Давидові псалми. Псалом 1.

  • 02.11.13, 20:00
Блажен той муж, воістину блажен,
котрий не був ні блазнем, ні вужем.
Котрий вовік ні в празники, ні в будні
не піде на збіговиська облудні.
І не схибнеться на дорогу зради,
і у лукавих не спита поради.
І не зміняє совість на харчі, -
душа його у Бога на плечі.
І хоч про нього скажуть: навіжений,
то не біда - він все одно блаженний.
І між людей не буде одиноким,
стоятиме, як древо над потоком.
Крилаті з нього вродяться плоди,
і з тих плодів посіються сади.
І вже йому ні слава, ні хула
не зможе вік надборкати крила.
А хто від правди ступить
на півметра, -
душа у нього сіра й напівмертва.
Не буде в ній ні сили, ні мети,
лиш без'язикі корчі німоти.
І хто всіляким ідолам і владам
ладен кадити херувимський ладан,
той хоч умре з набитим гаманцем, -
душа у нього буде горобцем.
Куди б не йшов він, на землі і далі,
дощі розмиють слід його сандалій.
Бо так воно у Господа ведеться -
дорога ницих в землю западеться!

Ліна Костенко

Угоди з житлом і кредити заморозили.


У паралізації українських ЗАГСів і нотаріусів запідозрили бізнесмена з Ізраїлю.

Ось так uhmylka  один жидок паралізував роботу всіх органів в Україні. А Ген прокуратури бачить в цьому проіски хакерів lol bazar vkaske stena  бебіли. Жидок чітко показав - кому тут належить влада! Бюджет недоотримав величезні кошти з податків та зборів передбачених з цих дій, ну відповідно з наслідками і для всіх людей, що мають до цього відношення. Уявляю, як в різних місцях України народ кляне владу....

Збій роботи держреєстру Мін'юсту викликаний банальним шантажем , пише vesti.ua .

Вже другу добу в Україні не працюють держреєстри інформаційної мережі Міністерства юстиції. Усього таких реєстрів 18 , серед них - реєстри нотаріусів , довіреностей , прав на нерухоме майно , спадковий реєстр та інші . Через це не можна , наприклад , нотаріально оформити угоди з нерухомості або видачу кредиту . У Мін'юсті обіцяють полагодити все вже сьогодні.

«Наші фахівці працюють з моменту збою без перерв. Третього жовтня реєстри повинні запрацювати в звичайному режимі , а їх якість і повнота не повинні постраждати » , - каже міністр юстиції Олена Лукаш.

Вона зазначає , що мало місце незаконне втручання в роботу автоматизованих систем та комп'ютерних мереж Мін'юсту , що призвело до блокування інформації. Генпрокуратура бачить у цьому підступи хакерів і вже відкрила кримінальне провадження .

« Була порушена система роботи держорганів , завдано значної матеріальної шкоди як держбюджету , так і українцям , які не змогли укласти договори купівлі -продажу , видати довіреності та інше » , - кажуть у ГПУ.

Зараз правоохоронці встановлюють коло осіб , причетних до скоєння злочину.

КУПИТИ КВАРТИРУ І ОФОРМИТИ СПАДЩИНУ МОЖНА. Поки в міністерстві усувають поломки , а прокуратура шукає винних , страждають звичайні українці. Відсутність доступу до реєстрів практично повністю паралізувало роботу нотаріусів . Все, що вони можуть зараз робити , - це завіряти підписи , які стоять не на нотаріальних бланках (бо як Реєстр нотаріальних бланків закритий).

«Ми не можемо засвідчити заповіт , оформити договір купівлі -продажу , навіть видати елементарну довіреність . Вчора цілий день приходили і телефонували клієнти і запитували: "Ну що ? Вже працює ваш реєстр ? " Зірвалося кілька угод . Якщо таке триватиме ще хоча б два дні , настане повний колапс , тому що люди не будуть здійснювати взагалі ніяких угод , а це означає великі втрати грошей » , - сказала нам столичний нотаріус Альона Загоруйко .

