про гуманітарку

...Передивився багато новин, думок стосовно гуманітарної допомоги Донбасу...
Оця мені сподобалась найбільше, роблю репост повністю.

Народний депутат України Віктор Балога порадив керівникам Російської Федерації кілька адрес, де їхній «гуманітарний конвой» вже зачекалися.

Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

«У Смоленській області РФ, за офіційними даними, у кожному другому селі залишилося менше десяти жителів. Чим це не геноцид і знищення мирного населення? В Якутії через обміління річок виникли проблеми з доставкою продуктів харчування. Місцеві жителі билися за картоплю, а магазини відпускали продукцію лише бюджетникам. Це хіба не продовольча криза?» - зазначив Балога.

Політик переконаний, що на Донбасі без російських терористів буде все добре, а на путінську Росію чекає неминучий історичний занепад.

«Колись ця війна закінчиться, і на Донбасі знову буде електрика, вода і продукти харчування. Але чи з’явиться коли-небудь вода в Сиктивкарі, чи нормальні тротуари замість дерев’яних в Архангельську – це велике питання», – додав Балога.
applause..без зайвої балаканини, коротенькоbravo

про туристів

..Чого ж ви такі непатріотичні, кримваш же, їдьте туди відпочивайте! Там хоч лупанців не отримаєте

(хоча хто його зна lol )



Боротьба з російськими загарбниками набуває всеслов’янського розмаху. Відкриті бойові дії Росії проти України викликали ставлення до росіян як до агресорів у багатьох країнах світу.

У Білорусі хлопця змусили віддерти з футболки напис “Я русский”, повідомляє Український простір.

У Хорватії в містечку Пермантура місцевим жителям довелося побити п’ятьох нахабних російських гостей, які покинули свій джип посеред дороги і пішли обідати до ресторану. На ввічливі прохання переставити машину російські зайди відповіли своєю національною мовою – матюками. Хорвати були змушені пояснити їм руками, що в гостях так не поводяться.

30 липня подібне сталося і в Задарі, де п’яні російські туристи почали чіплятися до офіціантки у ресторані. Відвідувачі ресторану з місцевих жителів намагалися мирно вгамувати гарячих північних хлопців, але спорідненої слов’янської мови ті не зрозуміли, тож хорвати провели виховну роботу активніше і з застосуванням ударно-кидкових методів впливу. Росіянам довелося втікати з місця любовних пригод.

Звісно, в обох випадках побили тих туристів не тому, що вони росіяни, а тому, що бидло. Але тенденція цікава.

У Чехії шириться рух проти росіян у готелях та інших закладах. Уже чимало готелів розмістили на стійках табличку із написами “Ми не обслуговуємо росіян” або “Вільно від росіян”.

звідси

про росіян Донбасу

репост статті з "Високого Замку".

Росіяни Донбасу просять Порошенка дозволити їм вбивати терористів
28 липня 2014 року 16:06

У редакцію Еспресо.TV надійшов лист до Президента Петра Порошенка, у якому мешканці Донбасу просять звільнити їх від відповідальності за вбивство терористів.

У своєму зверненні росіяни та російськомовні мешканці Донбасу говорять, що відтепер вважають себе "бандерівцями" і оголошують підпільну війну сепаратистам.

"Обращение к Президенту Украины и русским сепаратистам.

Господин президент Украины П. А. Порошенко общественность – русскоязычного населения, коренных этнических русских Донбасса обращается к Вам с требованием – что население, которое будет уничтожать бандитов-террористов находящихся на территории Донбасса, не несло уголовную и любую ответственность за их уничтожение со стороны закона Украины. Мы не боимся их и их законов – мы не хотим, чтобы вражеские войска топтали нашу землю. Мы требуем, чтобы было официально объявлено, что закон на нашей стороне, что если мы будем уничтожать физически – этих бандитов – то мы не будем нести никакую ответственность перед законом Украины. Если Вы этого не объявите – то бог Вам судья, но мы будем тогда сами принимать решение. Так как нас предали, бросив, – «менты» сбежав в другие города, бросили двуликие изменники – местные власти в лице Лукьянченко, Таруты, Ахметова, Левченко, Ефремова, Колесникова и др.. И мы не можем больше ждать от кого-то помощи и рассчитывать на кого-то кроме как на себя. Физической расправы мы не боимся. Слава Украине!!!

Не уважаемые сепаратисты – российские наемники, уголовники, наркоманы, алкаши, местные манкурты. Мы этнические русские – коренные жители Донбасса объявляем вам войну на территории Донбасса Украины. Мы те – которых вы называете «украми», «салоедами», «бандеровцами» отныне объявляем вас «шкурками пидароссами». Мы будем вас уничтожать изнутри пока вас будут уничтожать снаружи. Бойтесь, когда будете находить своих соратников – шкурок-пидароссов где-нибудь в закоулках города с проломленными головами, со сломанными позвоночниками и другими увечьями. Теперь каждый мужчина, каждая женщина, каждый ребенок будет для вас угрозой. Каждый человек, улыбающийся вам, может ночью или днем – в любой момент уничтожить или отравить вас. Мы те, кто раньше ненавидел бандеровцев – объявляем себя «бандеровцами», – чтобы вы «писались», как и ваш лидер-пуйло по ночам – при виде портрета Бандеры, в страхе отключали Украинское телевидение. Мы вас не, ненавидим, мы вас презираем как убогих немощных лузеров-неудачников – таких как гиркин-стрелок, пушилин, бородай, дебил-губарев и многие другие. Те, которые в детстве не доиграли, которых сильно в детстве обижали и пугали бандеровцами, украми, салоедами и чертиками. Вы так и не доиграли убогие. Бог вам судья. Смерть фашистам-окупантам-пидароссам!!!"

