Часопис Перемоги

  • 04.12.22, 16:56
uhmylka Якщо взяти збірку компакт-дисків "Свати. Всі сезони" і наклеїти зверху наклейку "Армія. Мова. Віра", то всередині все одно залишаться "Свати".

Після відомих фактів буратіна назвали "справжній лідер і керівник. Не всі рішення зрозумілі широкому загалу. Дякую йому, це титанічна праця. Це лідер, а не "лідер". Дякую за справжнього президента-воїна. Кращий. Пишаюсь. Лідер". Праця титанічна, так. Але проти України і ЗСУ.

Особистість – ЗЕро, душа пуста, де дна нема.

ПонеслосяbazarХворі піпли! Виборців треба перевіряти на рівень IQ
що, знову! ще один зек?!Ще один простий парєнь із народа

umnik Ще одна думка, яка вартує вашої уваги. Інфа до роздумів


wakeup Не надо из Пташки делать вторую Надю Савченко. Вона сама себе зробить
Катя - вільна у своїх поглядах на життя, мужня жінка, Перед очима стоїть сумнозвісна Надя Савченко, бо поцілунки влади є гірші за отруту. Взагалі треба розуміти, якщо ти медійно відома людина і ти пишеш таке, то май на увазі що будуть наслідки для тебе. Як мінімум хтось зненавидить, а як максимум політтехнологи зеленського тебе використають у своїй брудній грі. А чи ти готовий за це потім відповісти?
Пташка vs аміакопровод?uhmylka слідкуйте за руками






Про шлях буржуйки на фронт...



Про плохіх і хароших орків...

Якісь невдобні світлини, правда.... а інформація цікава...

Часопис Перемоги

  • 03.12.22, 21:29
 @phanandsoph
Не туди свою енергію витрачаєте. Ой, не туди. До Зеленського купа питань, але головну свою функцію він виконав: очолив після корупціонера і колаборанта країну, захистив її інтереси (якими торгував папірєднік) і веде країну до перемоги
umnik Щось бот подоляка плутає часи – Зеленський прийшов до влади не після бандита януковича, а після Порошенка, який збудував з нуля ЗСУ.
А ЗЕ так, головну задачу кремля виконав: -здав південь, згорнув ракетні програми, узурпував владу та викачує гроші України в кишені олігархів.

Слова рига подоляка "рф може завдати масованого ракетного удару, коли настануть сильні морози" звучать не як попередження українців, а як, скоріш, підказка своїм кураторам.





Близько 10 нардепів втекли з України, їх позбавлять мандатів, - Стефанчук
Ви одного Медведчука не позбавили і випровадили "недоторканим",а то цілих 10 зможете?!

Без коментарів... Бридко і сумно


Поки сотні тисяч українців боронять на фронті Україну, а мільйони сидять без світла - в шоу #Zеленського "Тихий вечір". Не пропустіть!


«Последний Новый год Путина»


Одного из этих чертей арестовали в Лондоне

Часопис Перемоги

  • 03.12.22, 14:40
"Дождь" хотел проскочить среди струек дождя. Не удалось.
wakeup А прікіньтє, «Дождь» з Риги переїде до Києва, і включиться в Гавномарафон? Та нє, не може бути

Просто попісяли вам в очі вкотре. Не дякуйте!
Вам Київська Лавра бутерброд, чи шо?wakeup

— Батько, дайте інтернет, піду порохоботів хуями крити.
— А якщо вони тебе?
— А мене за шо?
look Когось мені нагадують прихильники Буби, які після вторгнення поїхали за кордон і звідти вихваляють Зеленського... Може, русню, яка роками живе у Європі та США і звідти вихваляє Путіна?Просто наш Вова помоложе

Не гидко.Не бридко.Закономірно.Знаєте,в кожного рано чи пізно настає питання вибору.Ніштяки чи повага.Знаю,в ідеалі хтілось би 2 в1.Але так нє.Людина вибрала ніштяки.Ок.має право.Вибрала стати "лідером думок" офісу президента,значить татаров став ближче ніж Небесна Сотня.Удачі.
lookНу чого ви, вона з ним бореться!
Зеленський є фактичним уособленням саме, exactly, того лідера, якого українці реально хочуть, варті і заслуговують. Все що він робив, робить і буде робити, є саме тим, що треба робити з українцями. Крапка.
Кажуть у вас на Троєщині важко вижити, а Лісова то не Троєщіна, то гірше


Не голосував, але підтримував Зеленського
Ой,та не вже?


Цей сон, цей сон мені щоночі сниться


Русня в твітторі 02-12-2022 - "ніт, ведь нормальний чілавєк ні сможет убіть міня в глаза"
Тупо будь-який українець 02-12-2022:

Бердянськ чекає літо та Україну

umnik Советский союз не кончился в 91-ом. И не кончился с малой кровью, как принято считать. То, что происходит сейчас в Украине, и есть настоящая кончина СССР. Это и есть настоящая агония империи.
СССР не кончился в 1991 году. СССР заканчивается прямо сейчас, под Херсоном, Донецком и Бахмутом, и конец ему положат не «Беловежские соглашения», а ВСУ.