Ринок нерухомості також застиг. «У мене і моїх колег зірвалася вже купа угод . Вчора люди прийшли і чекали з 9 ранку до 6 вечора , коли запрацюють реєстри , щоб продати квартиру. Адже є випадки , коли продавцю потрібно терміново виїхати за кордон і все розплановано не те що по днях , а по годинах. Чим довше триватиме блокування реєстрів , тим серйозніше будуть наслідки. Навіть двох - або триденний простий призведе до черг у нотаріусів » , - обурюється віце -президент Асоціації фахівців з нерухомості України Артур Пилипчук.

Заглухла КРЕДИТУВАННЯ . Технічні проблеми Мін'юсту паралізували роботу кредитного ринку . « Була тимчасово припинена видача заставних кредитів ( іпотеки та автокредитів ) : через те , що не працює реєстр заставного майна , нотаріуси не можуть оформити договір застави , а банки - надавати позики . Тому просять позичальників трохи почекати. Але як тільки портал Мін'юсту відновить свою роботу , банки знову почнуть оформляти кредити. Щоб ви розуміли ціну питання : українські роздрібні банки видають громадянам близько 250-300 автокредитів кожен місяць » , - пояснив « Вістям »ситуацію член правління Промінвестбанку Владислав Кравець.

Найбільше не пощастило позичальникам , які в ці дні повинні були підписувати раніше схвалені банками кредитні договори. Над ними нависла загроза повторного проходження всієї процедури схвалення позики у фінустанові (через кредитний комітет) : нагадаємо , що термін дії документа під назвою «банківська гарантія » , яку фінансисти видають позичальникам після прийняття рішення про їх кредитуванні , становить 30 днів.

«Це , звичайно ж , серйозне невезіння - якщо термін дії гарантії минув саме тоді , коли виникла проблема з реєстром . Але все ж думаю , що банки будуть йти назустріч позичальникам і продовжувати терміни дії своїх гарантій , поки не запрацює реєстр , і клієнтам не доведеться зіткнутися з додатковою тяганиною , поки через реєстр, що не працює вони не можуть оформити той же автокредит. З гарантіями на нерухомість ситуація складніша : швидше за все , позичальникам доведеться підписувати додаткові угоди » , - розповів « Вістям »заступник голови правління VAB Банку Антон Шаперенков.

Юрист Василь Мірошниченко побоюється , що нинішня ситуація , якщо триватиме довгий час , небезпечна рейдерськими захопленнями : « Перевірити за реєстром , хто є справжнім директором підприємства , неможливо. На підприємство просто приїжджає людина з підробленими документами, що підтверджують його статус ».

Де собака заритий . Втім , як дізналися «Вести » від своїх джерел , причина заморозки реєстрів може бути і не в технічний збій . Нібито реєстри заблокували спеціально .

«Ще вісім років тому було створено ДП " Інформцентр " , якому доручили розробити програмне забезпечення для реєстрів . Головою цього підприємства став Віталій Добжанський , а авторські права були передані двом приватним підприємствам ТОВ "Арт -мастер" та ТОВ " 3-Т " » , - розповідає джерело в сфері IT -технологій в держслужбах .

За його даними , підтверджений доповідною запискою екс -віце- прем'єра Сергія Тігіпка прем'єр - міністру Миколі Азарову , « Інформцентр » платить цим двом фірмам щомісячну винагороду за доступ до програм (85-90 млн грн на рік).

«Після того як у липні був призначений новий міністр юстиції (Олена Лукаш ) , у вересні Добжанського зняли з посади , і зараз він знаходиться в Ізраїлі. І все виглядає так, як ніби Мін'юст шантажують , зробивши техзбій у реєстрах » , - говорить співрозмовник.

