«Сутінки 4 і 5»


Кіностудія Summit Entertainment офіційно підтвердила інформацію про розділення фінальної частини «Сутінків» на два фільми.

Ще в лютому надійні джерела сайту DHD підтвердили чутки, які витали протягом півроку: «Сутінки. Сага. Світанок» перетвориться на два фільми. Однак сама студія зберігала мовчання.

«Світанок» не тільки сама об'ємна книга саги, але і найкривавіша: окрім вампірських укусів, в сюжеті є місце вбивствам, ряду смертей і народженню дитини, яке ледь не обертається трагічно для головної героїні.

Перший фільм - екранізація четвертого роману Стефані Майєр - вийде 18 листопада 2011. Коли вийде друга частина, ми ще не знаємо, але логічно було б припустити, що це відбудеться ще через рік.

За постановку обох фільмів буде відповідати володар премії "Оскар" Білл Кондон. Головні ролі виконають вже знайомі всім Крістен Стюарт, Роберт Паттінсон і Тейлор Лотнер.

На додаток до прес-релізу студія Summit Entertainment випустила кілька нових кадрів з фільму «Сутінки. Сага. Затемнення », з якими можна ознайомитися за цим посиланням.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                              

Лес Гроссман отримав власний фільм

Кінокомпанія Paramount Pictures офіційно оголосила про намір зняти фільм, про персонажа з комедії «Грім в тропіках» продюсера Леса Гроссмана, роль якого виконав Том Круз.

У Голлівуді існує думка, що для перезапуску кар'єри Тому потрібно припинити грати себе і зіграти кого-небудь іншого. Лес Гроссман якраз з такої категорії.

Продюсуванням проекту займуться Том Круз, Бен Стіллер і Стюарт Корнфелд ("Руїни", "Леза слави"). За сценарій посаджений Майкл Бекалл ("Один проти всіх").

«Біографія Леса Гроссмана - це історія сходження людини до величі, незважаючи на всі перешкоди. Він сам сказав мені недавно, що "вичавить, нахрен, всі соки з цього проекту, щоб " Громадянин Кейн ", здався тупою підробкою після виходу нашого фільму», - заявив Стіллер.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                        

Сандра Баллок і Райан Рейнольдс зіграють у кримінальній комедії

Знімальна група романтичної комедії «Освідчення» на чолі з її режисером Енн Флетчер і зірками Сандрою Баллок та Райаном Рейнольдсом знову об'єднуються в команду для створення екшн-комедії «Most Wanted».

За сюжетом Баллок належить стати крутою злочинницею, а Рейнольдсу - судовим приставом, який повинен доставити головну героїню до місця відбування покарання. Обидва вони потрапляють в засідку і змушені тікати.

Після отримання премії «Оскар» Сандра Баллок опинилася в центрі скандалу, пов'язаного зі зрадою чоловіка. Про майбутні проекти актриси не було нічого відомо, так що контракт на роль в «Most Wanted» стане її поверненням в кіно.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                       

Зйомки нового «Ворона» розпочнуться в 2010 році


Продюсер Едвард Прессман, який займається перезавантаженням фентезійно-романтичного трилеру 1994 року «Ворон», повідомив, що сценарій до фільму вже написаний і зйомки почнуться вже цього року.

За його словами, новий «Ворон» не буде рімейком фільму Алекса Пройаса і дозволить провести повне перезавантаження франшизи.

«Змінився час, з'явилися нові ідеї, - каже продюсер. - Думаю, у нас зовсім інша концепція. Після першого «Ворона» з'явилося безліч фільмів, чиї автори надихалися ним. Так що у нас все буде по-іншому».

Режисерувати фільм за власним сценарієм випало Стівену НоррінгтонуБлейд», «Ліга видатних джентльменів»), і хоча ніхто з акторів ще не підписаний на участь у проекті, пропозиція головної ролі вже відправлена великому артистові.

Окрім того, продюсер доповів, що знімати кіно будуть на півдні (в Мексиці та Арізоні), а також в одному з великих американських міст.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                             

«Хоббіт» залишився без режисера


У минулі вихідні Гільєрмо дель Торо прийняв непросте рішення, наслідки якого ще належить осмислити: режисер відмовився ставити дилогію «Хоббіт». Про це він повідомив сам у листі, опублікованому ресурсом TheOneRing. Причиною стали постійні затримки початку знімального процесу.

«Через постійні переноси початку зйомок, я опинився перед дуже важким вибором. Це найважче рішення в моєму житті. Майже два роки я дихав, жив і творив світ, який повинен бути таким ж багатим, як толкіенівський. Але тепер, з величезним жалем, я повинен залишити цей проект », - заявив Дель Торо.

Він також підкреслив, що має намір продовжити роботу над сценарієм і докласти всіх зусиль, щоб "усі зусилля чудової команди" не пропали даремно.

