Том Фелтон на «Планеті мавп»

Виконавець ролі Драко Малфоя в багатосерійній франшизі про Гаррі Поттера, актор Том Фелтон, зіграє у фантастичному бойовику «Повстання мавп».

Як відомо, у фільмі піде мова про генетичний експеримент, в результаті якого примати змогли захопити світ.

Молодому британцеві довірена роль сина злісного власника мавпячого заповідника, що не проявляє до своїх вихованців належної турботи та співчуття. Роль власника закріплена за Брайаном Коксом.

У «Повстанні мавп» також будуть зніматися Фріда Пінто, Джеймс Франко, Джон Літгоу та Енді Серкіс. Зйомки починаються вже в цьому місяці. Реліз фільму намічений на 24 червня 2011 року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                      

Примарне майбутнє

Ніколас Кейдж, виконавець головної ролі у фільмі «Примарний вершник», підтвердив свою участь в сіквелі. Він тільки що підписав контракт. Окрім того, актор запевнив, що Марк Невелдайн та Брайан Тейлор («Адреналін») очолять зйомки картини.

В основі фільму лежить сценарій Девіда Гойєра, написаний ним дев'ять років тому, і з тих пір трохи відполірований. Це буде не перезавантаження і не продовження, а просто «нова траєкторія старого героя». Дія розгортатиметься на Дикому Заході.

Якщо виробництво піде за планом, то готовий фільм з'явиться на екранах у кінці 2011-го або на початку 2012-го року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                           

Вілл Сміт перетворить Каїна у вампіра

Вілл Сміт виступить продюсером і зіграє головну роль у фільмі «Legend of Cain».

Майбутня картина представляє собою переказ відомого біблійного сюжету про двох братів Каїна й Авеля, змішаного з модною нині вампірською тематикою. Сміт зіграє лиходія Каїна, що став вампіром.

Біблійно-вампірська історія поки що не обзавелася режисером. Невідома й дата початку зйомок, але, швидше за все, станеться це після закінчення зйомок третіх «Людей у чорному», початок яких заплановано на серпень.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                       

Пітер Джексон повернеться в Середзем'я?

Відколи Гільєрмо дель Торо залишив проект, знімальний майданчик «Хоббіта» повниться новими чутками. Зайняти режисерське крісло бажає багато хто, але Warner Bros. і New Line Cinema не злазять з Пітера Джексона, умовляючи його очолити зйомки.

Ніл БломкампДев’ятий округ») зовсім недовго перебував у статусі кращого претендента на екранізацію «Хоббіта». Агентство William Morris Endeavor, з яким працює режисер, запевнило, що жодних пропозицій від Warner і MGM не надходило.

Як стверджує ресурс Deadline, Пітер Джексон вже погодився зайняти режисерське крісло, і тепер прагне якимось чином позбутися від зобов'язань по іншим контрактам.

Студії вважають Джексона найбільш підходящим варіантом вирішення проблеми, (хто більше за нього знає про світ Середзем'я?), до того ж він активно бере участь у проекті як продюсер. І наступні кілька днів, якщо вірити донесеннями інсайдерів, будуть вирішальними в переговорах табору Джексона і тандему Warner / New Line.

Бломкампу таки відійшов фантастичний проект «Elysium». Дія фільму розгортатиметься в майбутньому, що відстає від сьогодення на 150 років, а місцем подій обрана інша планета. Режисер обіцяє багато насильства, але не заради смакування жорстокості, а заради розвитку соціополітичних ідей.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.
                                                                  

Брюс Вілліс знову зіграє у Шьямалана?

Розправившись з «Останнім володарем стихій», який зовсім скоро опиниться на кіноекранах М. Найт Шьямалан повертається до більш звичної діяльності, ніж постановка нової франшизи за чужим сценарієм. Ресурс Heat Vision повідомляє, що автор «Знаків» і «Шостого відчуття» готовий до запуску свого нового проекту, в основі якого лежить власноруч написаний сценарій.

До рукопису допускаються тільки вищі студійні чини. Злі язики стверджують, що режисер і раніше практикував подібну секретність. А тепер, коли збори від його останніх фільмів, та й критика не вселяють оптимізму, і зовсім зачаївся.

Однак проект вже обзавівся власними зірками в особі Брюса Вілліса, Бредлі Купера та Гвінет Пелтроу.

Для Вілліса це буде вже третій спільний проект із Шьямаланом після «Шостого відчуття» і «Невразливого». Актор неодноразово говорив, що готовий повернутися до сіквелу «Невразливого», якщо йому це запропонують. Але, схоже, новий сценарій Шьямалана виявився не менш цікавим.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                     

Режисер «Дев`ятого округу» зніме «Хоббіта»?

Відповідно до твердження анонімних джерел в кіностудії MGM, режисером «Хоббіта» призначено південноафриканця Ніла Бломкампа, з яким Пітер Джексон працював над фільмом «Дев`ятий округ».

Цю інформацію запустив ресурс TheOneRing, а потім з'явилися інші «достовірні джерела». Зокрема, ресурс припускає, що призначення Ніла на режисерський пост вже справа вирішена, але студії зволікають з оголошенням до початку чергового конвенту ComicCon, де і назвуть офіційно ім'я того, хто замінить Гільєрмо Дель Торо на посту режисера.