Часопис Перемоги

  • 03.12.22, 12:59






wakeup Сьогодні дізнався, що в Притули власний майор з'явився: збирає гроші на вуса, п'є каву у Відні і фотографується біля танків. Вимальовується п'ятірка на вибори: 
1. Притула 2. Лачєн 3. Меланка 4. Стерно/Маліна 5. Майор (куди ж без військового)
Мега-збір лохів відкрито?
Та це все цей Порошенко з своїми чекамиuhmylka
Шось ці аферисти затихли.. Шо там, де русніпи%да, страшнапомста, флот дронів і ловець шахедів?uhmylka Таку суму грошей треба освоїти,а на це потрібен час
Після наступної атаки знову з лохів зібьють на помсту на супер помсту і мега помсту за супутник помсти
Шикарний план, шеф! (С)

hypnosis shock прийшов запит з податкової, чому у мене суттєво знизились доходи за 1 півріччя 2022 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. От що їм відповісти? Вони точно з України?
Бо в них доходи не зменшилися, а збільшилися! І їм незрозуміло, що з вами не так? Поясніть, що ви не в податковій працюєте. вони з Буковелі ;) не звертайте уваги. Гуси самі себе не общіпають. Бо ви крадете в них асфальт.

И никаких сухариков со вкусом курочки
Вот это и есть истинный русский мир. Со всеми его ятямиЪ: жестокий и тупой. Потому что это никогда не сработает, как не сработало всё до этого. И да: окорочков больше не будет.АЛЬТЫРНОТИВНО ОДОРЁНЫЕ ПОТРЕОТЫ

в голове не укладывается степень их тупости и бесчеловечности
uhmylka Дауны наверное не в курсе, но большинство побогаче айтишников уже купили себе генераторы, а победнее организовуют ко-воркинги. Это русня сидела бы и ныла годами, неспособная на какую-то самоорганизацию
wakeup вы им только про старлинки не рассказывайте




"Уніженіє і оскорбленіє"



тотем

  • 02.12.22, 20:44
MI3CH   У Украины нет своего символа. Некоторые ученые выдвигают версию, согласно которой трезубец — это стилизованное изображение сокола, но это, скорее, поэтическая метафора. К тому же и сокол и трезубец хорошие символы для войны, а не для мира.

Например, медведь крайне неудачный символ для России. Хищное, опасное и злопамятное животное-одиночка. Может поедать своих собратьев и любит падаль. "До свиданья наш ласковый Миша" — это для тех, кто никогда не сталкивался с медведем в лесу.

Вариант для Украины:  От очень крутого медоеда до херсонского енота. Но больше всего  понравилась другая идея.
«Впечатление от Украины: жаркие дни, тенистые улицы, сверчки, терриконы, поля, поля, поля. Впечатляло, как люди справлялись с трудностями. Сейчас отдельная история. Стойкость, взаимовыручка, работоспособность.
В итоге ассоциация с пчёлами. Существа лета. Организованные, работящие, изобильные. Не агрессивные и тем не менее, опасно с ними связываться, если пытаться разрушить их дом. И соты перекликаются с карбоном — прочность и гибкость»

Часопис Перемоги (трохи ню і світлої романтики)

  • 02.12.22, 20:25








Якщо ваш новорічний корпоратив не отакий – навіть не кличте.

якшо не такий то навіть і не підходьте



Не играй в Дєнди - кинескоп посадишь!uhmylka

uhmylka кімната настоятеля Києво-Печерської лаври - джерело: СБУ
Усі дізналися, що москальські попи читають москальську літературу, мають москальські документи та їб%ться в сраку. Оце Зеленський поборов РПЦ в Україні! Нокаутом!
Друга - після вигнання Іісусом торговців з Храму - найважливіша перемога в історії релігії! Куди там тому Томосу!


Хтось же має навчити цих виродків їхній історії…




Часопис Перемоги

  • 02.12.22, 18:48
епіграф: Якщо Зеленський заборонить УПЦ МП, його міцні яйця стануть настільки щільними, що перетворяться на чорну діру і Землі настане пизда.
Тому Зеленський цього не зробить, щоб врятувати Землю.
wakeup Якщо у Зеленського роблять щось нібито патріотичне і добре для держави, завжди шукайте подвійне дно, в якому робиться все навпаки. Аксіома. Не пройшло і доби, як викрили ворожу технологію ЗЕ з МП:
М. Княжицький: рішення ЗЕ може уповільнити заборону МП чи консервує цей процес.
umnik НБО пропонує заборонити діяльність МП. Та невже!shock Чому громадяни просили це зробити з початку вторгнення рф, в Раді лежать законопроєкти опозиції про заборону МП, а слуги відмовлялись це робити, РНБО з великим запізненням почала чухатись? Це імітація діяльності ЗЕ в угоду ворогу.

wakeup Когось мені нагадують прихильники Буби, які після вторгнення поїхали за кордон і звідти вихваляють Зеленського... Може, русню, яка роками живе у Європі та США і звідти вихваляє Путіна?
Не поспішайте радіти: якщо зелені взялися забороняти УПЦ МП, то в результаті може бути заборонена ПЦУ, скасовані Томос і Безвіз. Це ж зелені! Ну, що ви, як діти?
Доброго вечора вам в стрічку. У мене новина від наташі раєвської: як на хліб намазувати сталеві яйця....

look Один з лідерів партії Д7 знову підйобує порохоботів? Чому не зелейобів, а союзників? Яка альтернатива ПП? Ну, відбере Д7 в нього 0,5%, буде в Гудименка загальний 1,5% - і шо? Важко уявити, щоб лідери ЄС опускалися до підйобки прихильників інших партій.