Пітер Джексон поставився до рішення Гільєрмо з розумінням і повідомив, що вже на цьому тижні він планує зустрітися з керівництвом Warner Bros. і New Line Cinema, щоб обговорити нових претендентів на режисерське крісло «Хоббіта».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                    

«Трансформери 3»: прощавай Меган

Новий романтичний інтерес для Шайї ЛаБафа шукали недовго: Меган Фокс в «Трансформерах 3» замінить Роузі Хантінгтон-Уайтлі - британська супермодель з команди Victoria's Secret і за сумісництвом подружка Джейсона Стетхема.

Deadline Hollywood уточнює, що Майкл Бей скоротив список кандидаток на головну жіночу роль до трьох осіб. Лідирувала як раз Хантінгтон-Уайтлі, оскільки в минулу п'ятницю дівчина дуже вдало впоралася з читанням ролі. Іншими претендентками були Сара Райт і Бруклін Деккер.

Меган Фокс вибула з «Трансформерів 3» минулого тижня. Офіційна причина: творці тріквелу вирішили позбутися від Мікаели, щоб надати сюжету новий напрямок.

Незважаючи на повну відсутність акторського досвіду (Райт на відміну від Роузі хоча б в серіалах знімалася) і, незважаючи на те, що зйомки третього фільму, частина подій якого, нагадаємо, буде відбуватися в Москві, вже почалися 17 травня.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                   

Чорна Борода і джерело вічної молодості


Фільм «Пірати Карибського моря 4» буде знято у форматі Disney Digital 3D. Про це повідомляється в офіційному прес-релізі кіностудії Walt Disney Pictures.

«У стрічки вперше в історії франшизи є літературна основа - піратсько-магічне фентезі Тіма Пауерса. Мова в ньому буде йти на цей раз про Чорну Бороду і джерело вічної юності» - сказав режисер Роб Маршалл.

Кілька тижнів тому стало відомо про скорочення бюджету стрічки. Проте це ніяк не відбилося на рішенні керівництва Disney відрядити «Піратів» в 3D формат. Та й витрати на фільм можуть викликати заздрість у багатьох представників кіноіндустрії - «Піратів Карибського моря 4» знімуть за 200 мільйонів доларів.

Зйомки пройдуть на Гаваях, а також у Лондоні. Світова прем'єра четвертих «Піратів» намічена на 20 травня 2011 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                              

Сем Вортінгтон зіграє мисливця за скарбами


Сем Вортінгтон
Аватар») зіграє головну роль у фантастичному фільмі «Квотермейн», який збирається знімати студія Стівена Спілберга DreamWorks.

Головний герой - авантюрист Аллан Квотермейн, персонаж пригодницьких романів Генрі Райдера Хаггарда. Так, у книзі «Копальні царя Соломона» Квотермейн відправився до Африки на пошуки брата свого друга. Подорож супроводжувалася неймовірними пригодами та пошуками скарбів.

Студія має намір переробити літературний оригінал, перемістивши героя в далеке майбутнє, коли люди були змушені покинути Землю. Квотермейн повертається на рідну планету з тією ж метою, але вже в планетарному масштабі.

У даний час проект перебуває в стадії розробки. Над сценарієм працює Марк Ферхайден («Зоряний крейсер Галактика», «Герої»).

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                      

Кетрін Хайгл зіграє безсмертну


Кетрін Хайгл
Гола правда») підписала контракт на участь в епічній мелодрамі «The Age of Adaline».

У центрі сюжету - молода жінка, яка стала безсмертною в результаті нещасного випадку. Після багатьох років відокремленого життя вона раптом зустрічає чоловіка, заради якого можна розстатися з безсмертям.

Сценарій картини написали сценарист «Гордості» Міллс Гудлоу та Сел Пасковітц. Зараз ведеться активний пошук режисера і акторів, здатних скласти гідну компанію Кетрін Хайгл.

Спонсорують постановку Lakeshore Entertainment і Сідні Кіммел («Смерть на похороні»). Початок зйомок запланований на жовтень.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                        

Оператор «Аватара» Ентоні Арендт готує новий проект


Зірка «Кванта милосердя» Ольга Куриленко та оператор «Аватара» Ентоні Арендт приєдналися до знімальної групи спільного китайсько-американського проекту «Імперії безодні».

Командувати парадом будуть маловідомі Майкл Френч і Джонатан Лоуренс. Сценарій значиться за ще більш загадковим Рендоллом Фрайксом.

Дія «Імперій безодні» розвивається в Стародавній Греції. Молодий юнак вирушає в підводне царство, щоб врятувати свого батька. Там він стикається з лютими монстрами, включається в битву між жителями царства і демонами.

Куриленко зіграє царицю русалок. Також у фільмі в головних ролях знімаються: Стів Полайтс і китайська актриса Янфай Ши. Реліз картини відбудеться влітку 2011 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.