про дрібнички

...Напевно, усі хенд-мєйди, МК, та подібні забавки залишаться бабцям, та фанатам)
3D-принтер The Form 1 став доступний для попереднього замовлення
...Декілька років тому сперечався із другом, тема-машини захоплюють людство, щось на зразок скайнетів-термінаторів...Він дуже скептично дивився на розвиток робототехніки. Що говорити-дітлахам продають набори комплектуючих, вони вже самі складають та програмують простеньких роботів. Зараз мій друг вже не сперечається lol
...Але до дрібничок) Чим це зроблено? Відповідь тут. Раніш бачив статтю, там підхід серйозніше-друкували будинки) Процес набагато швидше та дешевше класичного варіанта.
...Важко уявити, до чого розумники довинаходяться)

про Google Chrome, та акумулятори ноутбуків...

..Випадково натрапив на цю статю. Що скажут айюєйські специ? Особисто мені здається, що таки Хром зло..Наприклад, коли працює, в процесах одне вікно викликає декілька процесів chrome.exe..

25%, 2 голоси

75%, 6 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

про...

  • 12.07.14, 11:57




..А ні про що smile ..але закортіло поділитись драмсікомdance а також привітати усіх Петруччо та Павлуччо tost

про апостроф..чи як там його..

  • 11.07.14, 23:44
..приємно бачити, як народ все більш починає спілкуватись українською) простенькая підказочка, може, комусь буде в пригоді)
...аби не перемикати мови,  розкладки, щоби вставити в текст апостроф, просто затисніть ALT+0146, та відпустіть клавіші-буде апостроф)

про хунту

..Зацікавило Краматорське море, знайшов статю в вікі про місто Краматорськ. Вичитав..
...2008 рік, коли "Донбасс порожняк нє гнал", в бюджет міста-396,1 млн грн., на зарплати чиновникам-150 млн гривень...Годувальники? Хунта винна?
Ще) В міське відділення Пенсійного фонду в 2008 році було направлено 567,9 млн грн., потрібно - 656 млн, 88 млн було дотовано з держбюджету, від хунти того часу)
...про вкрадене взагалі немає що говорити....В тій ж статті є перелік підприємств, досить вражаючий...При таких потужностях регіон дотаційний? Шукайте корінь усіх зол під своїм носом...Набагато корисніш, ніж волати "хунта, западэнци, правий сэктар, фашисти"...

про iPhone)

..чогось нині шукав в Мережі, та натрапив на звинувачення iPhone на грунті... розбещення)))
...Аби не було вереску на тему заангажованості, не називаючи країн, прізвищ, в двох словах:
-кляті капіталісти, осередок зла на загниваючому заході, випустили у січні 2007 року першу серію пекельних пристроїв, за допомогою яких злочинці розбещують дітей. За словами захисників дітей, такі розпусні дії злочинці здійснюють за допомогою iPhone.
..Це питання зібрало розширене засідання міжвідомчої робочої групи з моніторингу законодавства у сфері захисту дітей від інформації, що завдає шкоди їхньому здоров'ю та розвитку.
...Асоціація електроних комунікацій цієї держави дуже стурбована.
...А тим часом в іншій державі наштампували золотих збоченських пристроїв з портретом лідера держави, котра так стурбована за майтбутнє дітей, та заможні громадяни стурбованої країни в стислий термін розкупили ті пристрої lol
..Серед покупців є чиновники-патріоти, топ-менеджери якихось компаній, та навіть актор та колишній релігіозний служитель.

про блог

  • 02.07.14, 14:56
..Видалив усе на російській мові з блогу..Думаю, мотивація зрозуміла..
А це малесенька імпровізація по слідах народної творчості lol

...Нині стало мені ясно,
Що дебілів в раші рясно.
...Янучара та кадиров,
Банди п’яних командирів,
Пшонка, гіркін та бабай,
Абвєр, бєзлер, бородай,
Осєтіни та абрєкі,
Вєжлівиє чєловєкі,
Офіцери ГРУ,
Активісти КПУ,
Казакі та наркомани,
Кисільов з ТБ-дурманом,
Прокурорша кримська няша,
Під дуду кремля там пляше,
Добкін, "Беркут", та зюганов,
Жирік-клоун із наганом,
Мародери та садисти,
Апалчєнці та чєкісти..
Чи двохсотих вам замало?
Йдіть додому, опудала...


оригінал ось тут