Одружилися ВІДРАЗУ , АЛЕ В РЕЄСТР не внесуть . Єдина структура, що працює всупереч збою в системі реєстрів , - це загси . «Вести » побували в Центральному РАГСі Києва і з'ясували , що збій у роботі держреєстрів ніяк не став на заваді бажанням молодих пар йти під вінець.

«Ми одружуємося 5 жовтня. А там якийсь збій був ? Весілля відміняти не будемо , навіть якщо нас не зможуть розписати - вже все готово і замовлено . Якщо що - відгуляємо , а розпишемось потім » , - усміхається киянка Ганна Дмитренко.

Денис та Олександра Ніколаєнко , що приїхали на розпис , теж дізналися про можливі заминка в часі розпису від « Вістей ». « Нам ніхто нічого не говорив. Сподіваємося , що нас сьогодні розпишуть , а то влаштовувати повторне весілля якось не хочеться » , - кажуть вони.

У загсі заспокоюють: «І подавати заяви , і одружитися можна , при цьому вам навіть видадуть свідоцтво про шлюб . Ваші дані збережуть , а до реєстру вб'ють вже після того , як він почне працювати ».


А тут взагалі ознаки тероризму, які підпадають під статтю Кримінального кодексу України...

Стаття 258. Терористичний акт
1. Терористичний акт, тобто застосування зброї, вчинення вибуху, підпалу чи інших дій, які створювали небезпеку для життя чи здоров'я людини або заподіяння значної майнової шкоди чи настання інших тяжких наслідків, якщо такі дії були вчинені з метою порушення громадської безпеки, залякування населення, провокації воєнного конфлікту, міжнародного ускладнення, або з метою впливу на прийняття рішень чи вчинення або невчинення дій органами державної влади чи органами місцевого самоврядування, службовими особами цих органів, об'єднаннями громадян, юридичними особами, або привернення уваги громадськості до певних політичних, релігійних чи інших поглядів винного (терориста), а також погроза вчинення зазначених дій з тією самою метою -
караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років.
2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або якщо вони призвели до заподіяння значної майнової шкоди чи інших тяжких наслідків, -
караються позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.
3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, що призвели до загибелі людини, -караються позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Всім удачі! smile

Свято?

На псячій сраці гниди святкують день народження дусту!
Тобто: в Україні відзначають ювілей дому Романових!

Найкраща вчителька .

  • 12.09.13, 21:30
 ... із життя:...

