішнє керування та хунту в уряді
umnik Тому зебанда й розкручує "простого парня" Притулу
wakeup Схрестимо пальці, аби це так було. Цікаво кого призначать "нянькою" для Зеленського?!
Ах ти ж бля..!


wakeup Мені здається, чи й насправді проходить якесь щільне озєлєнєніє в країні ЗЄ


Країну теж можете покинути. Буду вдячний

недержавний олімпійський комітет, а чому саме шуфріч та інші? Пропоную відразу і цих кандидатів розглянути як варіант. Давайте вже будьте послідовними.




Сегодня из Мелитополя в сторону Крыма двумя переполненными фурами отправили первую партию новоприбывших чмобиков. У пацанов уже дембель



Часопис Перемоги

  • 17.11.22, 20:31

shock В Україні зараз немає корупції, багато корупціонерів виїхали, - Зеленський
 Призначити І. Венедіктову послом України в Швейцарії, - указ Зеленського
wakeup Новий голова Херсонської області люстрований чиновник часів Януковича, друг Азарова та людина Резніченко.
Волонтьор Гріша Суркіс. Єдіний тєлємарафон. Шо ніясно?




ого,як круто змінилася позиція
umnik виявляється виведення русні з України тепер не першочергова умова,її так тихенько відсунули на другий план. тепер на переговори з військовими злочинцями погоджуються, якщо вони будуть публічними


1. Захід нагнітає
2. Росіяни теж люди вони не нападуть.
3. Жарте шашлики
4. Ну ми просто пр@їбали
5. Знали але не хотіли щоб була паніка
6. Якби сказати то люди втекли б
7. Військові вооють краще коли їхні близькі в смертельній небезпеці.
Це - слова цинічних тварин, хіба не так?

hypnosis блять що він верзе... люди лякають ракети і вони пролітають повз? русня не гатить по людях?



Щойно газовидобувна галузь України перестала належати Коломойському, як одразу почались ракетні обстріли по ній.

angel Хоч так, раз влада не збирається забороняти цю кремлівську секту



В Рязани школьники должны выучить патриотичную песню про «наш Крым» и возвращение Аляски Текст с переделанной песней «Дядя Вова, мы с тобой» выдали учащимся лицея № 52 на уроке музыки. Строчку про «дядю Вову» (Владимира Путина) заменили на слова «за Россию мы с тобой»