ЗЄля тоже не вірив, хоч і дещо знав... А ви кажете зброї нам поставляють мало...



chih Ангелина Вовк в курсе, что Хрюши, Фили и Каркуши доедают трупы их орков, пришедших убивать, по полям Украины? Степашки тоже порой не брезгуют, особенно, когда Ангелины разрушают их среду обитания
Хто зна, хто зна..
Степашки нынче такие стали


– Что строите?
– Будущее!
– А почему из говна?
– Ещё один, блядь
А где мать?
Ничего, что его там вообще не былоshock Ну как и бога




elka Сучасна казка "12 місяців" виглядає такmoroz

Часопис Перемоги

  • 02.12.22, 18:39

Антимонопольний комітет очолює подруга О. Зеленської - Піщанська, за керівництва якої АМКУ за 5 місяців до вторгнення рф пробачив компаніям Коломойського штрафів на 5 мільярдів

Згадайте зиму 14-го на Майдані - НЕЗЛАМНОМУ народу потрібні ПУНКТИ неламності чи просто простір людської взаємодопомоги?

Щоб зрозуміти на чиєму боці влада Зеленського у війні із чекістами моспатріархату, достатньо згадати про цю замовлену кремлем справу проти Томосу



Якщо хочеш врятувати поплічників з РПЦ (МП), щоб їх не заборонили, очоль боротьбу проти них, попроси братка данілова із РНБО ввести "санкції" і… моспатріархат й надалі жируватиме та воюватиме проти України.

Коня кують, а жаба лапу суне... Схоже світ скоро почне думати, що ми всі такі ненажерливі. А нас бюджет - зеасфальт, зереставрація ,премії і зарплати слугам

КиївМіськБудда
  shock Зірваний голос, налякані дитина й сусіди. Вийшов подихати повітрям.
Був хороший день: електрика, інет, вода. Але тут у гості до дружини прийшла подруга. 
У світшоті з Арестовичем і Фейгіним. В одному згоден з Арестовичем: тупі довбойоби. Незбагненно тупі незбагненні довбойоби.
— Чому Арестович за один день змінив ставлення до Зеленського?
— Він побачив, що Зеленський гарний політик, його побоювання не справдилися.
— Може йому просто заплатили?
— Не все в цьому світі вимірюється грошима!
— Ти мені казала, що Зеленський літав до Оману за інвестиціями, де вони?
— Я такого не пам'ятаю.
— Твій Порошенко — промосковський!
— (не витримую, кричу в усе горло) Який, блядь, промосковський? Томос! Безвіз! — (спокійно) Томос і Безвіз нічого не значать.
— Цей підар не попередив про вторгнення. 
— Якби попередив, люди б виїхали і Путін не напав, бо Путін не дурний. А люди би витратили усі гроші і повернулися через два місяці і тоді би Путін напав все одно. 
Сука!!! Я кричу, нервую, мені зносить дах. Вона спокійно сидить, п'є чай.drink






elka Советский миф держался на 3-х китах: Космосе, Победе и «Иронии судьбы». Космос просрал Рогозин, Победу сливает в унитаз Путин, «Иронию судьбы» добьет Киркоров+Бузова. Конец империи предельно жалок.
Пидорас Бедросович в роли Ипполита, это действительно конец империи!
Если бы по мотивам Иронии порнуху сняли, и то меньше отторжения было бы
а откуда в советском серванте статуэтки овации и золотого граммофона? Чемоданы Луи Витон ? в квартире учительницы??

Часопис Перемоги

  • 01.12.22, 19:56


Серіал Кварталу для довпойопів триває: "замінував" ОПу в урядовому кварталі, який охороняється редутами ментів і спецслужб + відео спостереження 24/7? Хто знає, що трапилось із "мінером" мосту метро, "терористом", що вимагав від ЗЕ дивитися фільм Земляни, "пораненим" шефіром etc?На кого це розраховано?

Це ж яку треба мати пусту макітру, щоб під час війни проголосувати за ухилиста з московських підмостків.

По-перше, це красіво!  щоб було видно що не лохи. Не вистачає…Фото воШдя!Запахло совком

А нажратися вони таки і не встигли....

В Перми местные жители собираются возле горящей ТЭЦ, водят хороводы, поют частушки, греются и радуются, что не нужно собирать валежник
Русских не сломить! Гойда!

За ноябрь - рекорд ликвидированных рашистов


Здравствуйте, дети. Тема сегодняшнего занятия - жесты доброй воли, плановые перегруппировки войск и мастер-класс по скручиванию стиральной машинки
Львів і москва 1924р...