   На початку навчального року класна керівниця шостого класу стояла перед своїми колишніми пятикласниками. Вона окинула поглядом своїх дітей і сказала, що всіх їх однаково любить і рада бачити.
Це було великою брехнею , оскільки за однією з передніх парт, зіщулившись у грудочку., сидів один хлопчик  якого вчителька не любила. Вона познайомилася з ним  так як і з усіма своїми учнями, у минулому навчальному році. Ще тоді вона помітила, що він не грає з однокласниками, одягнений у брудний одяг і пахне так, ніби ніколи не мився. З часом ставлення вчительки до цього учневі ставало все гірше і дійшло до того, що їй хотілося покреслити всі його письмові роботи червоною ручкою і поставити одиницю. Якось раз завуч школи попросив проаналізувати характеристики на всіх учнів з початку навчання їх у школі, і вчителька поставила справу нелюбимого учня в самий кінець. Коли вона, нарешті, дійшла до нього і знехотя почала вивчати його характеристики, то була приголомшена. Вчителька, яка вела хлопчика в першому класі, писала: « Це блискучий дитина, з променистою усмішкою. Робить домашні завдання чисто й акуратно. Одне задоволення перебувати поруч з ним ». Вчителька другого класу писала про нього: «Це чудовий учень, якого цінують його товариші , але у нього проблеми в сім'ї: його мати хвора на невиліковну хворобу, і його життя вдома , має бути, суцільна боротьба зі смертю ». Вчителька третього класу зазначила: «Смерть матері дуже сильно вдарила по ньому. Він намагається з усіх сил, але його батько не виявляє до нього інтересу і його життя вдома скоро може вплинути на його навчання, якщо нічого не зробити ». Вчителька четвертого класу записала : «Хлопчик необов'язковий, не проявляє інтересу до навчання , майже не має друзів і часто засинає прямо в класі ». Після прочитання характеристик вчительці стало дуже соромно перед самою собою. Вона відчула себе ще гірше , коли на Новий рік всі учні принесли їй подарунки, загорнуті в блискучу подарунковий папір з бантами. Подарунок її нелюбого учня був загорнутий у грубу коричневий папір. Деякі діти стали сміятися, коли вчителька вийняла з цього згортка браслетик, в якому бракувало кількох каменів і пляшечку парфумів  заповнену на чверть. Але вчителька придушила сміх у класі , вигукнувши: - О, який гарний браслет! - І , відривши пляшечку, побризкала трохи духів на зап'ястя. У цей день хлопчик затримався після уроків, підійшов до вчительки і сказав: - Сьогодні ви пахнете , як пахла моя мама. Коли він пішов, вона довго плакала. З цього дня вона відмовилася викладати тільки літературу, лист і математику, і почала вчити дітей добру , принципам, співчуттю. Через якийсь час такого навчання нелюбимий учень став повертатися до життя. У кінці навчального року він перетворився на одного з найкращих учнів . Незважаючи на те  що вчителька повторювала , що любить усіх учнів однаково , по-справжньому вона цінувала і любила тільки його. Через рік  коли вона працювала вже з іншими  вона знайшла під дверима навчального класу записку  де хлопчик писав  що вона найкраща з усіх вчителів  які у нього були за все життя. Минуло ще п'ять років  перш ніж вона отримала ще один лист від свого колишнього учня ; він розповідав, що закінчив коледж і зайняв за оцінками третє місце в класі, і що вона продовжує бути кращою вчителькою в його житті. Минуло чотири роки і вчителька отримала ще один лист, де її учень писав, що, незважаючи на всі труднощі, скоро закінчує університет з найкращими оцінками , і підтвердив , що вона до цих пір є кращою вчителькою, яка була у нього в житті. Через ще чотири роки прийшов ще один лист. Цього разу він писав , що після закінчення університету вирішив підвищити рівень своїх знань. Тепер перед його ім'ям і прізвищем стояло слово доктор . І в цьому листі він писав , що вона найкраща з усіх вчителів, які були у нього в житті . Час йшов . В одному зі своїх листів він розповідав, що познайомився з однією дівчиною і одружується з нею, що його батько помер два роки тому і запитав , чи не відмовиться вона на його весіллі зайняти місце, на якому зазвичай сидить мама нареченого. Звичайно ж, вчителька погодилася. У день весілля свого учня вона наділа той самий браслет з відсутніми камінням і купила ті ж парфуми, які нагадували нещасному хлопчикові про його маму . Вони зустрілися, обнялися, і він відчув рідний запах .
- Дякую за віру в мене, спасибі, що дали мені відчути мою потрібність і значущість і навчили вірити в свої сили, що навчили відрізняти хороше від поганого.
Вчителька зі сльозами на очах відповіла:
- Помиляєшся , це ти мене навчив усьому .
Я не знала, як вчити, поки не познайомилася з тобою ...

Так хочеться щоб всі вчителі були такими...smile

Встановлені головні корупціонери в Україні.

  • 12.09.13, 19:30
Ось вони безсовісні, страшні і підлі особи корупціонерів-хабарників!!! lol
Через них в Україні почала риба гнити з "Голови" ...dada ...uhmylka .

Найкраща вчителька .