Бломкамп дуже хоче очолити проект і робить все від себе залежне, але студії ще намагаються спокусити постановкою самого Джексона. Як довго триватимуть закулісні ігрища, ніхто не знає, але навіть якщо Warner Bros. зуміють витягти з ПіДжея неохоче «так», їм ще належить домовитися з Paramount, де новозеландця чекають для режисури другого «Тінтіна».

Все це дуже невизначено поки, згідно попереднього слуху режисером мав стати Девід Йетс, який закінчує зараз знімати «Гаррі Поттера і Дари смерті».

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                          

Згадати все

Рейчел МакАдамс і Ченнінг Татум зіграють головні ролі у романтичній картині студії Spyglass «Клятва» ("Vow"). Режисер фільму - Майкл Сакс («Сірі сади»).

Сценарій, який зараз під себе переписує Сакс, розповідає історію молодої жінки, яка втратила пам'ять в результаті автомобільної катастрофи. Поки дружина перебуває в комі, чоловік не відходить від її ліжка ні на годину, але повернення дівчини до життя затьмарено втратою пам'яті - вона не впізнає коханого і не пам'ятає про їх роман. І тоді чоловікові доводиться заново завойовувати її серце.

Знімальний процес почнеться в кінці серпня в Чикаго і Торонто. Продюсери планують випустити «Клятву» в світовий прокат через два роки, в 2012 році.

У Рейчел МакАдамс попереду зйомки в сіквелі «Шерлока Холмса», а цього літа вона вирушає до Парижу, де в липні прийме участь у новій комедії Вуді Аллена.

Ченнінг Татум зараз знімається у комедії Рона Ховарда «Обманщики», а до цього закінчив роботу над «Нокаутом» Стівена Содерберга.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                            

Леонардо ДіКапріо очолить ФБР

Леонардо ДіКапріо підтвердив свою участь в новому проекті Клінта Іствуда - зірка фільму «Титанік» і один з кращих акторів наших днів зіграє Едгара Гувера, засновника ФБР в біопіку, який зніме Іствуд.

Розробкою проекту займаються компанія Imagine Брайана Грейзера та іствудська Malpaso. Сценарій написав лауреат "Оскара" Дастін Ленс Блек («Харві Мілк»).

Нагадаємо, що Едгар Гувер керував створеною ним правоохоронною структурою під назвою Бюро Розслідувань з 1924 року. У 1935 вона була перетворена у ФБР, у чолі якого Гувер залишався до самої своєї смерті в 1972 році. Він придумав централізовано зберігати відбитки пальців, застосовувати сучасні наукові методи упіймання злочинців, піарити цю боротьбу на державному рівні, ну і звичайно спробував перетворити Бюро в повноцінну таємну поліцію.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                                                       

Русалка Карибського моря

Австралійська супермодель Джемма Уорд, яка була останньою подругою її знаменитого земляка Хіта Леджера, приєдналася до акторського складу фільму «Пірати Карибського моря 4: На дивних берегах».

Уорд стане русалкою, а з показаних на Кіноринку аніматіків випливає, що русалки нападуть на піратський корабель. Правда, роль у 22-річної австралійки епізодична: якщо Пенелопі Крус напевно буде що грати, то Уорд взяли в квадріквел виключно для краси - від Джемми лишень й потрібно, що вимовити пару-трійку реплік.

Зйомки четвертих «Піратів» стартують вже на цьому тижні на Гаваях. У картині також знімаються Джонні Депп, Джеффрі Раш, Пенелопа Крус і Йен МакШейн.

У режисерському кріслі - Роб МаршаллДев'ять», «Мемуари гейші»). Прем'єра призначена на 20 травня наступного року.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.

                                     

Режисер «Людини-павука» готує новий проект

Студія Disney запропонувала режисерові Сему Реймі очолити зйомки фільму «Оз: великий і могутній» ("Oz, the Great and Powerful").

Проект стане пріквелом до класичної картині 1939 року «Чарівник країни Оз». Головним героєм фільму стане чарівник та його скромні починання в Омасі, коли його спіткала невдача з повітряною кулею і він опинився в країні Оз.

Перший час проектом цікавився інший Сем - Мендес. Потім спливло ім'я Адама ШенкманаКазки на ніч»). Тепер, стало бути, «мишача студія» всіма силами намагається відвернути Сема Реймі від роботи над екранізацією «Варкрафту», ризикуючи викликати на себе гнів багатомільйонної армії геймерів.

Якщо Сем Реймі візьметься за роботу, то «Оз» стане для нього першим великим проектом після третьої «Людини-павука». Фільм «Затягни мене до пекла», який Реймі випустив у минулому році, голлівудські видання масштабним не вважають - бюджет стрічки склав всього 30 мільйонів доларів.

Головну роль два місяці тому пророкували Роберту Дауні мол., проте надмірно завантажений графік актора може перешкодити йому взяти участь у цьому проекті.

Як стало відомо, Реймі буде знімати фільм у форматі 3D.

Стежте за нашими новинами, а multikino.com.ua простежить за всіма іншими.