  • 12.09.13, 18:00

 ...може із життя:

   На початку навчального року класна керівниця шостого класу стояла перед своїми колишніми пятикласниками. Вона окинула поглядом своїх дітей і сказала , що всіх їх однаково любить і рада бачити .
Це було великою брехнею , оскільки за однією з передніх парт , зіщулившись у грудочку , сидів один хлопчик , якого вчителька не любила. Вона познайомилася з ним , так як і з усіма своїми учнями , у минулому навчальному році. Ще тоді вона помітила , що він не грає з однокласниками , одягнений у брудний одяг і пахне так , ніби ніколи не мився . З часом ставлення вчительки до цього учневі ставало все гірше і дійшло до того , що їй хотілося почерканий всі його письмові роботи червоною ручкою і поставити одиницю . Якось раз завуч школи попросив проаналізувати характеристики на всіх учнів з початку навчання їх у школі , і вчителька поставила справу нелюбимого учня в самий кінець . Коли вона , нарешті , дійшла до нього і знехотя почала вивчати його характеристики , то була приголомшена . Вчителька , яка вела хлопчика в першому класі , писала: « Це блискучий дитина , з променистою усмішкою. Робить домашні завдання чисто й акуратно . Одне задоволення перебувати поруч з ним ». Вчителька другого класу писала про нього: «Це чудовий учень , якого цінують його товариші , але у нього проблеми в сім'ї: його мати хвора на невиліковну хворобу , і його життя вдома , має бути , суцільна боротьба зі смертю ». Вчителька третього класу зазначила: «Смерть матері дуже сильно вдарила по ньому. Він намагається з усіх сил , але його батько не виявляє до нього інтересу і його життя вдома скоро може вплинути на його навчання , якщо нічого не зробити ». Вчителька четвертого класу записала : «Хлопчик необов'язковий , не проявляє інтересу до навчання , майже не має друзів і часто засинає прямо в класі ». Після прочитання характеристик вчительці стало дуже соромно перед самою собою. Вона відчула себе ще гірше , коли на Новий рік всі учні принесли їй подарунки , загорнуті в блискучу подарунковий папір з бантами . Подарунок її нелюбого учня був загорнутий у грубу коричневий папір . Деякі діти стали сміятися , коли вчителька вийняла з цього згортка браслетик , в якому бракувало кількох каменів і пляшечку парфумів , заповнений на чверть. Але вчителька придушила сміх у класі , вигукнувши: - О, який гарний браслет! - І , відрив флакон , побризкала трохи духів на зап'ясті. У цей день хлопчик затримався після уроків , підійшов до вчительки і сказав: - Сьогодні ви пахнете , як пахла моя мама. Коли він пішов , вона довго плакала. З цього дня вона відмовилася викладати тільки літературу , лист і математику , і почала вчити дітей добру , принципам , співчуттю . Через якийсь час такого навчання нелюбимий учень став повертатися до життя. У кінці навчального року він перетворився на одного з найкращих учнів . Незважаючи на те , що вчителька повторювала , що любить усіх учнів однаково , по-справжньому вона цінувала і любила тільки його. Через рік , коли вона працювала вже з іншими , вона знайшла під дверима навчального класу записку , де хлопчик писав , що вона найкраща з усіх вчителів , які у нього були за все життя. Минуло ще п'ять років , перш ніж вона отримала ще один лист від свого колишнього учня ; він розповідав , що закінчив коледж і зайняв за оцінками третє місце в класі , і що вона продовжує бути кращою вчителькою в його житті. Минуло чотири роки і вчителька отримала ще один лист , де її учень писав , що , незважаючи на всі труднощі , скоро закінчує університет з найкращими оцінками , і підтвердив , що вона до цих пір є кращою вчителькою , яка була у нього в житті. Через ще чотири роки прийшов ще один лист . Цього разу він писав , що після закінчення університету вирішив підвищити рівень своїх знань. Тепер перед його ім'ям і прізвищем стояло слово доктор . І в цьому листі він писав , що вона найкраща з усіх вчителів , які були у нього в житті . Час йшов . В одному зі своїх листів він розповідав , що познайомився з однією дівчиною і одружується з нею , що його батько помер два роки тому і запитав , чи не відмовиться вона на його весіллі зайняти місце , на якому зазвичай сидить мама нареченого. Звичайно ж , вчителька погодилася. У день весілля свого учня вона наділа той самий браслет з відсутніми камінням і купила ті ж парфуми , які нагадували нещасному хлопчикові про його маму . Вони зустрілися , обнялися , і він відчув рідний запах .
- Дякую за віру в мене , спасибі, що дали мені відчути мою потрібність і значущість і навчили вірити в свої сили , що навчили відрізняти хороше від поганого.
Вчителька зі сльозами на очах відповіла: - Помиляєшся , це ти мене навчив усьому . Я не знала , як вчити , поки не познайомилася з тобою ...

Так хочеться щоб вчителі були такими...

Прем'єр-міністр Австралії знову зробив це!


  • Прем'єр-міністр Австралії знову зробив це!
Цю людину слід призначити КОРОЛЕМ СВІТУ! Більш правдивих слів ніколи не говорили..!
Цій людині знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав, для того, щоб Світ це почув.
Відплата може бути феноменальною, але врешті-решт, він висловив свою позицію з питань своєї і Австралійської ідеології.
Всьому Світу потрібен лідер, подібний цьому!
Прем'єр-міністр Kevin RUDD (Кевін РАДД) - Австралія.
Мусульманам, котрі хочуть жити за законами ісламського Шаріату, в середу було запропоновано забиратися з Австралії, оскільки Уряд вважає радикалів потенційною загрозою Терористичних Атак...
Зокрема, RUDD розлютив деяких австралійських мусульман в середу, сказавши, що він надає підтримку шпигунським агенствам, що здійснюють моніторинг національних мечетей.
Цитата: "ІММІГРАНТИ, А НЕ АВСТРАЛІЙЦІ, МАЮТЬ АДАПТУВАТИСЯ..! Прийміть це чи не приймайте.
Я вже втомився від цієї Нації, яка хвилюється, що ми ображаємо окремих людей або їх культуру.
Після терористичних атак на Балі, ми випробували перенапруження патріотизму більшості австралійців.
Наша Нація розвивалася протягом двох століть боротьби, випробувань і перемог мільйонів чоловіків і жінок, які шукали свободу!
В основному ми говоримо англійською: не по-іспанськи, не по-ливански, не по-арабськи, не по-китайськи, не по-японськи, не по-російськи або не на якійсь іншій ще мові!
Більшість австралійців вірить в Бога. Це не якийсь політичний імпульс правого християнського крила, а факт, тому що християни, чоловіки і жінки, заснували нашу Націю, і це чітко задокументовано. Відповідно, це нормально - відображати це на стінах наших шкіл. Якщо Бог вас ображає, я пропоную вам вважати іншу частину Світу вашим новим будинком, оскільки Бог - частина нашої культури.
Ми будемо приймати ваші вірування, і не будемо запитувати, чому. Єдине, про що ми вас просимо - щоб ви сприймали наші, і жили в гармонії і мирно насолоджувалися цим з нами.
Це - НАША КРАЇНА, НАША ЗЕМЛЯ, і НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, і ми надаємо вам можливість користуватися всім цим! Але, якщо ви почали скаржитися, плакати, "but once you are done complaining, whining", і вам заподіюють коліки НАШ ПРАПОР, НАШІ ОБІТНИЦІ, НАШІ ХРИСТИЯНСЬКІ ВІРУВАННЯ або НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ - я найвищою мірою підтримую вашу можливість скористатися перевагою ще однієї великої австралійської свободи: "ПРАВОМ ВИЇХАТИ ГЕТЬ!".
Якщо ВИ ТУТ нещасні, тоді їдьте! МИ не змушували ВАС приїжджати сюди! ВИ попросилися бути ТУТ. Отже, ПРИЙМАЙТЕ КРАЇНУ, яка ПРИЙНЯЛА ВАС!
Можливо, якщо МИ поширимо цей лист серед самих себе в Канаді, у Великобританії, у США і т. д. - МИ НАВАЖИМОСЯ ГОВОРИТИ ВГОЛОС ЦЮ ПРАВДУ і НЕ БОЯТЬСЯ ПРАВДИ!
Якщо Ви згодні, то будь ласка, ВІДПРАВТЕ цей ЛИСТ ДАЛІ, як можна більшій кількості людей, яких Ви знаєте!"



  • Цю людину слід призначити КОРОЛЕМ СВІТУ! Більш правдивих слів ніколи не говорили..!
    Цій людині знадобилося багато мужності, щоб сказати те, що він сказав, для того, щоб Світ це почув.
    Відплата може бути феноменальною, але врешті-решт, він висловив свою позицію з питань своєї і Австралійської ідеології.
    Всьому Світу потрібен лідер, подібний цьому!
    Прем'єр-міністр Kevin RUDD (Кевін РАДД) - Австралія.
    Мусульманам, котрі хочуть жити за законами ісламського Шаріату, в середу було запропоновано забиратися з Австралії, оскільки Уряд вважає радикалів потенційною загрозою Терористичних Атак...
    Зокрема, RUDD розлютив деяких австралійських мусульман в середу, сказавши, що він надає підтримку шпигунським агенствам, що здійснюють моніторинг національних мечетей.
    Цитата: "ІММІГРАНТИ, А НЕ АВСТРАЛІЙЦІ, МАЮТЬ АДАПТУВАТИСЯ..! Прийміть це чи не приймайте.
    Я вже втомився від цієї Нації, яка хвилюється, що ми ображаємо окремих людей або їх культуру.
    Після терористичних атак на Балі, ми випробували перенапруження патріотизму більшості австралійців.
    Наша Нація розвивалася протягом двох століть боротьби, випробувань і перемог мільйонів чоловіків і жінок, які шукали свободу!
    В основному ми говоримо англійською: не по-іспанськи, не по-ливански, не по-арабськи, не по-китайськи, не по-японськи, не по-російськи або не на якійсь іншій ще мові!
    Більшість австралійців вірить в Бога. Це не якийсь політичний імпульс правого християнського крила, а факт, тому що християни, чоловіки і жінки, заснували нашу Націю, і це чітко задокументовано. Відповідно, це нормально - відображати це на стінах наших шкіл. Якщо Бог вас ображає, я пропоную вам вважати іншу частину Світу вашим новим будинком, оскільки Бог - частина нашої культури.
    Ми будемо приймати ваші вірування, і не будемо запитувати, чому. Єдине, про що ми вас просимо - щоб ви сприймали наші, і жили в гармонії і мирно насолоджувалися цим з нами.
    Це - НАША КРАЇНА, НАША ЗЕМЛЯ, і НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ, і ми надаємо вам можливість користуватися всім цим! Але, якщо ви почали скаржитися, плакати, "but once you are done complaining, whining", і вам заподіюють коліки НАШ ПРАПОР, НАШІ ОБІТНИЦІ, НАШІ ХРИСТИЯНСЬКІ ВІРУВАННЯ або НАШ СПОСІБ ЖИТТЯ - я найвищою мірою підтримую вашу можливість скористатися перевагою ще однієї великої австралійської свободи: "ПРАВОМ ВИЇХАТИ ГЕТЬ!".
    Якщо ВИ ТУТ нещасні, тоді їдьте! МИ не змушували ВАС приїжджати сюди! ВИ попросилися бути ТУТ. Отже, ПРИЙМАЙТЕ КРАЇНУ, яка ПРИЙНЯЛА ВАС!
    Можливо, якщо МИ поширимо цей лист серед самих себе в Канаді, у Великобританії, у США і т. д. - МИ НАВАЖИМОСЯ ГОВОРИТИ ВГОЛОС ЦЮ ПРАВДУ і НЕ БОЯТЬСЯ ПРАВДИ!
    Якщо Ви згодні, то будь ласка, ВІДПРАВТЕ цей ЛИСТ ДАЛІ, як можна більшій кількості людей, яких Ви знаєте!"